-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
κανα νεο απο το σπριντ στον Πυργο?στο 1ο σκελος ο Σωτήρχος ήταν 14'' εμπρος από τον Παπαδημητριου, αλλά στο 2ο βγήκε μάλλον από κάποιο πρόβλημα, όπως είπε ο κος Λώρης
-
thanks DAN
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
κανα νεο απο το σπριντ στον Πυργο?
στο 1ο σκελος ο Σωτήρχος ήταν 14'' εμπρος από τον Παπαδημητριου, αλλά στο 2ο βγήκε μάλλον από κάποιο πρόβλημα, όπως είπε ο κος Λώρης
ωχχ , προβλεπω τρελες μαχες απ του χρονου...κ γιατι οχι κ στο Κορινθου..
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
κανα νεο απο το σπριντ στον Πυργο?
στο 1ο σκελος ο Σωτήρχος ήταν 14'' εμπρος από τον Παπαδημητριου, αλλά στο 2ο βγήκε μάλλον από κάποιο πρόβλημα, όπως είπε ο κος Λώρης
ωχχ , προβλεπω τρελες μαχες απ του χρονου...κ γιατι οχι κ στο Κορινθου..
ΟΝΤΩΣ, ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 70 ΧΛΜ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΜΕ 'ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ' ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ 14' ΣΤΑ 12 ΧΛΜ.
ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ PEUGEOT S-2000 ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ DAN, ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΛΜ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΒΟΛΤΑΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ 'ΚΛΕΙΔΩΣΕ' Ο ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑΣ (ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ). ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕΤΑ) ΛΥΘΗΚΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΔΕΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ (ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ) ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΕΞΙΑ,ΞΑΝΑΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΑΜΕ ΟΜΩΣ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ωραια νεα ΕΛ-ΕΜ!
μακαρι να ειναι τοσο ταχυς και στο χωμα,και να μας εκπροσωπησει αξια στην Αυστρια!υγ ενημερωνε μας για τις εξεληξεις Λωρη.
-
για να δουμε ποιος ειναι ποιο καλος..ο μαθητης η ο δασκαλος...? κ στην ασφαλτο ηθελα να τη δω αυτη τη κοντρα..ελπιζω να τη δουμε στο κορινθου
-
μια ερωτηση για οποιον γνωριζει: εχει (εστω σε δοκιμες) οδηγησει καποιος ελληνας οδηγος αυτοκινητο προδιαγραφων s2000??
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
μια ερωτηση για οποιον γνωριζει: εχει (εστω σε δοκιμες) οδηγησει καποιος ελληνας οδηγος αυτοκινητο προδιαγραφων s2000??ΕΜΕΙΣ,ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2007. FIAT PUNTO S-2000.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Kαι σε ένα από τα 2 τεστ για αυτούς τους 2 αγώνες νομίζω και ο Σωτήρχος αν δεν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Kαι σε ένα από τα 2 τεστ για αυτούς τους 2 αγώνες νομίζω και ο Σωτήρχος αν δεν κάνω λάθος.Σωστά.Ηταν στις δοκιμές για το ...Παλάδιο,στο Βαρνάβα.
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Kαι σε ένα από τα 2 τεστ για αυτούς τους 2 αγώνες νομίζω και ο Σωτήρχος αν δεν κάνω λάθος.
Σωστά.Ηταν στις δοκιμές για το ...Παλάδιο,στο Βαρνάβα.
ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM'
-
L-M πως ακριβως θα γινει η αξιολογηση?
δεν θα οδηγησουν ολοι ιδια αυτοκινητα?
για πες μας καμια λεπτομερεια. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
μια ερωτηση για οποιον γνωριζει: εχει (εστω σε δοκιμες) οδηγησει καποιος ελληνας οδηγος αυτοκινητο προδιαγραφων s2000??
ΕΜΕΙΣ,ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2007. FIAT PUNTO S-2000.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
σωστα!κολλησε το μυαλο μου
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
L-M πως ακριβως θα γινει η αξιολογηση?
δεν θα οδηγησουν ολοι ιδια αυτοκινητα?
για πες μας καμια λεπτομερεια.ΑΓΑΠΗΤΕ dim8,
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ GR.N EITE S-2000 EITE S-1600.
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΙΝΗ Ε.Δ. ΤΩΝ 9.50 ΧΛΜ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ 11,3 ΧΛΜ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΜΑ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 2 1/2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ.
TA ΛΑΣΤΙΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ PIRELLI.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.
ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ (RORHL,SAINZ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ FIA ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ MEDΙΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΝΩ 'ΚΟΠΗΚΑΝ' ΑΠΟ ΤΗΝ FIA ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (PROKOP-AIGNER-SANDELL) Ο CAMPREDELLI ΠΕΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΣΑΝ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ PIRELLI.
ΑΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 18 ΘΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ !!!
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 1,000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ PIRELLI,KAI OI OΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 5,000 ΕΥΡΩ.
ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10,000 ΕΥΡΩ) ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 75% ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
ΕΓΩ,ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΩ.
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΤΩΝ '4Τ' ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ RALLY.GR.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ευχαριστουμε Λωρη!
καλη επιτυχια και παλι στους Σωτηρχο-Ζακχαιο -
Το υποψιαζόμουν αυτό για τον Campedelli. Όσο και αν τον συμπαθώ, είναι άδικο για τους άλλους!
Και άλλα αυτοκίνητα θα χει Λώρη, και Fiesta ST (4 κιόλας, για Nyman, Yurdakul, Nikara και Νeuville) και Clio Ragnotti (Gould). 1 Clio R3 για την άλλη συμπάθεια μου, τον Slavov, ε εδώ που φτάσαμε να και οι άλλοι:
Galeano - Mitsubishi Evo9
Gassner Jnr - Mitsubishi Evo9
Canivenq - 207 S2000
Cronin - Mitsubishi Evo9
Campedelli - Mitsubishi Evo9
Guerra Jnr - Mitsubishi Evo9
Bietvelt - Impreza N11
Wittmann Jnr - Mitsubishi Evo9
Rodrigues - Mitsubishi Evo9
Lemes - Mitsubishi Evo9
Semerad Jnr - Mitsubishi Evo9και εκκρεμεί η συμμετοχή της Πολωνίας. S1600 δεν έχει προς το παρών.
Πέρα από συμπάθειες και χαζομάρες τέτοιες, εύχομαι ολόψυχα στον Λευτέρη και τον Νίκο ότι καλύτερο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάνε καλά! Το 'χουνε!!! Άιντε, forza Greece!
-
Λωρη,δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ας το ρωτησω .Που και ποτε θα γινει η εκδηλωση για καποιον που ΙΣΩΣ θα'θελε να παρακολουθησει;
-
Στο Freistadt της Αυστρίας, 23-25 Oκτωβρίου.
http://www.rally-erc.com/rally_cover.php?sec=11
Αν κάνεις μια γύρα στο site του ERC θα δεις και άλλα νέα για τον διαγωνισμό.
-
ερωτηση
η ομολογκασιον
206 1.6
και
c2 1.6ποτε ληγουν?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ερωτηση
η ομολογκασιον
206 1.6
και