-
Εγω 7 points!!!!
Ευχαριστημενος για πρωτη συμμετοχη. Τυχερος και ο αριθμος οποτε αισιοδοξος για 6οαδα.
Γιαννη τοσο μεγάλη διαφορα?8? -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ
http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/total_points.phpTHANKS SK20!
-
Πω, πω φέτος νόμιζω πως με 600 συμμετοχές από τον 1ο αγώνα και με αυτήν την βαθμολογία, όλα είναι θέμα τύχης......βλέπουμε....
-
ΜΑΚΕΛΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΕ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 20 ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ!!! Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!! -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΜΑΚΕΛΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΕ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 20 ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ!!! Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!Kαλα παμε Νικο! 1 μολις ποντο απο το οριο.
Ας δουμε πως πανε και οι υπολοιποι γνωστοι φορουμαδες....
IONIKOS 11
Yannis-CRC 8
nikoswrc 8
pavlos 7
gxlitas 7
GeorgeTabs 7
Euripides 6
nikoswrc_01 6
cmarin 6
S3 6
thvarveris 5
mini 5-8 5
koulis1 5
syele 4
AudiS3 4
harriswrc 4 -
Καλά έχουμε μόνο 16 συμμετοχές στις 600!!! Απαράδεκτοι!!! Πρέπει να ανακαλύψουμε και άλλους σίγουρα θα υπάρχουν....
-
Είμαι και γω... Πρώτος από το τέλος με 3 βαθμούς ...
-
Παιδια υπομονη,μην απογοητευεστε.
Εγω πχ περυσι 30-αδα ειδα μετα τη μεση του πρωταθληματος.
Δηλ. ειναι νωρις ακομα να χυπησουμε 30-αδα,αν και θα πρεπει στο μεσο του πρωταθληματος να εχουμε βλεψεις για το ταξιδι!
Χμ θελει πολυ τυχη τελικα! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Χμ θελει πολυ τυχη τελικα!Σίγουρα θέλει τύχη! Μήπως και οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι ή οι ομάδες τους είναι 'σίγουροι' για το τι θα γίνει σε κάθε αγώνα;
-
Πολυ δυσκολα τα πραγματα φετος.
Απο τη μια τα Citroen, απο την αλλη η προβλεψη για οκταδα να δουμε πως θα καταφερουμε να μπουμε τριανταδα.
Χρειαζεται σιγουρα αρκετη τυχη. -
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΤΟΣΤΟΣ.
-
Αφού ο κατάλογος μεγαλώνει συνεχώς βάλτε και εμένα μέσα με 8 πόντους για αρχή.
Απ' οτι βλέπω πάνω από τον μέσο όρο των φορουμάδων
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Δηλ. ειναι νωρις ακομα να χυπησουμε 30-αδα,αν και θα πρεπει στο μεσο του πρωταθληματος να εχουμε βλεψεις για το ταξιδι!
Χμ θελει πολυ τυχη τελικα!Τριαντάδα στη μέση του πρωταθλήματος και PEUGEOT στο φινάλε.Αυτό και αν δεν είναι ευστοχία και τύχη μαζί!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Χμ θελει πολυ τυχη τελικα!Τριαντάδα στη μέση του πρωταθλήματος και PEUGEOT στο φινάλε.Αυτό και αν δεν είναι ευστοχία και τύχη μαζί!
-
Προσθεσα και καποιους που ειχα ξεχασει....
IONIKOS 11
Yannis-CRC 8
nikoswrc 8
cdro 8
pavlos 7
gxlitas 7
GeorgeTabs 7
PINATSIS KYRIAKOS 7
og2002gr 7
Euripides 6
nikoswrc_01 6
cmarin 6
S3 6
thvarveris 5
mini 5-8 5
koulis1 5
syele 4
AudiS3 4
harriswrc 4
CYPRUS.WRC 4
Christos M 3 -
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ FORUM ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΕ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ 'ΔΙΚΟ ΜΑΣ'.ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο S3 ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ 206 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ S3 ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ;ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ FORUM ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΕ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ 'ΔΙΚΟ ΜΑΣ'.ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο S3 ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ 206 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ S3 ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ;ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.Την αρχή την έκανε ο IONIKOS με το προπέρσινο 206cc. Αρχή είναι ακόμη και ο διαγωνισμός ευνοεί τους τυχερούς. Αυτός που έχει πιάσει 14 πόντους, έπιασε τουλάχιστον 4 σε σωστή θεση και 2 σε λάθος ή 3 σε σωστή και 5 σε λάθος, που σημαίνει ότι έπιασε κάποιους από ROBERT, DUVAL, SCHWARZ και τους υπόλοιπους σωστά.
Ε, δεν είναι τύχη αυτό?8)
Δεν χρειάζεται πανικός, έχουμε 13 αγώνες ακόμη.... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ FORUM ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΕ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ 'ΔΙΚΟ ΜΑΣ'.ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο S3 ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ 206 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ S3 ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ;ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.
Την αρχή την έκανε ο IONIKOS με το προπέρσινο 206cc. Αρχή είναι ακόμη και ο διαγωνισμός ευνοεί τους τυχερούς. Αυτός που έχει πιάσει 14 πόντους, έπιασε τουλάχιστον 4 σε σωστή θεση και 2 σε λάθος ή 3 σε σωστή και 5 σε λάθος, που σημαίνει ότι έπιασε κάποιους από ROBERT, DUVAL, SCHWARZ και τους υπόλοιπους σωστά.
Ε, δεν είναι τύχη αυτό?8)
Δεν χρειάζεται πανικός, έχουμε 13 αγώνες ακόμη....ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚ/2002.ΑΛΛΩΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
-
...και JarnoT 5 πόντοι... αλλά ποιος νοιάζεται για τους 5; Από 10 και πάνω σε κάθε αγώνα, κάτι γίνεται!
-
ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. 9 ΠΟΝΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΣΥΝΟΛΟ 17.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003