-
δηλαδή αν ήξερες απο την αρχή οτι θα ήταν κιτ καρ δεν θα έπαιζες, αυτό μου λές τώρα???
δεν μιλάμε για λεφτά, μιλάμε για κάτι συμβολικό...δεν λές που υπάρχει και αυτός ο διαγωνισμός και η όποια ηθική αναγνώριση και επιβράβευση αλλά κάνεις και παράπονα απο πάνω...το βρίσκω το λιγότερο υπερβολικό...
by the way....και 50.000 Ευρώ να μου έδιναν, δεν θα με χάλαγε καθόλου , απο το τίποτα καλήν κι η Παναγιώταινα λένε στο χωριό μου -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δηλαδή αν ήξερες απο την αρχή οτι θα ήταν κιτ καρ δεν θα έπαιζες, αυτό μου λές τώρα???OXI! Δεν σου λεω αυτο. Εγω δεν εχω προβλημα με το κιτ καρ, αλλα καλο ειναι να ειμαστε πιο ακριβεις για την αποφυγη παρεξηγησεων. Ειναι τοσο απλο και δεν καταλαβενω που μπερδευεσαι.
ΝΑΙ! Θα τα 'επαιρνα' αν αντι για 200.000 μου διναν 50.000. Και για 50.000 παλι θα πηγαινα, αλλα εφοσον το δωρο ηταν 200.000, 200.000 θα ηθελα! Rules are rules!
-
απο ότι καταλαβαίνω τα βλέπουμε απο τελείως διαφορετική σκοπιά τα πράγματα, οπότε το κόβω εδώ, μιας και δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ 'ΑΝΑΨΕΙ' ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ?
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ.
Θα γίνει πολύ σύντομα, πριν το Γερμανίας....
Περασε και το Γερμανιας αλλα...δεν ειδαμε ακομη καμια κινηση για να οριστουν τα δωρα.
Το ξερω διακοπες και κακο αλλα επειδη σιγα σιγα αρχισαν να ξεχωριζουν οι πρωτοποροι δεν θα επρεπε να γινει αυτο αμεσως?
Αν περασει και το Φιλανδιας(9ος στους 14 αγωνες!) ισως ειναι πια πολυ αργα... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Το ξερω διακοπες και κακο αλλα επειδη σιγα σιγα αρχισαν να ξεχωριζουν οι πρωτοποροι δεν θα επρεπε να γινει αυτο αμεσως?
Αν περασει και το Φιλανδιας(9ος στους 14 αγωνες!) ισως ειναι πια πολυ αργα...Γιατί θα είναι αργά Ορέστη; Αν οριστούν τα δώρα, θα παίζεις διαφορετικά;
Δε νομίζω ότι είναι κάτι σημαντικό αφού αφενός θα είναι συμβολικά και αφετέρου δε θα επηρρεάσουν τη δυνατότητα ... του 'προβλέπειν'. Το μόνο που μπορεί να επηρρεαστεί είναι η συμμετοχή.
Αν όμως η συμμετοχή επηρρεαστεί τότε ... να τη χαιρόμαστε.... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Γιατί θα είναι αργά Ορέστη; Αν οριστούν τα δώρα, θα παίζεις διαφορετικά;
Δε νομίζω ότι είναι κάτι σημαντικό αφού αφενός θα είναι συμβολικά και αφετέρου δε θα επηρρεάσουν τη δυνατότητα ... του 'προβλέπειν'. Το μόνο που μπορεί να επηρρεαστεί είναι η συμμετοχή.
Αν όμως η συμμετοχή επηρρεαστεί τότε ... να τη χαιρόμαστε....Oxι Στελιο και φυσικα δεν θα παιζω διαφορετικα ουτε θα επηρεαστω καθολου!!
Λεω να βιαστουμε για να εχει περισσοτερο πλακα και ενδιαφερον!Θα ειναι αστειο να βγουν πρωτα οι νικητες και μετα τα δωρα !!!
Οτι και αν γινει, η πλακα παραμενει ο αυτοσκοπος του διαγωνισμου.
Απλα το ξαναλεω για να μην ξεχαστουμε γιατι το περιμεναμε πριν το Γερμανιας και δεν ηρθε.
-
Μη βάζεστε, είμαστε και σε κατάσταση διακοπών.....Μετά το Γερμανίας η μάχη άναψε περισσότερο, για να δούμε....
-
Επειδή είμαι σε διακοπές (είμαι σε ιντερνετ καφέ) δεν μπορώ να βγάλω αποτελέσματα για το Φιλανδίας. Το μόνο που θα πω είναι ότι 5 μέλη θα διεκδικίσουν τα 3 δώρα αφού έπιασαν σωστά τις 2 θέσεις του βάθρου και πήραν 6 βαθμούς. Οι εγκαταλείψεις του Gro και του Rovvie έστειλαν πολλούς χαμηλά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επειδή είμαι σε διακοπές (είμαι σε ιντερνετ καφέ) δεν μπορώ να βγάλω αποτελέσματα για το Φιλανδίας. Το μόνο που θα πω είναι ότι 5 μέλη θα διεκδικίσουν τα 3 δώρα αφού έπιασαν σωστά τις 2 θέσεις του βάθρου και πήραν 6 βαθμούς. Οι εγκαταλείψεις του Gro και του Rovvie έστειλαν πολλούς χαμηλά.Καλα ε δεν εχεις το θεο σου. Ρε αθεοφοβε αντι να ριχνεις βουτιες η το πολυ πολυ κανενα παραγαδι καθεσε μπροστα σε μια οθονη ?
Αντε ρε πωρωμενε. -
Λοιπόν στατιστικά των παικτών του διαγωνισμού μας:
Αγώνες Μέλη ποσοστό
[list:3c7dvwgr]9 33 21,4%
8 19 12,3%
7 13 8,4%
6 7 4,5%
5 8 5,2%
4 9 5,8%
3 16 10,4%
2 13 8,4%
1 36 23,4%[/list:u:3c7dvwgr]
Εχουμε συνολικά 154 μέλη που έχουν παίξει με Μ.Ο. 85 ανά αγώνα. Οι περισσότερες συμμετοχές ήταν στο Τουρκίας με 103 και οι λιγότερες στο MC με 58. Από τα παραπάνω φαίνεται ότι στους τελευταίου αγώνες έχουμε σταθερά 70-75 μέλη που παίζουν.
Τον καλύτερο ΜΟ βαθμό σε όδους έχουν παίξει πάνω από 5 αγώνες έχει ο rallysport με 3,83 βαθμούς ανα αγώνα. Τον χειρότερο ο AURIOL-DELTA HF
με 0,71.
Τον χειρότερο Μ.Ο. σε αυτους που έχουν 9 αγώνες έχει ο sx με 1,33 και τους καλύτερους βέβαια οι πρώτοι (nass, nikoswrc_01) με 3,56 βαθμούς.Υπάρχουν και οι 36 που είναι μάλλον περιστασιακοί και έχουν παίξει σε έναν μόνο αγώνα.
Ο Μ.Ο πόντων είναι 2,4 ανα αγώνα με καλύτερο την Σουηδία (3,4) και χειρότερο την Κύπρο (0,8).
-
κωστάκι ορεξάτος μας γύρισες απο τις διακοπές!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
κωστάκι ορεξάτος μας γύρισες απο τις διακοπές!!!...καλως σας βρήκα πάλι....η έλλειψη βλέπεις .
-
H elipsi ftei gia ola !!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
κωστάκι ορεξάτος μας γύρισες απο τις διακοπές!!!
...καλως σας βρήκα πάλι....η έλλειψη βλέπεις .
Η ελλειψη τινος ? Οξυγονου ? Επαφης ? Μυαλου ? Ακροατου ?
Δεν ειναι ελλειψη. ΠΩΡΩΣΗ ειναι -
Βλέπω πως έχω εξελιχθεί στον Burns του Forum-οδιαγωνισμού Τσιμπάω 2 ποντάκια εδώ, 4 εκεί, ούτε μια πρωτιά όμως.
Α ρε Ριχάρδε πως σε καταλαβαίνω
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βλέπω πως έχω εξελιχθεί στον Burns του Forum-οδιαγωνισμού Τσιμπάω 2 ποντάκια εδώ, 4 εκεί, ούτε μια πρωτιά όμως.Α ρε Ριχάρδε πως σε καταλαβαίνω
Το δικό μας πρωτάθλημα είναι πιο σφιχτό. Στατιστικά και όχι αριθμητικά, πιθανότητες για να κερδίσουν τον διαγωνισμό έχουν 28 μέλη.
Είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν ήσουν στους πρώτους της βαθμολογίας σε κάποιο αγώνα, ενώ από την θέση 2 έως την 19, όλοι έχουν πάρει (ήταν πρώτοι στην βαθμολογία), έστω και μία νίκη. Δικαιολογημένος λοιπόν ο χαρακτηρισμός 'Burns του διαγωνισμού'. -
εγω παλι μετα το τελευταιο εχασα καθε ελπιδα για τιτλο
αλλα παλι δεν μπορω να συγκριθω με τον gronholm (δεν εχω νικες)
-
Aπο τους 10 πρωτους του διαγωνισμου οι 7 ψηφισαν Gilles για νικη, 2 ψηφισαν Gro και μολις ενας τον Seb.
H 'μαχη' θα συνεχιστει μεχρι την τελευταια εδ του RAC.
Aντε να δουμε ποιος θα ειναι ο πρωτος Forumοπρωταθλητης. -
Από τους 21 πρώτους του διαγωνισμού (1 δεν έπαιξε), οι 13 ψήφισαν Loeb, 6 Panizzi και 1 Gronholm.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Από τους 21 πρώτους του διαγωνισμού (1 δεν έπαιξε), οι 13 ψήφισαν Loeb, 6 Panizzi και 1 Gronholm.2 (στους πρωτους 21) ψηφισαν Gronholm, Κωστα. Οι γνωστοι οπαδοι του...
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!