-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Από τους 21 πρώτους του διαγωνισμού (1 δεν έπαιξε), οι 13 ψήφισαν Loeb, 6 Panizzi και 1 Gronholm.
2 (στους πρωτους 21) ψηφισαν Gronholm, Κωστα. Οι γνωστοι οπαδοι του...
ΩΧ!!!! , δεν σε είχα βάλει μές την 20αδα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Από τους 21 πρώτους του διαγωνισμού (1 δεν έπαιξε), οι 13 ψήφισαν Loeb, 6 Panizzi και 1 Gronholm.θέλησα να στείλω την συμμετοχή μου την τελευταία στιγμή , αλλα απο
το τρέξιμο της δουλειάς κατάφερα...........να μείνω εξω απο τον 'χορό'.
Μπράβο μου!!.......Καλό αγώνα συν-forumάμες!!!
-
Ο χρήστης fanis13 έγραψε:
Από τους 21 πρώτους του διαγωνισμού (1 δεν έπαιξε), οι 13 ψήφισαν Loeb, 6 Panizzi και 1 Gronholm.
θέλησα να στείλω την συμμετοχή μου την τελευταία στιγμή , αλλα απο
το τρέξιμο της δουλειάς κατάφερα...........να μείνω εξω απο τον 'χορό'.
Μπράβο μου!!.......Καλό αγώνα συν-forumάμες!!!
Φάνη, έχουμε άλλους 2 αγώνες εκτός από την Κορσική και η βαθμολογία σου, σου επιτρέπει να έχει ελπίδες.
-
πω,πω...τι ωραίο που ήταν το κουλουράκι εξ Κορσικής
-
Παει,μ'εκαψε η Κορσικη
Αρε Sebastian...... -
κουβας και παλι κουβας
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
από τους 20 πρώτους αυτοί πήραν βαθμούς είναι οι : asenna, og2002gr, sportageII, Euripides, haris274.Παλι με ξεχασες Κωστα? Μπορει να εχασα το 3ποντο στην τελευταια εδ, αλλα 1 ποντακι το πηρα!
-
Kαι μενα μου τα χαλασε ο Sainz στην τελευταια ειδικη και εχασα το τριποντακι...κριμα και το ειχα καταλαβει το κολπο που ειχε ετοιμασει ο Duval στην Κορσικη...
-
Υπήρξε ένα λάθος στα αποτελέσματα και έδωσα 3 πόντους σε αυτούς που είχαν πιάσει sainz σε λάθος θέση. Έχει ήδη διορθωθεί
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=104712#104712 -
ΚΙΟΥΟΥΟΥΒΑΔΕΞ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΤΗ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ 7, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΝΤΑ. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.
ΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ RAC NA ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΑΡΕ ΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΑΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΟΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΙΟ ΑΡΓΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ FORUM, ΤΩΝ ΑΤΥΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, Η ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ? ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000. ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ. -
O Richard Burns μπορει να εγκατελειψε και να εχει πλεον λιγες πιθανοτητες για τον τιτλο, αλλα ο δικος μας 'Βurns' (nass) παει αερα για να κατακτησει το 1ο Εσωτερικο Πρωταθλημα.
Μαζι του στην πρωτη θεση και ο deggman.
gio_lam & fanis13 ακολουθουν 1ποντο πισω!
Χαμος και στον εσωτερικο!All results are provisional until declared official.
-
O Richard Burns μπορει να εγκατελειψε και να εχει πλεον λιγες πιθανοτητες για τον τιτλο, αλλα ο δικος μας 'Βurns' (nass) παει αερα για να κατακτησει το 1ο Εσωτερικο Πρωταθλημα.
Μαζι του στην πρωτη θεση και ο deggman.
gio_lam & fanis13 ακολουθουν 1ποντο πισω!
Χαμος και στον εσωτερικο!All results are provisional until declared official.
Καλός!!! Ο deggman βέβαια δεν είναι πρώτος, αλλά έχεις όλα τα φόντα για να βγάζεις απότελέσματα του χρόνου.
Για τον διαγωνισμό τώρα, οι στατιστική δείχνει ότι πιθανότητες σύμφωνα με τους Μ.Ο. έχουν οι 7 πρώτοι που έχουν μέχρι και 37 πόντους.
Οι υπόλοιποι (από 36 βαθμούς και κάτω) πρέπει μάλλον να ρισκάρουν λιγάκι (ή να πιέσουν τους πρώτους ) και φυσικά να τους έρθει θετικό αποτέλεσμα. Με απλές προσθέσεις πιθανότητες έχουν οι 32 πρώτοι.Καλή επιτυχία.
-
ΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ PLAYSTATION ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα γίνει κλήρωση.
-
Όσοι (12) έχουν παίξει Burns στις προβλέψεις τους, μπορούν να αλλάξουν την προβλεψή τους μέχρι την Τετάρτη 5/11 στις 23:59 το βράδυ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όσοι (12) έχουν παίξει Burns στις προβλέψεις τους, μπορούν να αλλάξουν την προβλεψή τους μέχρι την Τετάρτη 5/11 στις 23:59 το βράδυ.Πολυ σωστη κινηση.
Το ιδιο βεβαια επρεπε να ειχε γινει και στην περιπτωση του Μοσχου... -
O Richard Burns μπορει να εγκατελειψε και να εχει πλεον λιγες πιθανοτητες για τον τιτλο, αλλα ο δικος μας 'Βurns' (nass) παει αερα για να κατακτησει το 1ο Εσωτερικο Πρωταθλημα.Προσοχη μονο μη λιποθυμησει Οι Loix καραδοκουν
All results are provisional until declared official.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Προσοχη μονο μη λιποθυμησει Οι Loix καραδοκουν
-
Ε, να πάρει!
Μια φορά πήγα και γω έξω να δω αγώνα Champion's League και ξέχασα να δηλώσω για το διαγωνισμό. Τέλος πάντων, όχι ότι είχα ελπίδες. Για την ιστορία:- M. Gronholm
- H. Rovanpera
- T. Makinen
[Ευτυχώς που για τον άλλο διαγωνισμό είχα ψηφίσει νωρίτερα, όχι πως κι εκεί διεκδικώ κάτι]
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ε, να πάρει!
Μια φορά πήγα και γω έξω να δω αγώνα Champion's League και ξέχασα να δηλώσω για το διαγωνισμό. Τέλος πάντων, όχι ότι είχα ελπίδες. Για την ιστορία:- M. Gronholm
- H. Rovanpera
- T. Makinen
[Ευτυχώς που για τον άλλο διαγωνισμό είχα ψηφίσει νωρίτερα, όχι πως κι εκεί διεκδικώ κάτι]
Τελευταίος αγώνας και κάνουμε όλα τα χατήρια. Για 1 1/2 ώρα δεν πειράζει, όπως επίσης και ο rallysport που μου έστειλε χθες βράδυ PM.
-
Δεν ήσουν υποχρεωμένος να δεχτείς τις προβλέψεις μου, γι' αυτό σε ευχαριστώ διπλά!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!