-
Ο χρήστης Peugeot-άκιας έγραψε:
DEGGMAN, ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ, ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΣΤΑ ΣΥΝ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ EXTREME. ΣΤΑ ΜΕΙΟΝ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.στα παγωμένα και κυρίως στα χιονισμένα του μονακό όχι μόνο πάει με το πλάι, αλλά μερικές φορές αν μπεις με πολλά δεν ισιώνει με τίποτα. ο συνοδηγός είναι τόσο υποτονικός που νομίζεις ότι είναι εξωγήινος - είναι ο phil mills πάντως, αλλά δε νομίζω να διαβάζει τόσο ψόφια και στον solberg τα extreme είναι καλά, αλλά δυσκολοδήγητα, αλλά με απογοήτευσαν τα concept, που είναι απελπιστικά αργά. μπορείς να κάνεις ολόκληρη ειδική χωρίς να αφήσεις το γκάζι από το πάτωμα ακόμα και σε φουρκέτες, και νομίζεις ότι οδηγείς 1200άρι.
κι ένα tip: όποιος θέλει να ξεκλειδώσει όλες τις ειδικές και όλα τα αυτοκίνητα στο wrc3, αρκεί να τερματίσει μέσα στην πρώτη τριάδα στο ράλι μ. βρετανίας, με ένα extreme αυτοκίνητο σε extreme επίπεδο δυσκολίας. όποιος το καταφέρει πάντως, ας μας το πει, είναι αρκετά δύσκολο.
-
TA CONCEPT EINAI ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ,ΕΧΩ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 406 COUPE KAI ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΙΝΙ COOPER.TA ΕΧΤΡΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΔΗΓΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 206 ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ EXTREME ? ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ? ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΑ FABIA,XSARA KAI 206 ΕΧΩ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ.
-
COLLIN 4 ΚΑΣΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ. ΠΑΣ ΑΕΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΗΧΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ? -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
COLLIN 4 ΚΑΣΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ. ΠΑΣ ΑΕΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ?S1600 εννοείς ? Ναι, είναι πολύ καλά (και από ήχο κατά τη γνώμη μου).
Πιστεύω όμως πως μεγάλο ρόλο παίζει και ποιο χειριστήριο έχεις. Εγώ έχω τιμόνι Logitech σε PS2.
-
Εγώ πάντως σήμερα βρήκα τα cheats για το cmrr3 και εχώ κολλήσει άσχημα...ειδικά αυτό το baja buggy είναι απο άλλη φάση!
-
Πες τα και σε μας γιατι εχουμε κολλησει με το 4.
-
Ο χρήστης Peugeot-άκιας έγραψε:
TA CONCEPT EINAI ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ,ΕΧΩ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 406 COUPE KAI ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΙΝΙ COOPER.TA ΕΧΤΡΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΔΗΓΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 206 ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ EXTREME ? ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ? ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΑ FABIA,XSARA KAI 206 ΕΧΩ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ.πάνω κάτω όλα τα extreme είναι παρόμοια - δεν ισιώνουν ποτέ, είναι πολύ γρήγορα, αλλά για κάποιο λόγο προτιμώ τα απλά. από τα concept, ενδιαφέρον το φιέστα, αλλά στρίβει απότομα στο όριο (εκεί που τα άλλα γλιστράνε με τα τέσσερα, αυτό γυρνάει ουρά και άντε μετά να το ισιώσεις), καλό το πρωτότυπο της σουμπαρού, αλλά πιο διασκεδαστικό απ' όλα το pajero. ειδικά για κύπρο, τουρκία, αλλά και ακρόπολις, είναι ό,τι πρέπει.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ?S1600 εννοείς ? Ναι, είναι πολύ καλά (και από ήχο κατά τη γνώμη μου).
Πιστεύω όμως πως μεγάλο ρόλο παίζει και ποιο χειριστήριο έχεις. Εγώ έχω τιμόνι Logitech σε PS2.
TO ΚΛΑΣΣΙΚΟ DUALSHOCK.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ. -
ελεος!το κολιν 4 για πσ θα βγει απριλιο και οχι μαρτιο. ουφφ εντομεταξυ για μαρτιο θα βγει το ριτσαρντ μπερνς και λενε οτι θα ειναι το απολυτο simulation.δεν το πιστευω βεβαια.
-
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ RICHARD BURNS ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ PS1.
-
δεν κατάφερα να αντισταθώ στον πειρασμό και πήρα και το CMR4 για ps2. η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το WRC3 (μέρα=CMR4 & νύχτα=WRC3). ήχος μέσα από την καμπίνα απλά εκπληκτικός, τα αυτοκίνητα στρίβουν πολύ ρεαλιστικά, οι κραδασμοί στο joystick συνεχείς και η αίσθηση που παίρνεις είναι ότι όντως οδηγείς και χρειάζεται να κάνεις συνεχώς μικροδιορθώσεις με τιμόνι, γκάζι και φρένο, ενώ στο WRC3 απλώς το αφήνεις στην ευθεία και πάει... στα μείον οι λίγες ειδικές (αλλά και στο WRC3 δεν είναι πολύ περισσότερες, απλώς πολλές είναι και αντίστροφες) και οι σχετικά στενές ειδικές της φινλανδίας. α, και τα...σκοτσέζικα του ringer, αλλά μετά από λίγο μπαίνεις στο κλίμα και το φχαριστιέσαι. στα συν οι πολλές ρυθμίσεις, τα group b και τα ασυνήθιστα μπόνους αυτοκίνητα.
και μία πρόταση: τι θα έλεγαν οι 4Τ για ένα συγκριτικό μεταξύ των δύο games, από ανθρώπους που έχουν οδηγήσει και τα πραγματικά 'τέρατα'; ενδιαφέρον δεν θα ήταν;
-
πεστα ρε taz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοσο καιρο το φωναζο για το κολιν 4!!!το μονο ψεγαδι ειναι οτι στην εκινηση ξεκιναει χωρις να εχεις πολες στροφες ξεκιναει απο χαμηλα και ειναι σπαστικο,μηπως εχει ρυθμιση?ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ PC!!! τον απριλιο λενε.οντως πρεπει να μας πουν οι οδηγοι αγωνων αν εχει σχεση ο ρεαλισμος του κολιν 4 καλα το wrc3 δεν το συζητω.εγω ρε παιδια ενα αληθινο αγωνιστικο αυτοκινητο εχω οδηγησει το cincuencento kit kar του χατζητσοπανη 109 αλογα....!
-
Λίγο (ελπίζω) πριν βγει για pc το colin mcrae rally 4 και συγκεκριμένα εχθές βγήκε στο site της codemasters το επίσημο Single Player Demo του παιχνιδιού.
Αν και 151 mb, οι φανατικοί θα το κατεβάσουν πιστεύω.
Συμπεριλαμβάνει τις πρώτες πίστες στα ράλι USA, Finland, Japan πίσω από το τιμόνι της xsara.
Καλή διασκέδαση εύχομαι !http://www.codemasters.co.uk/downloads/ ... ails=12848
-
γιατι οταν παιζω κολαει σπαει ο ηχος και το pc κανει ρεσταρτ?τρελενομαι!!!!!!
-
εφτιαξα το pc και το κολιν σκωτονει!!!ειναι απιθανο οταν παιζεις με την in-camera ακους τα χαλικια που σκανε στα φτερα και στη ποδια του αυτοκινητου πορωση αγρια.η αισθηση που σου δινει το cocptik ειναι τελεια!ποσο μαλλον που το βλεπω με 3D STEREO GLASSES.οσο για το κρατημα ειναι κορυφαιο καμια σχεση με το 3 γλυστραει πιο λιγο.αντε να βγει με το καλο το 4 ολοκληρωμενο. ηρθε ο θανατος του wrc3
-
ήρθε ήρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
ΣΩΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ??????????????????????????
-
αυθεντικο λες??
-
έρχεται εννοούσα... Μακάρι να είχε ήδη έρθει.
-
αντε ρε συ!!!
WRC Games