-
Eίναι σωστή κίνηση σαν ένδειξη λύπης και πένθους...
-
.
Δεν έχει καμία σημασία αν κάποιον τον συμφέρει ή όχι.
Καλύτερα καμία βαθμόλόγηση στον αγώνα αυτό.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Δεν έχει καμία σημασία αν κάποιον τον συμφέρει ή όχι.
Καλύτερα καμία βαθμόλόγηση στον αγώνα αυτό.
Και εγώ συμφωνώ!
-
Τώρα είδα αυτά τα μηνύματα... Προφανώς ρε παιδιά...
Κρίμα για τον 'Beef', από τους συμπαθέστερους...
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
παιδια λογο του τραγικου γεγονοτος στη Μ.βρετανια , λεω σαν ενδυξη πενθους να μη βαθμολογηθει κανεις για τις προβλεψεις του . αλλαξαν πολλα στη τελικη καταταξη του αγωνα , και μερικους μπορει να τους βολευει και αλλους οχι . τι λετε ? ειναι το λιγοτερο και το πιο ασημαντο που μπορουμε να κανουμε.....φιλικα
Κατι τετοια post σβυνουν τις οσες βλακιες και κακιουλες γραφουμε στο φορουμ.Μπραβο σου και απο μενα.
-
Το χάσαμε αυτό το πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία στους πρωτοπόρους. Η μάχη θα είναι μεγάλη....
-
Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στην κορυφή.Ο τρόπος βαθμοδοσίας είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει τέτοια.
Αντίθετα ο τρόπος βαθμοδοσίας του επίσημου διαγωνισμού των 4ΤΡΟΧΟΙ είναι πολύ πιο άγριος.Ή πέφτεις μέσα ή σε τρώει η μαρμάγκα.
Δηλαδή αυτός που έχει μείνει πίσω μπορεί να ανέβει πολλές θέσεις σε ένα μόνο αγώνα.Το προτιμώ αυτόν τον πιο άγριο τρόπο.
Εδώ στον διαγωνισμό των 4ΤΡΟΧΟΙ είμαι 4ος και θεωρητικά ο 30ος μπορεί να με πετάξει έξω από την 30αδα στους δύο εναπομείναντες αγώνες.Και πρέπει να μείνω στην 30αδα γιατί δεν είμαι ιδιαίτερα επιμελής και έχω ξεχάσει να παίξω ένα αγώνα.
Περιμένω με κομένη την ανάσα.Πιο πολύ αγωνιώ εγώ παρά ο Φρεκλέν με τον Νικολά! -
ΜΕΓΑΛΟΣ κουβάς η Αυστραλία εεεε?
-
Και όχι μόνο.Στο διαγωνισμό των 4ΤΡΟΧΟΙ μόνο ένας παίκτης βαθμολογήθηκε με 8 πόντους!
-
nass δεν μπορώ ν'ανοίξω τα Link με τα αποτελέσματα...
-
Συγχαρτήρια στον Christos M, που μετά τον deggman και τον Ηakk, έγινε ο τρίτος πρωταθλητής WRC του forum. Μπράβο σε όλους όσους έπαιξαν και περιμένουμε εδώ νέες ιδέες για τον διαγωνισμό του 2006.
Christos M
WRC Forum Champion
-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Christos M ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΕΚΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ...
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ!
-
Συγχαρητηρια και απο εμένα στον πρωταθλητη του 2005 Christos M!!!
Περυσι τερματισε δευτερος, φετος πηρε τον τιτλο! Άξιος!
(Οι προηγούμενοι πρωταθλητές γιατί χάθηκαν φέτος;; )Αντε και του χρονου καλύτερα (και υψηλότερα!)
-
.
Θα μπορούσα και λίγο πιο ψηλά αν έκανα τις προβλέψεις μου βασισμένος στο ποιος πιστεύω ότι θα κερδίσει και όχι στο ποιος θέλω να κερδίσει.
Μπράβο στον Christos M...
Άντε και του χρόνου...
.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Η χαρά μου είναι μεγαλύτερη, επειδή ίσως να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος μέσα στο 2005, που άφησε τόσο πίσω τον sebastien loeb.(βγήκε 4ος, χεχεχε ... )
Με τη σειρά μου να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον nass για τη δουλειά και την επιμέλεια του, καθώς και σε όλα τα μέλη που βοήθησαν (harriswrc, cmarin, συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιον) και συμμετείχαν.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !
-
Συγχαρητήρια και από εμένα(αργοπορημένα ) στον Christos M, και σε όλους τους συμμετέχοντες. Ο διαγωνισμός ήταν άψογος. Άντε και του χρόνου...
-
Συγχαρητήρια και από εμένα στον Christos M και τον ευχαριστώ για την ωραία κόντρα!(στην οποία αναμίχθησαν ακόμα και καγκουρό!!)
Συγχαρητήρια και σε όλους τους συμμετέχοντες.
Ο διαγωνισμός ήταν άψογος.Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον 'οικοδεσπότη' μας nass για τη 'φιλοξενία' του και την επιμέλεια του, καθώς και σε όλα τα μέλη που βοήθησαν (harriswrc, cmarin) και συμμετείχαν.
Να είσαστε όλοι καλά παιδιά!
**ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ! ** -
KI ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ WRC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
KI ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ WRC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!Εγώ θα έλεγα να καθιερώσουμε 8αδα, με την βαθμολογία του πρωταθλήματος. Επίσης να δίνουμε και κάποιον βαθμό σε λάθος θέση και να καταργήσουμε τα bonus και τις SS. To ιδανικό θα ήταν, η λάθος θέση να παίρνει τόσους βαθμούς όσες λάθος θέσεις έπεσε έξω. Δεν έχω σκεφτει σενάριο αλλά θα βρω κάτι.
Όλα θα εξαρτηθούν και από την διάθεση του υπευθύνου (Νάσο?) αφού θα έχει πολύ δουλειά.
Αν φαίνεται πολύπλοκο, απλά η λάθος θέση θα παίρνει 1 ή 2 πόντους. -
Παιδιά, ζητούνται εθελοντές να το αναλάβουν. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο...
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!