-
επεσε κουβας παντως με την εγκαταλειψη του σορντο..
-
Τεραστιών διαστάσεων
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
επεσε κουβας παντως με την εγκαταλειψη του σορντο..ναι απο δω και περα να τον φοβαστε τον sordo θα μας τη ξανακανει.....
παντως απο τη δευτερη θεση και μετα θα εχει ενδιαφερον.
-
E KALA MAS TIN EKANE MIA FORA ... THA MAS TO KANEI SYNEXIA ?? DEN MAS LIPATE???
-
γιατι ο loeb??θα φαμε και απ αυτον κουβα...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
επεσε κουβας παντως με την εγκαταλειψη του σορντο.....ενώ με τον Άτκινσον δεν έπεσε....ούτε πεντάδα δεν τον είχε κανείς, εκτός από έναν νομίζω...
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
...ενώ με τον Άτκινσον δεν έπεσε....ούτε πεντάδα δεν τον είχε κανείς, εκτός από έναν νομίζω...
Εγώ τον είχα μια φορά λόγω καλής παράδοσης..... και κάποιος άλλος νομίζω τον είχε βάλει......
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
...ενώ με τον Άτκινσον δεν έπεσε....ούτε πεντάδα δεν τον είχε κανείς, εκτός από έναν νομίζω...
Εγώ τον είχα μια φορά λόγω καλής παράδοσης..... και κάποιος άλλος νομίζω τον είχε βάλει......
Και γω για τον ίδιο λόγο.
-
Και εγώ είχα Atkinson & Solberg...
Duval δεν είχα..._
-
KAI EGO TON EIXA STIN PENTADA EFTIXOS MAS EXEI DOSEI KAPIOUS VATHMOUS
-
Παίδες βλέπω κάποιες από τις προβλέψεις για το Σουηδίας και παραξενεύομαι. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου με βάση την 5άδα που προβλέπει κάποιος, δεν γίνεται να είναι πρώτη σε βαθμούς η ομάδα που προβλέπει παρακάτω...
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Παίδες βλέπω κάποιες από τις προβλέψεις για το Σουηδίας και παραξενεύομαι. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου με βάση την 5άδα που προβλέπει κάποιος, δεν γίνεται να είναι πρώτη σε βαθμούς η ομάδα που προβλέπει παρακάτω...Αυτό λέγεται Στατιστική Διασπορά Λάθους!
Ακόμα και αν πέσεις έξω στην 5άδα που προβλεπεις, μπορεί να πάρεις ένα πονταλάκι από την ομάδα!
-
Μάιστα.. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι ομολογώ...
-
Παίζουν στην ρουλέτα τέτοια συστήματα....
-
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ
-
μου μυριζει παλι κουβας -
αρωμα κουβα
κατα το 'Αρωμα γυναικας'...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
:lol:αρωμα κουβα
κατα το 'Αρωμα γυναικας'...
Όντως τρελός κουβάς......
Άχ βρε Δημήτρη με τον LATVALA,το είχες θάψει το παλικάρι και σαρώνει !!!!!!!
-
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ
-
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!