-
Οι 3αδα της Φιλανδίας είναι Gronholm, Gronholm, Ford. Στα στατιστικά αναφέρουν τον Solberg ότι πήρε 8 SS και τον Gro 7. Στον Διαγωνισμό μας μετράνε οι πραγματικοί νικητές των SS και όχι οι εγκαταλειψαντες (του χρόνου βλέπουμε... ) και δεν καταλαβαίνω το λόγο να κερδίζει ειδικές κάποιος που τρέχει για...πλάκα και να τις υπολογίζουν. Αν έχετε διαφορετική άποψη καταθεστε την...
-
Δική μου εκτίμηση είναι ότι οι προβλέψεις μας πρέπει να αντιστοιχούν στις 'επίσημες' .
Αφού προέκυψε το Superally, από το Acropolis και μετά, ας κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέροντα τον διαγωνισμό μας.
Πάντως, αν τελικά συμφωνείτε με την άποψη του Κώστα, τότε θα πρέπει να διορθωθούν οι βαθμολογίες οπωσδήποτε της Αργεντινής, νικητής ειδικών ο Rovvie, και ίσως και της Τουρκίας και του Acropolis. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οι 3αδα της Φιλανδίας είναι Gronholm, Gronholm, Ford. Στα στατιστικά αναφέρουν τον Solberg ότι πήρε 8 SS και τον Gro 7. Στον Διαγωνισμό μας μετράνε οι πραγματικοί νικητές των SS και όχι οι εγκαταλειψαντες (του χρόνου βλέπουμε... ) και δεν καταλαβαίνω το λόγο να κερδίζει ειδικές κάποιος που τρέχει για...πλάκα και να τις υπολογίζουν. Αν έχετε διαφορετική άποψη καταθεστε την...Κωστα έχεις δίκιο, για το θέμα των εγκαταλειψάντων, το ίδιο δεν πρεπει να ισυει όμως και για τη βαθμολογία των κατασκευαστων, αφου οι 2 βαθμοι που κανονικά θα έπερνε η Ford απο τον Duval, δεν τους πείρε γιατι είχε δυλώσει τον Tuohino για δέυτερο, αυτο φέναιτε και απο τη βαθμολογία των κατασκευστών στο πρωτάθλημα.
Επίσημα ο Duval έτρεχε για την πάρτη του. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Κωστα έχεις δίκιο, για το θέμα των εγκαταλειψάντων, το ίδιο δεν πρεπει να ισυει όμως και για τη βαθμολογία των κατασκευαστων, αφου οι 2 βαθμοι που κανονικά θα έπερνε η Ford απο τον Duval, δεν τους πείρε γιατι είχε δυλώσει τον Tuohino για δέυτερο, αυτο φέναιτε και απο τη βαθμολογία των κατασκευστών στο πρωτάθλημα.Kαμία σχέση, η Ford πήρε 12 (8 από Μάρτιν και 4 από Tuohino) νομιμότατα και είναι νικήτρια στους κατασκευαστές στην Φιλανδία. Ο Solberg εγκατέλειψε στην 4η SS.
-
Μου ξέφυγε ο Martin , ρε των μπαγασα, σαν τη σουπία πειρε το 8ακι.
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Δική μου εκτίμηση είναι ότι οι προβλέψεις μας πρέπει να αντιστοιχούν στις 'επίσημες' .
Αφού προέκυψε το Superally, από το Acropolis και μετά, ας κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέροντα τον διαγωνισμό μας.
Πάντως, αν τελικά συμφωνείτε με την άποψη του Κώστα, τότε θα πρέπει να διορθωθούν οι βαθμολογίες οπωσδήποτε της Αργεντινής, νικητής ειδικών ο Rovvie, και ίσως και της Τουρκίας και του Acropolis.Δεν τίθεται θέμα για άλλους αγώνες αφού μόνο στην Φιλανδία συνέβη. Στην Αργεντινή ο Gro πήρε 8 και ο Rovvie 5!!
Στην τύχη έίναι έτσι κι αλλιώς, θα μπορούσε ο Solberg να είχε καταστρέψει το αυτοκίνητο του, όπως ο Μάρτιν στην Αργεντινή και να μην συνέχιζε στο super rally!!!
Xωρίς να θεωρώ ότι είναι κόπος να αλλάξω την βαθμολογία (το έκανα έτσι κι αλλιώς άλλη μία φορά στην Κύπρο ), θεωρώ ότι πρέπει να προβλέπουμε τον πραγματικό νικητή των ειδικών.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πάντως, αν τελικά συμφωνείτε με την άποψη του Κώστα, τότε θα πρέπει να διορθωθούν οι βαθμολογίες οπωσδήποτε της Αργεντινής, νικητής ειδικών ο Rovvie, και ίσως και της Τουρκίας και του Acropolis.Δεν τίθεται θέμα για άλλους αγώνες αφού μόνο στην Φιλανδία συνέβη. Στην Αργεντινή ο Gro πήρε 8 και ο Rovvie 5!!
Στην τύχη έίναι έτσι κι αλλιώς, θα μπορούσε ο Solberg να είχε καταστρέψει το αυτοκίνητο του, όπως ο Μάρτιν στην Αργεντινή και να μην συνέχιζε στο super rally!!!
Xωρίς να θεωρώ ότι είναι κόπος να αλλάξω την βαθμολογία (το έκανα έτσι κι αλλιώς άλλη μία φορά στην Κύπρο ), θεωρώ ότι πρέπει να προβλέπουμε τον πραγματικό νικητή των ειδικών.
ΟΚ, αλλά ο Gro δεν τερμάτισε στην Αργεντινή
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Εγκατέλειψε στην 19η SS και είχε ήδη πάρει τις 8 πριν την εγκατάλειψη!!!
-
H αληθεια ειναι οτι τους πιο πολλους μας συμφερει να μετρησει ως νικητης των ειδικων ο Gronholm.
Η αλήθεια. επισης, ειναι οτι ο νικητης ειναι ο Solberg. Αλλα εφόσον το συστημα SupeRally ειναι υπο δοκιμη, ο οδηγος δεν εχει τιποτα να χασει, οποτε δεν εχει νοημα το αποτελεεσμα αφου δεν διεκδικει επι ισοις οροις τις ειδικες.
Aπο του χρονου που θα (αν) καθιερωθει κανονικα το SupeRally, αλλαζει και η στρατηγικη οποτε πραγματικα οποιος παρει τις περισσοτερες ειδικες, ειτε εχει εγκαταλειψει ειτε οχι, θα ειναι και επισημα και τυπικα ο νικητης της κατηγοριας αυτης.
Ψηφιζω λοιπον Gronholm-Gronholm-Ford
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγκατέλειψε στην 19η SS και είχε ήδη πάρει τις 8 πριν την εγκατάλειψη!!!
Αυτό λέω και εγώ. Πρέπει να αλλάξεις τα στοιχεία της Αργεντινής, γιατί, σύμφωνα με την πρότασή σου - αν κατάλαβα καλά- , νικητής των ειδικών είναι ο Rovvie. Εκτός και αν μετράμε νικητή των ειδικών, μέχρι την εγκατάλειψη. Αυτό όμως για να υπολογισθεί, θέλει αλγόριθμο .
Γιατί να μην κάνουμε τα πράγματα απλά- ο deggman έχει δίκιο στην τοποθέτησή του. Νικητής είναι αυτός που πήρε, με οποιονδήποτε τρόπο, τις ειδικές.Anyway, δεν θέλω ούτε να γίνομαι κουραστικός, ούτε να διαφωνήσω με την σεβαστή πλειοψηφία των φίλων.
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Αυτό λέω και εγώ. Πρέπει να αλλάξεις τα στοιχεία της Αργεντινής, γιατί, σύμφωνα με την πρότασή σου - αν κατάλαβα καλά- , νικητής των ειδικών είναι ο Rovvie. Εκτός και αν μετράμε νικητή των ειδικών, μέχρι την εγκατάλειψη. Αυτό όμως για να υπολογισθεί, θέλει αλγόριθμο .Παναγιώτη, τα μπέρδεψες λίγο... Βασικά δεν έκανα καμία πρόταση.
Δεν λέω κάτι πολύπλοκο. Απλά τον νικητή των ειδικών σαν να μην υπήρχει super rally, έτσι όπως ξεκίνησε και το πρωτάθλημα μας! Στην Αργεντινή θα ήταν έτσι κι αλλιώς ο Gro άσχετα με την εγκατάλειψή του....H αληθεια ειναι οτι τους πιο πολλους μας συμφερει να μετρησει ως νικητης των ειδικων ο Gronholm.
Δεν νομίζω να έχει καμία σημασία αυτό, για πλάκα παίζουμε έτσι κι αλλιώς!
Η αλήθεια. επισης, ειναι οτι ο νικητης ειναι ο Solberg. Αλλα εφόσον το συστημα SupeRally ειναι υπο δοκιμη, ο οδηγος δεν εχει τιποτα να χασει, οποτε δεν εχει νοημα το αποτελεεσμα αφου δεν διεκδικει επι ισοις οροις τις ειδικες.
Αυτό δεν είναι αλήθεια και την εξήγηση τη δίνεις μόνο σου (στα τονισμένα)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H αληθεια ειναι οτι τους πιο πολλους μας συμφερει να μετρησει ως νικητης των ειδικων ο Gronholm.
Δεν νομίζω να έχει καμία σημασία αυτό, για πλάκα παίζουμε έτσι κι αλλιώς!
Εννοειται βρε Κωστα δεν ειπα το αντιθετο! Στα πλαισια της πλακας το νοημα της λεξης!
Η αλήθεια. επισης, ειναι οτι ο νικητης ειναι ο Solberg. Αλλα εφόσον το συστημα SupeRally ειναι υπο δοκιμη, ο οδηγος δεν εχει τιποτα να χασει, οποτε δεν εχει νοημα το αποτελεσμα αφου δεν διεκδικει επι ισοις οροις τις ειδικες.
Αυτό δεν είναι αλήθεια και την εξήγηση τη δίνεις μόνο σου (στα τονισμένα)
Νικητης μιας ειδικης διαδρομος ειναι αυτος που την διετρεξε στον ελαχιστο χρονο. Και ο Solberg το εκανε αυτο 8 φορες. Ουσιαστικα-κυριολεκτικα πηρε τις περισσοτερες ειδικες διαδρομες, ανεξαρτητα απο το πως το εκανε. Αυτο που υποστηριζω στα τονισμενα ειναι οτι ισως δεν ειναι σωστο να λαβουμε υποψη τις νικες του αυτες καθως 'ετρεχε σε δικο του αγωνα' με αλλα κριτηρια. Οχι πως οντως δεν κερδισε. Αυτο βεβαια δεν αναιρει την πραγματικοτητα, οπως και αν εγινε, η οποια εξαλλου επικυρωνεται και επισημα
-
Ορέστη, το θέμα δημιουργήθηκε επειδη η Φιλανδία ήταν ο πρώτος αγώνας που στα αποτελέσματα των ειδικών είχε μέσα τους εγκαταλείψαντες του super rally. Μιά ματιά σε Αργεντινή θα σε πείσει . Το γιατί είναι ο λόγος? Αυτό είναι που μας χαλάει το πρωτάθλημα....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μιά ματιά σε Αργεντινή θα σε πείσει . Το γιατί είναι ο λόγος? Αυτό είναι που μας χαλάει το πρωτάθλημα....Να με πεισει για το τι? Υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινω ή διαφωνω?
Να ρωτησω κατι, ειδικες στις οποιες νικητης ειναι καποιος που εχει εγκαταλειψει δεν λαμβανονται καν υποψη? Για παραδειγμα στην 12η ε.δ. πρωτος ειναι ο Solberg που εχει εγκαταλειψει και 2ος ο Gronholm. H ειδικη μετραει για τον Gronholm ή δεν υπολογιζεται καθολου?
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μιά ματιά σε Αργεντινή θα σε πείσει . Το γιατί είναι ο λόγος? Αυτό είναι που μας χαλάει το πρωτάθλημα....
Να με πεισει για το τι? Υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινω ή διαφωνω?
Εννοώ δεν θα βρεις καθόλου μέσα (στην Αργεντινή) τον Gro μετά την 19η ή τον Solbe μετά την 10η (νομίζω), δεν υπάρχει ο Μάρτιν στο Ακρόπολις, ούτε ο gronholm βεβαια μετά που εγκατέλειψαν.
Να ρωτησω κατι, ειδικες στις οποιες νικητης ειναι καποιος που εχει εγκαταλειψει δεν λαμβανονται καν υποψη? Για παραδειγμα στην 12η ε.δ. πρωτος ειναι ο Solberg που εχει εγκαταλειψει και 2ος ο Gronholm. H ειδικη μετραει για τον Gronholm ή δεν υπολογιζεται καθολου?
Ε, αυτό λέω κι εγώ...από την Φιλανδία, υπάρχουν...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εννοώ δεν θα βρεις καθόλου μέσα (στην Αργεντινή) τον Gro μετά την 19η ή τον Solbe μετά την 10η (νομίζω), δεν υπάρχει ο Μάρτιν στο Ακρόπολις, ούτε ο gronholm βεβαια μετά που εγκατέλειψαν.
Ε, αυτό λέω κι εγώ...από την Φιλανδία, υπάρχουν...
ΟΚ καλα καταλαβα. Απλα ξαναρωτησα, γιατι κανεις λαθος:
O Solberg κερδισε την 13η ειδικη του Ραλι Αργεντινης ενω ειχε εγκαταλειψει... -
Προς Hakk: Πως το κάνεις αυτό το κόλπο με τους νικητές των ειδικών ? (8 στους 9 )
-
Βασίλη το ίδιο όνειρο θα είδαμε, αλλα μάλλον μπέρδεψες τα χρώματα στα αυτοκίνητα, μπλέ ήταν τα καλήτερα.
-
Sorry στον piko, που τον έχω βάλει στον μάτι.. και κάνω συνέχεια λάθη στην βαθμολογία του! Ο λόγος δεν είναι που παίζει συνέχεια τον Gronholm . Στα ραλλυ Ιαπωνίας θα έχει διορθωθεί!
-
Αποτελέσματα για το Ιαπωνίας δεν μπορώ να ανεβάσω λόγω προβλήματος στο pathfinder. Σε γενικές γραμμές να πούμε ότι 11 έπιασαν 3άδα (Argir, Christos M, deggman, harriswrc, karalbi, koulis1, maf, nikoswrc, pavlos, PINATSIS KYRIAKOS, tom) και το πρωτάθλημα απέκτησε νέο ενδιαφέρον μετά το στραβοπάτημα του Hakk (1 βαθμό), που παραμένει όμως 1ος. Οι 8 πρώτοι:
1 Hakk 19
2 fanis13 18
3 Christos M 17- //- nass 17
- //- nikoswrc 17
- //- thvarveris 17
- //- tsilis 17
8 maf 16
Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω τα αναλυτικά
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!