-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Και κάτι άλλα 'παράξενα' θα τρέξουν στην Κόρινθο!
ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Από Γεωγραφία καλά πάς από ορθογραφία άστα να πάνε!
-
καπου το διαβασα και αν ξερει καποιος ας ενημερωσει μηπως πεσουμε σε περιπετειες οπως και παλια με την ομοσπονδια της τριπολης
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk] Τα προσωπικά σας, με pm
-
ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο edit ?
ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ? ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ , ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ .......ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ?
-
να σου πω για να καταλαβεις δεν ξεκινησε να γινει ομοσπονδια το 90 91 περιπου.που κατεληξε αυτο το θεμα τοτε να σου θυμισω την πληρωσανε καποιες λεσχες ΑΟΘ ΑΛΑ Κ.Λ.Π.εγω λοιπον τοτε ημουν εκπροσωπος καποιας λεσχης που λεγοταν ΛΑΝΦ καταλαβες απο ποτε ειμαι στο χωρο των αγωνων.εγω απλα ρωτησα αν ξερει κανεις κατι και εσυ πεταχτηκες και ειπες τα δικα σου δεν ξερω αν εισαι ο γιος η ο πατερας αλλα δεν δια φερεται καθολου και οι δυο σας
-
Ο χρήστης papadimitriou dimitris έγραψε:
να σου πω για να καταλαβεις δεν ξεκινησε να γινει ομοσπονδια το 90 91 περιπου.που κατεληξε αυτο το θεμα τοτε να σου θυμισω την πληρωσανε καποιες λεσχες ΑΟΘ ΑΛΑ Κ.Λ.Π.εγω λοιπον τοτε ημουν εκπροσωπος καποιας λεσχης που λεγοταν ΛΑΝΦ καταλαβες απο ποτε ειμαι στο χωρο των αγωνων.εγω απλα ρωτησα αν ξερει κανεις κατι και εσυ πεταχτηκες και ειπες τα δικα σου δεν ξερω αν εισαι ο γιος η ο πατερας αλλα δεν δια φερεται καθολου και οι δυο σας -
να σου πω για να καταλαβεις δεν ξεκινησε να γινει ομοσπονδια το 90 91 περιπου.που κατεληξε αυτο το θεμα τοτε να σου θυμισω την πληρωσανε καποιες λεσχες ΑΟΘ ΑΛΑ Κ.Λ.Π.εγω λοιπον τοτε ημουν εκπροσωπος καποιας λεσχης που λεγοταν ΛΑΝΦ καταλαβες απο ποτε ειμαι στο χωρο των αγωνων.εγω απλα ρωτησα αν ξερει κανεις κατι και εσυ πεταχτηκες και ειπες τα δικα σου δεν ξερω αν εισαι ο γιος η ο πατερας αλλα δεν δια φερεται καθολου και οι δυο σας......ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΛΑΝΦ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 'ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ',ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Π.Ο.Μ.Α ????
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ 'ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ' ??
......ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ !!!!
210-6068885 ΕΩΣ 91 ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!
ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ !!!!!!!!!!....ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΛΙΟΣΙΩΝ ΜΕΡΙΑ, ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ 'ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ', ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΑΝΦ.............!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ξυπνατε παληκαρια του φραπε !!!!!!!.......
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ Γ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ , ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ .....
ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ , ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ .....ΑΡΑ ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ( ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ-ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ , ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ (ΤΩΡΑ) ΒΑΣΗ , ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΑΝΦ , ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙ ?
ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΖΑΧΤΑ ΟΙ ΛΕΣΧΟΥΛΕΣ , ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , Η ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ , ΓΥΡΩ ΑΠ'ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ , ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ? Ο ΓΙΟΣ Η Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Η Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ... Η ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ Η ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑΒΛΙ ........
-
Τελικά πας για ΒΑΝ edit [kouk]
-
Τελικά πας για ΒΑΝ edit [kouk]...ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ !!!
ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΚΕΤΑ....
.....ΚΟΒΕΙ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ΕΤΣΙ!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
μου το ειπες εσυ αλλα εγω δεν σε ακουσα
-
Στη ΛΑΝΦ πρεπει να ειδα την πρωτη μου κασσετα με ραλλυ....στα 4 μου
αρε θειο εσυ τα φταις ολαοσο για τον Ερωτοκριτο
-
Αλλη μια στιγμη περηφανιας για τον Ελληνικο μηχανοκινητο αθλητισμο.
-
κυριε τριανταφυλοπουλε η τουλαχιστον αν εισαι κυριος εσυ για πες μου που εχει τρεξει.Η μαλλον πες μου την εμπειρια που εχεισ για τους αγωνες.επειδη ομως το ονομα σου δεν το εχω δει πουθενα οταν τρεξεις ποτε σε αγωνα και αποκτησεις εμπειρια τοτε θα μπορεις να κρινεις τους αλλους αγωνιζομενους.καταλαβες???????
-
ΜΗΠΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ Η ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΣΧΩΝ , ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,** ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ **ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ-ΓΚΑΟΥ ΙΔΕΩΝ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ .....
ΟΤΑΝ ΔΕ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΟΥΡΕ , ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΒΑΘΡΟ ........
-
Έχω την εντύπωση κε Χρήστο ότι άλλαξε πολύ προσφάτως η διοίκηση.....
-
Ο χρήστης kostas junior έγραψε:
κυριε τριανταφυλοπουλε η τουλαχιστον αν εισαι κυριος εσυ για πες μου που εχει τρεξει.Η μαλλον πες μου την εμπειρια που εχεισ για τους αγωνες.επειδη ομως το ονομα σου δεν το εχω δει πουθενα οταν τρεξεις ποτε σε αγωνα και αποκτησεις εμπειρια τοτε θα μπορεις να κρινεις τους αλλους αγωνιζομενους.καταλαβες???????...ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΣΩΘΩ !!!!
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ????ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ
Ελληνικά αγωνιστικά νέα