-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ?
KΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Βέβαια, βέβαια
-
Μηπως τελικα πρεπει να ανοιξουν υποκαταστηματα σε ΟΛΗ την Ελλαδα?
Μηπως πρεπει οι εμπνευστες να ζητησουν πνευματικα δικαιωματα?
Μηπως τελικα τιθεται ζητημα?
Εν Σερρες αδελφοι κριμα ειναι, και απο εκει μπορει να προκυψει κερδος κοιταξτε το... -
Βγήκαν τα αποτελέσματα:
http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/total_points.phpΤο γνωστό χωριό δε συμμετείχε?
-
Δεν έφτασαν ακόμη....μπορεί και να μην φτάσουν...
-
ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ... -
Παντως με την Αργεντινή είμαστε μέσα στο παιχνίδι, με πολυ υψηλό ανταγωνισμό όμως...Μόνο 4 πόντους διαφορά από την 30αδα.
ΓιάννηCRC, βγάλε μία λιστα φορουμάδων να δουμε πως πάμε....
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ...ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΗ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΛΑΘΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΝΤΟ.
ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΑΣ.**cmarin **ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΑ! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ... takinen & nikoswrc_01 ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΤΟΣ 30ΑΔΑΣ. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΓιάννηCRC, βγάλε μία λιστα φορουμάδων να δουμε πως πάμε....subaruclas 50
IONIKOS 43
takinen 42
nikoswrc_01 42mini 5-8 40
og2002gr 40
nikoswrc 39
cmarin 38
Yannis-CRC 38
S3 37
PINATSIS_KIRIAKOS 36
CYPRUS.WRC 35
koulis1 35
syele 34
Euripides 33
glf 32
AudiS3 32
CDL 30
thvarveris 30
harriswrc 29
gxlitas 25
pavlos 14
Nα σημειωθει επισης πως απο τους 7 πρωτους μετα τη ΝΖ οι 5 δεν πηραν ποντο...
-
Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ACROPOLIS ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΙ??? -
Me tous 11 pontous pou pira pedia stin Argentini anevika poli !!!!! Gia na doume ti tha kanoume kai sto Acropolis !!! Kali tixi kai to oxima se foruma !!!!
-
και γω 33 πόντους παιδιά. Έκοψα ένα πόντο διαφοράς από την 30άδα. Μ' αυτό το ρυθμό του χρόνου στο Ακρόπολις ίσως τη φτάσω
-
Κι εγώ έχω 32. Υπολογίζω ότι ο μέσος όρος για να διατηρείς τη θέση είναι περίπου 7,5-8,0 πόντοι.
-
Τι έγινε ρε παιδιά?Μόλις είδα τη βαθμολογία και μπερδεύτηκα.Ότι και αν έγινε πάντως,είμαι πολύ χαρούμενος!
-
kαλα παμε,στη συνεχεια θα ανεβουμε κι αλλο.
-
Mε **37 **βαθμούς είμαι μαζί με τον S3.
Λέτε να φέρει γούρι; -
Η Νεα Ζηλανδια ανεβασε ολο το forum! Τι να πω και γω που επιασα σουπερ 13 και ανεβηκα 120+ θεσεις!!!!!! Απο εκει που παλεβα να μεινω στη 200αδα ειμαι -2 απο το οριο!!Επιασα 7ο-8ο Gardem - Duval 3 αγωνες το κυνηγουσα και εκατσε!!
Τωρα βεβαια διαπιστωνω οτι το Acropolis ειναι σκληρο και.. για προβλεψεις καθως ηδη 4/8 οδηγους μου ειναι εξω οποτε αντιο 100αδα..... -
Επιτέλους μου έκατσε κι εμένα! Μετά από σειρά ατυχών εμφανίσεων, έπιασα 13 βαθμούς στον αγώνα μας, αλλά κυρίως, πέτυχα την πρώτη τριάδα! Πριν το Ακρόπολις βρισκόμουν στην 209 θέση με 33 βαθμούς(Γκαγκάς Κωνσταντίνος), αλλά αναμένω ραγδαία άνοδο! Άντε να δούμε πως θα συνεχίσουμε..
ΥΓ: Αναρωτιέμαι τί δωράκια δίνουν οι 4Τ σε όσους προβλέπουν σωστά την τριάδα!!
-
Ώρες ώρες βγαίνω από τα ρούχα μου! Είπαμε απρόβλεπτο το Ακρόπολις, αλλά είναι ανάγκη να το δείχνει στην προτελευταία ειδική;;;;;;
21η ειδική λοιπόν, Νέος Ταρζάν, και ο Solberg χάνει 15 δεύτερα από το Sainz και μαζί με αυτά τη 2η θέση γενικής και ο McRae χάνει 2.5 λεπτά και την 4η γενικής. Δε θα με ένοιαζε καθόλου αν και εγώ δεν έχανα 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ σε μια παλιοειδική!
Οπότε από τους 11 (ονειρεμένους για Ακρόπολις) πόντους έπεσα στους 7 (εύκολους για όλους) πόντους. Μοναδικός πιστός παρέμεινε ο Martin, που με δικαίωσε για την επιλογή μου.
-
Mε 8 βαθμούς με βλέπω λίγο. Είχα κι εγώ στο χέρι τον Pepe 2o . Δεν μου βγήκε και ο Garde και ο Loix.....
-
Φοβερό.Βρίσκω 6 οδηγούς απο τους 8 αλλά κανέναν στην θεση
του !!!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003