-
Ο χρήστης Goe έγραψε:
Τις περισσότερες φορές ακούω Τρακουσελη στον Galaxy... Αλλες φορες Sport FMΡε φιλε τον ξερεις τον Τρακουσελη προσωπικα? Ειναι φιλος σου?
Γιατι τοσο καιρο μονο για αυτον μιλας.... -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Τις περισσότερες φορές ακούω Τρακουσελη στον Galaxy... Αλλες φορες Sport FM
Ρε φιλε τον ξερεις τον Τρακουσελη προσωπικα? Ειναι φιλος σου?
Γιατι τοσο καιρο μονο για αυτον μιλας....Άστο...
-
ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.......
.........1055 ROCK ΓΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ROCK ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ.......
.........STUDIO 3 ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΛΑΡΙΝΑ...ΟΠΑ!!!!! -
Στην Ελλάδα συνήθως CD, γιατί με τσαντίζουν οι υπερβολικά πολλές και υπερβολικά συχνές διαφημίσεις. Όταν ακούω ραδιόφωνο όμως Galaxy (το οποίο και ψήφισα) και λίγο πριν φύγω άρχισα να ακούω Εν Λευκώ.
Στην Ελβετία ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ραδιόφωνο, γιατί είναι χάλια (από πρόγραμμα για τα γούστα μου).
Στην Γερμανία ΜΟΝΙΜΩΣ (όπου πιάνει, κυρίως στο Hessen) FFH. http://www.ffh.de και μπορείτε να το ακούσετε στο ίντερνετ (πράγμα που κάνω συχνότατα). Και Γερμανικά να μην ξέρεις, (που αξίζει, γιατί και σε χιούμορ και σε σχολιασμό σκίζουν) το πρόγραμμα θα σε ικανοποιήσει!!
Μακάρι όλοι οι σταθμοι να είχαν λίγο από αυτόν!!
-
ma kala kanete pshfoforia kai den vazete ton digital? sovara twra emena mou aresei na kanw zapping mexri na vrw ena wraio tragoudaki
-
DYSTYXOS THN EPARXIA THN XEXNATE OLOI MOLIS PATE STHN AUHNA. EXETE ANARVTHUEI OMVS POIOI APO ESAS EISTAI GNHSIOI AUHNAIOI KAI POIOI OXI; EPISHS POIOI PERNANE KALYTERA-APO UEMA ANESHS XRONOY, POIOTHTAS ZVHS.GIA NA KATEBV APO TO SPITI MOY STO KENTRO THS PATRAS UELV 7LEPTA KAI H PERIOXH POY MENV UEVREITAI EXOXH. ESEIS OI PRVTEYOYSIANOI POSO UELETE;
STO UEMA MAS EGV AKOYV 88.0 RELAX
89.7 LOVE RADIO -
Βρε Δημήτρη, είδες εδώ μέσα κανέναν να παινεύει την Αθήνα;;;
-
Μάλλον οι εκτός Θεσσαλονίκης και οι μη μυημένοι δε θα καταλάβετε περι τίνος μιλάω αλλά μόνο στον 88μισό μπορεί να ακούσει τέτοια μουσική. (παρόμοιου προφίλ στο Λεκανοπέδιο ήταν ο αείμνηστος Κλικ)
-
Ρε φιλε τον ξερεις τον Τρακουσελη προσωπικα? Ειναι φιλος σου?
Γιατι τοσο καιρο μονο για αυτον μιλας....τον είχα γνωρίσει στο Safetrack πριν από κανένα χρόνο.
Μου αρέσει η εκπομπή που κάνει με την κοπελιά. Γιατί τόσο κακό είναι; -
Ο χρήστης Goe έγραψε:
τον είχα γνωρίσει στο Safetrack πριν από κανένα χρόνο.
Μου αρέσει η εκπομπή που κάνει με την κοπελιά. Γιατί τόσο κακό είναι;MONO H ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ???
ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΙΛΑΣ...
ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ??? -
ma kala kanete pshfoforia kai den vazete ton digital? sovara twra emena mou aresei na kanw zapping mexri na vrw ena wraio tragoudaki
Εβαλα τους πιο γνωστούς (πάντα κατα τι γνώμη μου).
Αλλωστε δε μπορώ να βάλω και περισσότερους -
MONO H ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ???
ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΙΛΑΣ...
ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ???Δεν σε καταλαβαίνω τι θελεις να πεις harris????
-
Ανάλογα με την ώρα μετάδωσης 6-8 το πρωι Καλαμίτση στον Αντέννα, Εν Λευκό ή 93.6 (ΚΟΣΜΟΣ) τις υπόλοιπες ώρες
Ποιον Ρ/Σ ακούμε;