-
Ποιός θα είναι ο νικητής της πρώτης ε.δ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2003;
(σ.σ. Δυστυχώς το πρόγραμμα δεν μας επιτρέπει να βαλουμε περισσότερους οδηγούς από 9 + Άλλος)
-
Ποιός θα είναι ο νικητής της πρώτης ε.δ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2003;
(σ.σ. Δυστυχώς το πρόγραμμα δεν μας επιτρέπει να βαλουμε περισσότερους οδηγούς από 9 + Άλλος)
-
-
Ψηφίζω Κάρλος γιατί έτσι... Κόκκινος ταύρος φέτος ο Ισπανος! (γιατί δεν υπάρχει στη λίστα? )
-
Ο χρήστης SK20 έγραψε:
Ποιός θα είναι ο νικητής της πρώτης ε.δ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2003;(σ.σ. Οι οδηγοί είναι με τη σειρά που θα εκκινήσουν, μια και αυτό μπορεί να παίξει ρόλο. Δυστυχώς το πρόγραμμα δεν μας επιτρέπει να βαλουμε περισσότερους οδηγούς από 9 + Άλλος)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ SK20...
H ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ:
1.GRONHOLM
7.SOLBERG
19.SAINZ
17.MCRAE
2.BURNS
3.PANIZZI
8.MAKINEN
4.MARTIN
18.LOEB
15.GARDEMEISTER -
Είπαμε 9+1 ΚΑΤΕΠΙΛΟΓΗ με βάση το παλμαρέ και ταυτοκίνητο...
Δυσκολα συνενοούμαστε ακόμα και για κάτιο απλό που στήνεται με διάθεση να μας φτιάχνει το κέφι...
Τι να πω;
να ειχα χρόνο να μάθω στα 48 πως δουλεύουν τα πλήκτρα
Κάποτε!
Στρ -
Μάρκους!
και μία πρόταση... Οποιος ψηφίζει άλλος ας γράφει, το ποιός...
ΣΧ -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
και μία ιδέα... Οποιος ψηφίζει άλλος ας γράφει, το ποιός...
ΣΧΕγώ ψήφισα άλλος, αλλά δυστυχώς τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχε στη λίστα ο Σάινθ. Ο πότε η μία ψήφος στο 'Άλλος' του ανήκει
-
Νομιζω πως καλυτερο θα ηταν να μην υπαρχει γενικη ψηφοφορια αλλα ονομαστικη. Ειναι πιο ευκολο. Αν ψηφισω τον 'Χ' στην γενικη ψηφοφορια, πως θα καταλαβετε πως ειναι εγω? Απο την ΙΡ μου???
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Νομιζω πως καλυτερο θα ηταν να μην υπαρχει γενικη ψηφοφορια αλλα ονομαστικη. Ειναι πιο ευκολο. Αν ψηφισω τον 'Χ' στην γενικη ψηφοφορια, πως θα καταλαβετε πως ειναι εγω? Απο την ΙΡ μου???Απο την IP δεν είναι εύκολο, το πιό σωστό είναι όταν ψηφίζουμε να γράφουμε και δυό λόγια, έτσι θα έχουμε το όνομα αλλά και την ημερομηνία και την ώρα της ψήφου.
-
COLIN McRAE.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.
-
Ψηφίζουν ολοι και οποιος θέλει κανει και ενα σχολιο γιαυτο που ψηφισε...
-
SOLBERG, ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗTΑ!
-
Με λιγη εξωτερικη βοηθεια πιστευω για ΜcRae
-
Σαινθ, έτσι γιατί παραλίγο να μείνει απέξω, πράγμα που δεν του άξιζε, και περιμένω να το αποδείξει.
-
Loeb φυσικά!
-
Έτσι, ε; Ε, τότε εγώ λεω Gilles.
Ε, ρε και να έχει λιακάδα με 20 βαθμούς.... -
Παιδιά μέχρι στιγμής ο Κάρλος προηγείται!
-
persi itan o sainz pu kerdise tin 1 idiki...fetos o makinen kat eme.
-
Eδώ Panizzi....με χίλια.
Προβλέψτε τον νικητή της 1ης ε.δ. του 2003