-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Η γνωστη πλεον ομαδα των 14 συνεχιζει να βρισκεται στην 30αδα...
Αντε παιδια γερα! 5 αγωνες εμειναν...
Η κομπινα σας αποδιδει... Ευγε!...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 14ΑΡΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΚΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ 206 ΣΕ 14 ΚΟΜΑΤΙΑ ? -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Κανοντας μια ερευνα στα συγκεκριμενα ατομα διαπιστωσα οτι υπαρχει μια ομαδα 14 ατομων που παιζει απο την αρχη τις ιδιες προβλεψεις σε ολους τους αγωνες! Οποτε αν μπει ενας στην 30αδα θα μπουνε και οι υπολοιποι 13. Με λιγα λογια αν πανε αυτοι οι 14 τελικο εχουν κατα ~50% το 206 δικο τους.
**ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 14 ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ **(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ), ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...
ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ 30...ΕΧΕΙ 50% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ...ΑΥΤΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ...ΠΡΟΤΑΣΗ : Του χρονου ας του δωσουν το αυτοκινητο χωρις διαγωνισμο!
-
Γκρινια, γκρινια, γκρινια!
Το 2004 αν γίνει ο διαγωνισμός θα συμμετέχετε μέσω SMS...
Στρ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γκρινια, γκρινια, γκρινια!Το 2004 αν γίνει ο διαγωνισμός θα συμμετέχετε μέσω SMS...
Στρ
Αναμενόμενο ήταν ... Και για τό κύρος και για τη διασφάλιση της ακεραιότητας του διαγωνισμού. Και για να κοπεί κι η γκρίνια.
-
Re pedia an ginete o diagonismos meso SMS mas adikate emas tous latris tou Rally pou vriskomaste stin Kipro kai imaste energa meli tou Forum ton telefteo kero kai simetasxoume sinexos sto diagonismo xoris na xasoume oute ena agona!! Aftos o diagonismos re pedia einai kati to kalo kai gia mas kai kapia asxolia !!!
An ginete na paramini os exi o diagonismos kai opios theli kai opios mpori na simetasxi apo to ilektronikon ipologisti mono re pedia !!!!
Skeftite kai emas stin Kipro re pedia skeftitemas!!!! -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γκρινια, γκρινια, γκρινια!
ΣτρJustice for all... Τιποτα παραπανω! Οσο υπαρχουν ανθρωποι που θα κανουν λαμογιες εμεις θα τους 'δινουμε'...
-
Και SMS koubare! not only SMS!
Str
-
Πάλι καλά 'not only sms'!!
Τι θα κάναμε και εμείς (εγώ έστω, αν είμαι ο μοναδικός!) που πεισματικά αρνούμαστε να αποκτήσουμε κινητό??? -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Πάλι καλά 'not only sms'!!
Τι θα κάναμε και εμείς (εγώ έστω, αν είμαι ο μοναδικός!) που πεισματικά αρνούμαστε να αποκτήσουμε κινητό???Δεν είσαι ο μοναδικός
-
Ρε σεις με το διαγωνισμό!!!!!
Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!Η ώρα είναι 23:48 και μπαίνουμε 3 φίλοι να δηλώσουμε για το Ράλι Αυστραλίας και προλαβαίνει μόνο ο ένας! Γιατί ρε παιδιά?????? Το deadline δεν είναι στις 23:59? Την ώρα αυτή που γράφω έχει λείξει η προθεσμία, άδικα κατά τη γνώμη μου. Όταν λέτε ότι η προθεσμία λήγει στις 03-09-2003, προφανώς εννοείτε μέχρι τις 23:59 της ίδιας μέρας και όχι τις 23:45. Θα στείλω και e-mail με τις διαμαρτυρίες μου και στους Τροχούς καθώς και τις προβλέψεις μου, σε περίπτωση που καταλάβουν το λάθος τους. Αυτά.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!Η ώρα είναι 23:48 και μπαίνουμε 3 φίλοι να δηλώσουμε για το Ράλι Αυστραλίας και προλαβαίνει μόνο ο ένας! Γιατί ρε παιδιά?????? Το deadline δεν είναι στις 23:59? Την ώρα αυτή που γράφω έχει λείξει η προθεσμία, άδικα κατά τη γνώμη μου. Όταν λέτε ότι η προθεσμία λήγει στις 03-09-2003, προφανώς εννοείτε μέχρι τις 23:59 της ίδιας μέρας και όχι τις 23:45. Θα στείλω και e-mail με τις διαμαρτυρίες μου και στους Τροχούς καθώς και τις προβλέψεις μου, σε περίπτωση που καταλάβουν το λάθος τους. Αυτά.
Κ εγώ την πάτησα έτσι με την νέα ζηλανδία. Μπήκα παρά δέκα και είχε κλείσει. Ακόμα τους κλαίω τους βαθμούς!!! Έφταιγα κ εγώ όμως γιατί το άφησα τελευταία στιγμή! Από τότε δηλώνω συμμετοχή 1 βδομάδα πριν!!!
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Έφταιγα κ εγώ όμως γιατί το άφησα τελευταία στιγμή! Από τότε δηλώνω συμμετοχή 1 βδομάδα πριν!!!Κακώς νομίζεις ότι έφταιγες, όπως σε καμία περίπτωση δεν έφταιγα τόσο εγώ όσο και ο φίλος μου που πήρα στο λαιμό μου. Το πρώτο 10λεπτο συμμετοχής έχει την ίδια αξία με το τελευταίο και είναι άδικο να μας στερείται.
Προφανώς και δε θέλησα επίτηδες να μπω τελευταίες στιγμές, αλλά σκοτώθηκα που σκοτώθηκα να φτάσω σπίτι στις 12 παρά, να μη δηλώσω κι από πάνω είναι λιγάκι ...οφσάιντ! Άντε τώρα να εξηγήσω και στον άλλο (το φίλο μου) ότι δε θα σκοράρουμε στην Αυστραλία.
Anyway, για την ιστορία οι προβλέψεις μου είναι:
- Μ. Martin
- Μ. Gronholm
- Η. Rovanpera
- P. Solberg
- C. Sainz
- R. Burns
- C. McRae
- T. Makinen
Πλέον μόνο σε Θεία παρέμβαση ελπίζω για εισαγωγή στους 30. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους φορουμάδες.
-
Βρε παίδες ΕΛΕΟΣ!
Εχετε πρόβλημα.. με οτιδήποτε και προσπαθείτε να το λύσετε μέσω του φόρουμ? Στείλε ένα μειλ βρε Γιαρνο μας και θα βρούμε την άκρη...
Γιατί οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού πρέπει να κάθονται πάνω από το φόρουμ γμτ...???
Δικό σου θέμα να παίζεις με τα δέκατα, δικό σου θέμα να καταθέτεις το πρόβλημά σου στο Φόρουμ για να εκθέσεις και να συζητήσεις αλλά μην περιμένεις να βρεις λύση. Το Φορουμ δεν είναι οι διάλογοι και οι σελίδες αλληλογραφίας των τεχνικών Εκδόσεων. Οι σελίδες μάλιστα αυτές έχουν ανάγκη τις θέσεις και τις αντιθέσεις σας. Εδώ δεν λείπει η κριτική και η γκρίνια χωρίς βέβαια να προσπερνάω πως κυρίως γίνεται εξαιρετική κουβέντα για διάφορα...
Πάμε πιό ειρηνικά και με τη λογική της συνεργασίας. Δεν ε΄χουμε τίποτα να μοιράσουμεΣτρατης
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Πάμε πιό ειρηνικά και με τη λογική της συνεργασίας. Δεν ε΄χουμε τίποτα να μοιράσουμε
Στρατης
Πιστέψτε το, αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου σκοπός. Να βοηθήσω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και βρεθούν κι άλλοι 'εκτός αγώνα'. Τώρα μπορεί ο τρόπος μου να ήταν λιγάκι απότομος και παραπονιάρικος, αλλά όταν κανείς ακολουθεί το διαγωνισμό αυτό για 4η χρονιά, ε κάπου είναι δικαιολογημένος ο εκνευρισμός.
Πάντως εξαρχής έστειλα email στο info@4troxoi.gr (ελπίζω να το έστειλα στη σωστή μεριά), όπως άλλωστε το επισήμανα και στο πρώτο post παραπάνω. Το forum το χρησιμοποίησα ως μέσο έκφρασης του εκνευρισμού μου και ειδοποίησης των υπολοίπων για το πώς μπορεί κανείς να χάσει το διαγωνισμό, κάτι που ασφαλώς και δε γίνεται μέσω email.
Οι παρατηρήσεις για το υφος μου, σωστές. Γράψτε λάθος από μέρους μου.
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Κ εγώ την πάτησα έτσι με την νέα ζηλανδία. Μπήκα παρά δέκα και είχε κλείσει. Ακόμα τους κλαίω τους βαθμούς!!! Έφταιγα κ εγώ όμως γιατί το άφησα τελευταία στιγμή! Από τότε δηλώνω συμμετοχή 1 βδομάδα πριν!!!
ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ -ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ-ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ...
-
αλλος ενας φορουμας που εγκατελειψε την προσπαθεια...
εχασα εναν αγωνα με τις διακοπες, ειδα και τι γινεται με τις ομαδουλες και τους μαντεις, οποτε... προς τι να προσπαθω? μετανοιωνω που μπηκα και στη διαδικασια να μπαινω και να ριχνω τη συμμετοχη μου.για τα sms συμφωνω παρ ολο που δεν εχω κινητο, προκειμενου να εχει καποια αξιοπιστια ο διαγωνισμος. αλλιως θα ανοιξω 30 λογαριασμους στο ιντερνετ (μεχρι και την πεθαμενη μου γιαγια θα δηλωσω) και μετα, αν ειναι να μπω στην 30αδα να ειμαι μονος μου.
δυστυχως η αξιοπιστια του διαγωνισμου εχει βλαφθει ανεπανορθωτα.
ισως θα πρεπει να σκεφτει το περιοδικο καποια αλλη λυση... πχ. να κληρωθει το αυτοκινητο αναμεσα στους 100 πρωτους.-- simplirono oti den anikw se autous!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
για τα sms συμφωνω παρ ολο που δεν εχω κινητο, προκειμενου να εχει καποια αξιοπιστια ο διαγωνισμος.Αν γινει με sms θα γινει ο μεγας χαμος!
Φαντασου μονο οτι ο καθενας μας εχει 2-3 δικα του νουμερα. Βαλε και οικογενεια + φιλοι μπορεις να παιζεις με καμια 30αρια συμμετοχες.ΥΓ.Ευχομαι και ελπιζω να μη γινει ο διαγωνισμος μεσω Mediatel κλπ με 1ευρω/μηνυμα. Το λεω αυτο γιατι τελευταια ειναι πολυ της μοδας.
-
Γιάννη, δεν έχει σημασία ας παίζουν και 50 από την ίδια οικογένεια αρκεί να είναι εμπροθεσμα, που θα είναι αναγκαστικά. Για την χρέωση, συμφωνώ. Πρέπει να είναι χρέωση απλού μηνύματος.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιάννη, δεν έχει σημασία ας παίζουν και 50 από την ίδια οικογένεια αρκεί να είναι εμπροθεσμα, που θα είναι αναγκαστικά.Kωστα εγω διαφωνω. Αν παιζουν ολοι με 10+ συμμετοχες δε θα εχει νοημα. Αν αρχισουν ολοι τα συστηματα που ακολουθει η γνωστη ομαδα και παιζουν με 30 συμμετοχες θα κανουν την κληρωση περιττη.
Μακαρι να βρεθει λυση, γιατι ο διαγωνισμος εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον και χαβαλε.
Παντως εγω επιμενω πως στο διαγωνισμο πρεπει να παιζουν ΜΟΝΟ οι αναγνωστες των 4Τ. -
Το πρόβλημα είναι η εμπρόθεσμη πρόβλέψη, πριν τον αγώνα δηλαδή, ότι κάνουμε τώρα μέσω δικτύου. Έτσι απορρίπτεις τους μετά αγώνα πρόφήτες. Και τώρα αν ανοίξω στο yahoo 10 e-mails, μπορώ να παίξω 10 φορές με διαφορετικά ονόματα οικογενείας. Ένα και το αυτό δηλαδή με το SMS.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003