-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα γίνω κακός τώρα, αλλά δύο ποστς πιο πάνω λες οτι μετράνε τα 10 καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε γιατί να γίνει κάτι τέτοιο;Καθολου κακος, οντως η υπαρξη του best 10 of 13 δινει την επιλογη μιας λυσης αλλα οπως ειπε και ο DAP εχουν μια πιθανοτητα λιγοτερο να πεταξουν μια κακη προβλεψη.
Να μην παει για ακυρωση.
Οι προβλεψεις ειναι ανοικτες πολυ καιρο πριν για ολους, οποιοι τις εκαναν εγκαιρως ειναι τυχεροι. Δεν το λεω γιατι εγω για παραδειγμα προλαβα.
Περσι εκανα τις προβλεψεις μου Πεμπτη βραδυ σε εναν αγωνα και δεν μετρησαν γιατι Πεμπτη απογευμα ειχε γινει μια υπερειδικη 2χλμ. Το δεχτηκα και τελος.
Το ιδιο κι ο Ταυρος παραπανω.Το θεμα ειναι οτι επεσε το φορουμ και εγιναν οι 'εγκαταλειψεις' και η μια απο τις δυο τουλαχιστον εκπροθεσμες. ΟΚ ειναι ανοιχτο αρκετο καιρο το θεμα των προβλεψεων αλλα και αρκετοι κανουν τις προβλεψεις τους τελευταιες ημερες. Π.χ. εγω για 1η φορα ειπα να ψηφισω μετα την qualifying stage λογω των νυχτερινων ειδικων του 1ου σκελους αλλα ηταν πεσμενο το φορουμ. Τυχερως προλαβα επειδη μπηκα σε διαστημα λουφας στην δουλεια μια ωρα πριν την προθεσμια.
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα γίνω κακός τώρα, αλλά δύο ποστς πιο πάνω λες οτι μετράνε τα 10 καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε γιατί να γίνει κάτι τέτοιο;Απλα ρε Κωστα ο μη (εθελουσιως) συμμετεχων εχει ΜΙΑ λιγοτερη πιθανοτητα να 'πεταξει'την πιο χαλια προβλεψη του....
Παντως στο ερωτημα του Vasilakis, αν ο αριθμος αυτων που επαιξαν ειναι πανω απο το μεσο ορο του αριθμου των παικτων των προηγουμενων αγωνων,ειμαι της γνωμης να ισχυσουν οι προβλεψεις....Δηλαδη για να γινω κατανοητος αν στους τρεις προηγουμενους αγωνες επαιξαν π.χ. 50 χρηστες ΔΙΑ του 3 εχουμε 16 και κατι ..αν επαιξαν σε αυτο 17 ειμαστε ενταξει...
Ο μεσος ορος συμμετοχης του πρωταθληματος μεχρι στιγμης ειναι 21 ατομα ανα αγωνα: 20 το Μοντε Καρλο, 23 η Σουηδια και 21 το Μεξικο. Η καταμετρηση της Πορτογαλιας ειναι 18 ατομα, κατω απο το μ.ο. συμμετοχης και απο το ελαχιστο του Μοντε.
Αν δεν μετρησει ομως θα πρεπει να γινει best 9 of 12 έτσι? (γιατι σαν να λιγο) Τελοσπαντων, απ'οτι φαινεται θα εχουμε αρκετο χρονο καθως στα αποτελεσματα του ραλλυ πεσανε ακυρωσεις και εφεσεις.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Να μην παει για ακυρωση.
Οι προβλεψεις ειναι ανοικτες πολυ καιρο πριν για ολους, οποιοι τις εκαναν εγκαιρως ειναι τυχεροι.Τί θα πεί τυχεροί; Μέχρι Πέμπτη 16:30 ήταν η προθεσμία και το φόρουμ Τρίτη και Τετάρτη ήταν down. Δηλαδή, οφείλαμε να κάνουμε τις προβλέψεις από τη Δευτέρα? Ή έπρεπε να μπούμε την Πέμπτη μέχρι τις 16:30? Άλλοι έχουν δουλειά, άλλοι οικογένεια και άλλοι πετούσαν για Πορτογαλία...
-
Πάει να πει οτι εγώ στον προηγούμενο αγώνα -και ενώ είχα υπολογίσει οτι θα ψηφίσω Πέμπτη- έφαγα πήξιμο εκείνη τη μέρα και δεν πρόλαβα. Άρα δεν ήμουν τυχερός, c' est la vie. Έκανα την ένστασή μου, πήρα την απάντησή μου, το δέχτηκα, τέλος.
Αν το βάλετε κάτω, ψήφισαν μόλις 2 άτομα λιγότερα από το Μόντε, δεν είχαμε και την τεράστια αποχή δηλαδή.Τέλος πάντων, κάντε όπως θέλετε, έτσι κι αλλιώς ο αγώνας στον κουβά πάει με αυτά τα αποτελέσματα, αν το καλοδει κανείς εμένα με συμφέρει να ακυρωθεί, όπως και τους περισσότερους που ψήφισαν. Γιατί όμως να αλλάξουμε τους όρους του παιχνιδιού?
-
Ναι, να περασει στα 3 'κακα' αποτελεσματα ειναι βολικη λυση (και πριν και εκ των υστερων). Αν ομως ειχε συμβει σε αγωνα (ασφαλτινο συνηθως) που δινει 75% επιτυχια και ανω? Δεν ειναι δικαιο και φυσικα δεν ειναι σωστο να πραττω διαφορετικα αναλογα με το σκορ επιτυχιας (0%-30%-50% κλπ) και τον αριθμο των συμμετοχων σε καθε περιπτωση που ξανατυχει.
Τελοσπαντων, παμε Αργεντινη.
-
Tελικά τι αποφασίστηκε δηλαδή?
-
Οτι δεν θα μετρησει η Πορτογαλια και απο τους υπολοιπους 12 αγωνες θα μετρησουν οι 9 καλυτεροι στο τελος.
-
Δε συμφωνώ, αλλά τέλος πάντων...
-
Γιατί δεν μέτρησε το Πορτογαλίας στο WRC επειδή είχε απρόσμενα αποτελέσματα;
Εγώ από την Πορτογαλία πέτυχα μόνο τον P. Solberg στην τρίτη θέση και τίποτα άλλο και στην γενική κατάταξη είμαι πάτος, αλλά το να γίνεται ο διαγωνισμός με πολλές ασφαλιστικές δικλίδες καταντάει ξενέρωμα.
Συγγνώμη για την κρίση μου, αλλά έτσι το νοιώθω.
Στο τέλος θα αποκλείσετε αγώνα με δικαιολογία ότι δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα ή ότι υποψιάζεστε μαγείρεμα τους.
Όπως έχει γίνει το παιχνίδι έχει αποκλειστεί το κυριότερο. Η ανατροπή της κατάταξης έστω και την τελευταία στιγμή πράγμα που νομίζω στους περισσότερους θα άρεσε.
Τεσπα... -
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά το πρόβλημα δεν ήταν ότι το Πορτογαλίας είχε απρόσμενα αποτελέσματα αλλά ότι είχε πέσει ο server του Forum τις 2 τελευταίες μέρες των προβλέψεων με αποτέλεσμα κάποιοι να μην προφτάσουν να ψηφίσουν.
-
Και εγώ από τους τελευταίους είμαι που είχα πρόβλημα με την πτώση του σέρβερ, αλλά ο σέρβερ επανήλθε αρκετά πριν από την λήξη του ορίου.
Τέλος πάντων ασχέτως με την Πορτογαλία εγώ τοποθετούμε σφαιρικά για τον τρόπο που γίνεται ο διαγωνισμός και λέω ότι ο τρόπος που γίνεται πια με τα ντισκαλιφιέ και της πολλές επιλογές βαθμολόγησης του στερεί το κυριότερο που είναι η αγωνία μέχρι το τέλος.
Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν είναι και τόσο τρομερό ότι την εκφράζω... -
Μα προφανώς και μπορείς να εκφράζεις τη γνώμη σου, δε νομίζω να είπε κανείς το αντίθετο!
-
Γιατί ειναι με Χ οι προβλέψεις μου στον συγκεντρωτικό πίνακα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γιατί ειναι με Χ οι προβλέψεις μου στον συγκεντρωτικό πίνακα?Μάλλον ο Gronholm δεν κατέβηκε τελικά!!!
-
Εντάξει, μπορεί να κατέβει στον επόμενο αγώνα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εντάξει, μπορεί να κατέβει στον επόμενο αγώνα.Εχεις κρυφες πηγες μπαγασακο.....
-
Βαζω X σε οποια πεδια των προβλεψεων εχουν λαθος (παραλειψη, λαθος συμμετοχη, διπλη προβλεψη συμμετοχης).
moya21, εχεις ΠΜ η προβλεψη σου θελει διορθωσεις.
-
ΡΑΛΛΥ ΑΛΣΑΤΙΑΣ:
Δεν ειχα πως να περάσω την ωρα μου και έκανα μια σούμα απο τις προβλέψεις των 18 τζογαδόρων και να η πρόβλεψη των προβλέψεων....
1.LOEB :16/18
2.JML: 12/18
3. SORDO: 6/18
4.SOLBERG:6/18
5. NEUVILLE: 10/18Για να δούμε τι θα βγει η ........
-
Πανω που λεμε ησυχασαμε απο τον Λοεμπ, ερχεται ο Theo13 με 2 απανωτα πρωταθληματα!
Συγχαρητηρια λοιπον
και..του χρονου -
Συγχαρητηρια στον Theo13!!
Μπραβο μου που στον τελευταιο αγωνα τα σκατωσα!!!!!! -
Πολύ ωραία ήταν!
Ευχαριστούμε πολύ Vasilakis για την ωραία διοργάνωση...
Ερώτηση προς Theo13: Αν έχεις σκοπό να πάρεις 9 συνεχόμενα για να σταματήσεις, δε μας το λες εγκαίρως μην καταλήξουμε και εμείς στο τρελάδικο όπως τόσοι αγαπημένοι μας φίλοι (Marcus, Petter, Jari, Mikko κα.);;;
Συγχαρητήρια Theo13!!!!!
Και του χρόνου παιδιά, το Μόντε είναι κοντά!!!!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!