-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Νομίζω ότι κάπου έχει χαθεί το μέτρο σ' αυτήν την υπόθεση. Και εξηγούμαι:
Πολλοί λέτε για αλλαγή στον τρόπο δήλωσης των προβλέψεων. Κανένα πρόβλημα. Από τη στιγμή όμως που επιλέγονται οι τρόποι δεν είναι δυνατόν να ισχύουν 2 μέτρα και 2 σταθμά, άλλα γι' αυτούς μέσω ΕΛΤΑ και άλλα για μας μέσω internet. Με άλλα λόγια, θέλω (για να μην πω, απαιτώ) να υπάρχει κοινό deadline για την υποβολή των προβλέψεων, έστω κι αν η ημερομηνία αυτή απαγορεύει το να γνωρίζουμε τις τελευταίες εξελίξεις. Πώς να το κάνουμε! Ο πιο δυσκίνητος τρόπος αναγκαστικά πρέπει να ορίσει και το ρυθμό που θα ακολουθηθεί από όλους. Επομένως, η προς τα πίσω κύλιση του deadline ώστε να μη(;) διαβάλλεται ο διαγωνισμός, πάει κι έρχεται σαν πρόταση. Διαφωνώ όμως με τη μη ισχύ του για όλους τους διαγωνιζόμενους. Το ότι εκείνοι που ψηφίζουν μέσω ΕΛΤΑ δε θα ενημερώνονταν ούτως ή άλλως δεν αποτελεί δικαιολογία. Υπάρχει και το ραδιόφωνο, εφημερίδες, κλπ, απ' όπου μπορούν να πάρουν μια -στοιχειώδη έστω- ενημέρωση.Mα αυτός που δεν έχει Internet δεν έχει έτσι και αλλιώς άμεση ενημέρωση. Δηλαδή που θα μάθει πχ οτι η Ford κατεβάζει καινούργιο αυτικίνητο στη Ν Ζηλανδία; Από τους Χατζηνικολάου τους Ευαγγελάτους και τους Πρετεντέρηδες;
Θέλω να πω πως έτσι και αλλιώς τώρα υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Εμείς έχουμε την ενημέρωση και αυτοί κλέβουν. Θα προτιμούσα να διασφαλήσουμε την εξάλειψη μόνο του δευτερου .... -
To deadline ουσιαστικα ειναι κοινο. Αν καποιος θελει να μαθει και τα τελευταια νεα και μετα να παιξει μπορει στελνοντας την ψηφο του με fax/internet. Τωρα αν βαριεται (μη μου πειτε πως ειναι καποιος που δεν μπορει), ας παιξει μια εμδομαδα νωριτερα.
Να πουμε και την μαυρη αληθεια....
Για ολα αυτα τα κωμικοτραγικα γεγονοτα, τη μεγαλυτερη ευθυνη φερουν τα ΕΛ.ΤΑ. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Κακά τα ψέματα είναι φοβερός ο διαγωνισμός. Aς ξεχάσουμε τα δώρα, το όμορφο της υπόθεσης είναι οτί το WRC αποκτά μια προσωπική διάσταση. Πόσες φορές δεν παρακαλάτε να περάσει τον Solberg ο Sainz για να πάρετε τους παραπάνω βαθμούς;
Και εγώ συμμετέχω από την πρώτη του χρονιά και ποτέ μα ποτέ δεν έχω φέρει 9άρα! Αν και παρακολουθώ όλες τις σχετικές εξελιξεις από τα γνωστά site. Είναι σπαστικό να βλέπεις τους άλλους να κάνουν τσατσιές, σε κάτι που εσύ βλέπεις σαν χόμπυ. Ας γίνει λοιπόν κάτι άμεσα.Συμφωνω απολυτα με τον takinen.
Ουτε εγω εχω φερει ποτε 9αρα.Αλλο αξιοπροσεκτο... Κανενας φορουμας δεν ειναι στους 30! Μαλλον ειμαστε ολοι πολυ ασχετοι.
Μπορειτε να μας πειτε με ποιο τροπο παιζει ο καθενας απο τους 30 πρωτους (μετα το Τουρκιας) ή ειναι απορρητο?
Παντως οι 4 στους 6 πρωτους παιζουν σιγουρα με ΕΛΤΑ.Ωπα Γιάννη !Οχι και κανένας φορουμάς στους 30 !!!!Αρε ΙΩΝΙΚΑΡΑΑΑΑ !!
-
Είναι μετά να μη τα πάρει κανείς! Απ' ότι φαίνεται φέτος πληρώνω την τακτική των προβλέψεών μου. Βλέπετε, συνηθίζω να βάζω Νο1 τον Marcus και από κει και πέρα επιλέγω συνήθως αυτοκίνητα για τις υπόλοιπες θέσεις και μετά βαφτίζω κάθε θέση βάσει οδηγού. Και εκεί που τα είδα όλα στον προηγούμενο αγώνα με 3ο τον Duval και 6ο τον Martin (ενώ τους είχα αντίστροφα σύμφωνα με τη λογική), είπα να ρισκάρω στη Ζηλανδία, με τα Subaru αυτή τη φορά, και να βάλω 3 τον Makinen και 7 τον Peter, για να με τιμωρήσει ξανά η πεζή λογική και πραγματικότητα και να τα φέρει τούμπα.
Anyway, χάρη στον Gronholm και τον Duval πήρα άλλους 8 πόντους και συνεχίζουμε. Εσείς πώς πήγατε? Όσοι πάντως κατάφεραν πάνω από 10-11 πόντους τους βγάζω το καπέλο!
Α και κάτι άλλο. Δε δικαιούμαστε 1 πόντο όσοι προβλέψαμε επιτυχώς ότι ένας McRae θα είναι έκτος???
-
Μα τι στο καλό συμβαίνει! Εγώ νόμιζα ότι ο Duval ήρθε 8ος αλλά κατά τα φαινόμενα κάνω λάθος και δυστυχώς δεν παίρνω τους 8 πολύτιμους πόντους μου, παρά μόνο 5. Πώς βρέθηκε εκεί ο Auriol ήθελα να ήξερα!!
-
ΜΟΛΙΣ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!
ΠΑΛΙ Ο GRONHOLM ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ! -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μα τι στο καλό συμβαίνει! Εγώ νόμιζα ότι ο Duval ήρθε 8ος αλλά κατά τα φαινόμενα κάνω λάθος και δυστυχώς δεν παίρνω τους 8 πολύτιμους πόντους μου, παρά μόνο 5. Πώς βρέθηκε εκεί ο Auriol ήθελα να ήξερα!!Ασε τον φαλακρα ησυχο γιατι εγω τον ειχα 8ο!
Σημειωστε 9π για μενα. Ολοι με 3ποντα!!!! -
Μόνο 7π. Και εγώ στον Duval πόνταρα. Βέβαια και στους McRae, Rovvie που μας έκαψαν έτσι κι αλλιώς. Από την 155 θέση μάλλον θα πέσω πιο χαμηλά...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μόνο 7π. Και εγώ στον Duval πόνταρα. Βέβαια και στους McRae, Rovvie που μας έκαψαν έτσι κι αλλιώς. Από την 155 θέση μάλλον θα πέσω πιο χαμηλά...Ετσι ειναι φιλε Κωστα.... εκει που αντιγραφεις πας καλα.... εκει που δεν μπορεις να αντιγραψεις....
Παντως πρεπει να'μαι απο τους καλυτερους threepointer του διαγωνισμου! [Εξερρουνται οι ΕΛΤΑτζηδες ]
8 τριποντα εχω σημειωσει και μολις 7 ποντους. Μηπως να αλλαξω το username σε Yannakis-CRC? -
εγώ 9 πόντους και η πλάκα είναι ότι στη φόρμα μπερδεύτηκα και είχα δηλώσει τον Alister αντί του Colin και τσίμπησα και ένα βαθμό από το λαθάκι !!
-
Πρώτα απ'όλα να σας χαιρετήσω,καθώς είναι η δεύτερη φορά που μπαίνω στο forum σας.και η πρώτη φορά που διαβάζω αυτό το θέμα.Διάβασα και τις 10 σελίδες με αρκετή περιέργεια,και ο λόγος είναι ότι λέγομαι ΑΡΓΥΡΗΣ Κ. και ήμουν ως τώρα 2ος στη βαθμολογία. Δεν είμαι μάντης πάντως,ούτε κλέφτης, ένας απλός ψυχασθενής είμαι (που λέει και ο Πατσουρέας!!!).......Α,και για όσους διεκδικούν τη 2η θέση,τους λέω ότι στη Νέα Ζηλανδία πήρα μόλις 7 βαθμούς (για ξεκάρφωμα τους πήρα!!)
-
Ο χρήστης subaruclas έγραψε:
Πρώτα απ'όλα να σας χαιρετήσω,καθώς είναι η δεύτερη φορά που μπαίνω στο forum σας.και η πρώτη φορά που διαβάζω αυτό το θέμα.Διάβασα και τις 10 σελίδες με αρκετή περιέργεια,και ο λόγος είναι ότι λέγομαι ΑΡΓΥΡΗΣ Κ. και ήμουν ως τώρα 2ος στη βαθμολογία. Δεν είμαι μάντης πάντως,ούτε κλέφτης, ένας απλός ψυχασθενής είμαι (που λέει και ο Πατσουρέας!!!).......Α,και για όσους διεκδικούν τη 2η θέση,τους λέω ότι στη Νέα Ζηλανδία πήρα μόλις 7 βαθμούς (για ξεκάρφωμα τους πήρα!!)Kατ'αρχήν καλοσώρισες στο φόρουμ. Ειδικά αν είσαι ψυχάκιας όπως λες, με τους αγώνες, θα βρεις κι άλλους τέτοιους εδώ, που είναι όμως και ενημερωμένοι και γράφουν σοβαρές απόψεις, εμπειρίες και νέα.
Για το θέμα του διαγωνισμού τώρα, δεν νομίζω να γράφτηκε κάτι προσωπικά για σένα. Και αν εγινε, μόνο υποψίες θα ήταν λόγω της βαθμολογικής σου θέσης, αφού με αυτά που συμβαίνουν, τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο.
Τώρα αφού είσαι δικτυωμένος μπορείς να επισκεπτεσαι το φόρουμ, να γράφεις και να ενημερώνεσαι, αλλά και να παίρνεις μέρος **ηλεκτρονικά **στον διαγωνισμό της peugeot. Κανένας δεν θα σε αμφισβητίσει.
Μέχρι τώρα ψηφίζεις με ΕΛΤΑ?.
Αν μάλιστα πάρεις μέρος και στον διαγωνισμό του φόρουμ και δείξεις το ταλέντο σου, ακόμη καλύτερα.
Συγχαρτήρια πάντως για την μέχρι τώρα πορεία. Ευχομαι να σε βλέπουμε συχνότερα στο φόρουμ. -
Μέσω internet συμμετέχω στο διαγωνισμό...
-
Μέσω internet συμμετέχω στο διαγωνισμό...Γιατί τότε προσπαθείς να δικαιολογηθείς? Όπως θα διάβασες το πρόβλημα είναι με το ταχυδρομείο.
-
Μέσω internet συμμετέχω στο διαγωνισμό...Ακριβώς! Κανείς δεν ανάφερε το όνομά σου. ΑΠό τους πρώτους 6 για 4 πολύ συγκεκριμένους μιλήσαμε...
-
Έχετε δίκιο.Απλά δεν στάθηκα τόσο στον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό,όσο στο γεγονός ότι θεωρήθηκε αδύνατο να πετύχει κανείς μια τέτοια βαθμολογία σαν των πρώτων.Τέλος πάντων,τις ίδιες υποψίες που έχετε και εσείς,έχω και εγώ.Αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.Αν θέλει κάποιος να συμμετέχει με παράνομο τρόπο,είναι πρώτα απ'όλα πρόβλημα του.Αν έτσι ευχαριστιέται,θα τον αφήσω να χαρεί.Στην τελική,υπάρχουν άτομα που είναι υπεύθυνα να προστατέψουν τον διαγωνισμό.
-
Εχουμε αποτελεσματα μετα και το ραλι ΝΖ.
Οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ συνεχιζουν το βιολι τους. Ευγε παιδες!
Το θεμα το εχουμε εξαντλησει οποτε με τα 'παλικαρια' θα τα πουμε στο τελικο...ΥΓ. Μετα το Μαντειο των Δελφων , σειρα εχει ενα πιο συγχρονο Μαντειο.... 'Το Μαντειο των Σερρων' .
-
Εχουμε αποτελεσματα μετα και το ραλι ΝΖ.
Οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ συνεχιζουν το βιολι τους. Ευγε παιδες!
Το θεμα το εχουμε εξαντλησει οποτε με τα 'παλικαρια' θα τα πουμε στο τελικο...ΥΓ. Μετα το Μαντειο των Δελφων , σειρα εχει ενα πιο συγχρονο Μαντειο.... 'Το Μαντειο των Σερρων' .
ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗ 116η ΘΕΣΗ ΜΕ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ(ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ) ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.......... -
'Το Μαντειο των Σερρων'Εγώ προτείνω το Ακρόπολις του χρόνου να γίνει με επίκεντρο το Ροδόλιβο.
Αφού έχει τόσο φανατικούς οπαδούς λέει. Πρέπει να είναι το no1 μέρος στην Ελλάδα με τέτοιο ποσοστό συμμετοχής στη δεκάδα του διαγωνισμού. -
Deste tous protous 5 !!!
1 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ 56
2 ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 45
3 ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 42
4 ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 42
5 ΚΟΥΝΑΒΑ ΑΘΗΝΑ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 40Sorry ala kati den paei kala katholouuuuu kala !!!!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003