-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Νομίζω ότι έγινε παρεξήγηση με την ώρα 12:00 μεσημέρι ή βράδυ. Το μμ σημαίνει μεσημέρι γιαυτό και της Τετάρτης την λήξη την γραφω 0:00.
Επειδή είναι κρίμα να μην παίξουν κάποια μέλη και αν υπάρχει ομοφωνία θα κατεβάσω τα στατιστικά και θα τα ξάναβάλω αύριο (παρακευή) το πρωί.Δε συμφωνώ! Οι κανόνες είναι για να τους τηρούμε. Το 'μεσημέρι' ήταν σαφές, τουλάχιστον το είδα σαφώς μετά που ξαναδιάβασα τα σχετικά posts. Οπότε: ας πρόσεχα Κι επίσης διαφωνώ επειδή είδα πως και ο rally_maniac και ο S3, που ίσως και να είχαν μπερδευτεί, έπαιξαν κανονικά, οπότε μέχρι στιγμής μόνο εμένα βλέπω να ευννοεί ένα τέτοιο μέτρο...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω ότι έγινε παρεξήγηση με την ώρα 12:00 μεσημέρι ή βράδυ. Το μμ σημαίνει μεσημέρι γιαυτό και της Τετάρτης την λήξη την γραφω 0:00.
Επειδή είναι κρίμα να μην παίξουν κάποια μέλη και αν υπάρχει ομοφωνία θα κατεβάσω τα στατιστικά και θα τα ξάναβάλω αύριο (παρακευή) το πρωί.Δε συμφωνώ! Οι κανόνες είναι για να τους τηρούμε. Το 'μεσημέρι' ήταν σαφές, τουλάχιστον το είδα σαφώς μετά που ξαναδιάβασα τα σχετικά posts. Οπότε: ας πρόσεχα Κι επίσης διαφωνώ επειδή είδα πως και ο rally_maniac και ο S3, που ίσως και να είχαν μπερδευτεί, έπαιξαν κανονικά, οπότε μέχρι στιγμής μόνο εμένα βλέπω να ευννοεί ένα τέτοιο μέτρο...
Εντάξει αλλα μην το πάμε και στα 'Dura lex,sed lex'!! Είπαμε,δεν είναι τεχνικός έλεγχος!!!
-
Ok προχωράμε!!! Έτσι κι αλλιώς ο nass θα μας φτάσει...αφού δεν θα πιάσουμε τίποτα....
Θα παίζουμε τις προβλέψεις μας στο ίδιο θέμα μέχρι να βαρύνει πολύ. Όπως βλέπετε άλλαξα και τον τίτλο για να ξέρουμε που βαράμε!!!
Επίσης μην γράφετε αν θέλετε στο θέμα με τα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ok προχωράμε!!! Έτσι κι αλλιώς ο nass θα μας φτάσει...αφού δεν θα πιάσουμε τίποτα....Θα παίζουμε τις προβλέψεις μας στο ίδιο θέμα μέχρι να βαρύνει πολύ. Όπως βλέπετε άλλαξα και τον τίτλο για να ξέρουμε που βαράμε!!!
Επίσης μην γράφετε αν θέλετε στο θέμα με τα αποτελέσματα.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΚΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ nass...
ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ RULES ARE RULES...
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΤΕ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ...
ΚΙ ΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΜΑ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ...ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-6 ΑΓΩΝΕΣ... -
Συμφωνώ με το Χάρη, Όποιος θέλει ας παιξει μέχρι σήμερα το βράδυ....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συμφωνώ με το Χάρη, Όποιος θέλει ας παιξει μέχρι σήμερα το βράδυ....Ας το κανουμε Πεμπτη βραδυ (00.00) για ολους τους αγωνες που δεν εχουν υεδ την Πεμπτη.
Να μπει και ο nass στο παιχνιδι, ας μην ειμαστε υπερβολικοι. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Συμφωνώ με το Χάρη, Όποιος θέλει ας παιξει μέχρι σήμερα το βράδυ....
Ας το κανουμε Πεμπτη βραδυ (00.00) για ολους τους αγωνες που δεν εχουν υεδ την Πεμπτη.
Να μπει και ο nass στο παιχνιδι, ας μην ειμαστε υπερβολικοι.ΟΚ!! Επαναφέρθηκαν ήδη όλα....ΠΑΙΞΤΕ!!!!
-
ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ....
ΠΟΙΝΗ 60 SEC στον PANIZZI!!!!!!!!! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ....
ΠΟΙΝΗ 60 SEC στον PANIZZI!!!!!!!!!Ειδατε γιατι ο επισημος διαγωνισμος ληγει την Τεταρτη....
Μια απο τα ιδια για τον 'Βασιλια της ασφαλτου'! Με ποινη ξεκιναει και φετος. Κριμα. -
ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ....
ΠΟΙΝΗ 60 SEC στον PANIZZI!!!!!!!!!Α, να ένας καλός λόγος να λήγει ο διαγωνισμός στις 12:00 αντί στις 24:00. Η 1η συνεδρίαση των αγωνοδικών γίνεται πάντοτε το πρωί-μεσημεράκι της Πέμπτης.
Συμφωνώ με το harriswrc και αποσύρω την ψήφο μου. Sorry!
-
Ο nass ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΗΓΟΥΜΕ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ!!!
-
Τί έγινε ρε παιδί μου; Δεν μπήκα για 6 ώρες και ήρθαν τα πάνω κάτω!!!
Θέμα με την ώρα, ψήφοι που μετράνε ή δεν μετράνε, 60 sec σε Panizzi, ΕΛΕΟΣ!Δεν θα το ξανακάνω...
ΥΓ: Πάει η πρόβλεψή μου γι' αυτό τον αγώνα
-
Κωστα cmarin αψογος για το αλλο τοπικ!
Τελικα γιατι χρεωθηκε με ποινη ο πανιζι?Ευτυχως που στον αλλο διαγωνισμο της πεζω τον εχω βαλει 6ο!
-
Ο nass ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΗΓΟΥΜΕ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ!!!Η τελική απόφαση είναι αυτή. 12 το μεσημερι θα τελειώνουν. Τώρα γι αυτόν, ισχύει μεχρι το το πόστ του Χάρη στο άλλο θρεντ. Ο nass είχε ψηφίσει και ισχύει η ψήφος του, όπως και του sanidas.
Ο Panizzi την πάτησε, να μην την πατήσουν κι άλλοι.... -
Κώστα για όλη την προσπάθεια, Γιάννη για στατιστικ, Χάρη για πάθος, Στέλιο για κέφι-μεράκι, κουκ για συνέπεια κ.λπ, κ.λπ... ΕΥΓΕ, ΑΠΑΙΧΤΟΙ!
Οτι θέτε, μέσα!
ΣτρατηςΥΓ... Κ¨ωστα μίλα με Μαθιό για να κλειδώσει τα στατιστικ και να για να βάλουμε δωράκια συναισθηματικής αξίας ως ενθύμια και στον εσωτερικό διαγωνισμό!
-
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!Πολύ καλή δουλειά!
Ο cmarin και όποιος άλλος extra δώρο στο τέλος! -
ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ!!! -
ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΝΙΖΖΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ 6 ΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΟΑΤΙ ΤΟΝ ΤΑΛΕΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΞΕΙΓΙΤΕ ΣΤΗΝ Ε.Δ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 12ΟΣ ΣΤΟΥ 12 ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ 11 ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΕΙΘΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΝΙΖΖΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ 6 ΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΟΑΤΙ ΤΟΝ ΤΑΛΕΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΞΕΙΓΙΤΕ ΣΤΗΝ Ε.Δ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 12ΟΣ ΣΤΟΥ 12 ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ 11 ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΕΙΘΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?O LOEB ΠΕΙΡΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο MCRAE TΡΙΤΟΣ Ο GRONHOLM ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΜΑRTIN ΠΕΜΠΤΟΣ Ο SAINZ KAI EKTOΣ Ο ROBERT!
O PANIZZI 14ΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ -
Οπως παρατηρω απο τα στατιστικα του cmarin κανεις δεν θα πετυχει το απολυτο στον 1ο αγων¨α καθως κανεις δεν εχει πετυχει για 1-2 το διδυμο Loeb-McRae εκτος απο τον KAVOURNEN που ομως εχει 3ο τον Solberg. Αρα 4 βαθμοι. Που ειναι και η καλυτερη συγκομιδη με μια 1η ματια που εριξα...
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!