-
Οταν λεω βετερανος δεν εννοω ηλικιακα, αλλα τελειωμενος ως προοπτικη. Γνωμη μου ειναι οτι οσο και να προσπαθησει ο Φιζι φετος, ακομη και πρωταθλημα να παρει, η φετινη του χρονια δεν ξεπλενεται με τιποτα. Οταν ολος ο κοσμος ακουει απο τη φωνη του Φλαβιο 'Υou are 2nd Don't panic' 'There is a pace car slow down the McLaren's Don't panic' 'Kimi passed you at the pits Don't panic' 'There is a drive through penalty Don't panic' πως θα βρεθει ανθρωπος να βασιστει επανω σου; Ο Γουεμπερ (πιστευω) πως θα παει στη Ρενω μονο αν δεν του γινει καμια προσφορα για καλυτερο συμβολαιο αλλου ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ να ειναι στο τημ του Φλαβιου.
Για τον ΜΣ εχεις απολυτο δικιο. Η Φερραρι ομως μου δινει την εντυπωση οτι θα την βολευε απεριοριστα να αποφασιζε να εγκαταλλειψει.
-
http://formula-1.updatesport.com/news/a ... /view.html
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Γουεμπερ (πιστευω) πως θα παει στη Ρενω μονο αν δεν του γινει καμια προσφορα για καλυτερο συμβολαιο αλλου ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ να ειναι στο τημ του Φλαβιου.Αυτό νομίζω ότι είπα και εγώ...
Η Φερραρι ομως μου δινει την εντυπωση οτι θα την βολευε απεριοριστα να αποφασιζε να εγκαταλλειψει.
Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό (με την προοπτική να χτίσει μια καινούρια ομάδα από την αρχή) αλλά δεν πιστεύω ότι θα θυσίαζε μια σεζόν εσκεμμένα για να τον αναγκάσει να φύγει
Όσο για τον Fisi το αν θα είναι τελειωμένος ως προοπτική θα το δούμε στο τέλος του 2006. Αν επαναλάβει τη φετινή του εικόνα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά μόνο τότε... Ίσως η F1 να μην είναι μέρος για δεύτερες ευκαιρίες, ωστόσο για το συγκεκριμένο οδηγό υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες (ας μην ξεχνάμε όλες τις προηγούμενες σεζόν του) εγώ προσωπικά θα περιμένω άλλη μια χρονιά για να πω ότι πλέον έχει φτάσει στο τέλος (ηλικιακά ή ψυχολογικά ή από θέμα επιδόσεων) της καριέρας του. Το επιχείρημά σου περί των ρήσεων του Briatore στον ασύρματο σε εμένα προσωπικά δε λέει τίποτα. Δε νομίζω ότι ένας οδηγός με εμπειρία 9,5 χρόνων στη Formula 1 πανικοβάλλεται τόσο εύκολα... Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι για τα αποσπάσματα από τις συνομιλίες στην ενδοεπικοινωνία των ομάδων που προβάλλονται στην τηλεοπτική μετάδοση οι ομάδες είναι ενήμερες (θυμάμαι κάποιον -νομίζω ότι ήταν από το pit της McLaren προς τον Raikkonen- να το αποκαλεί 'TV Break' στις δοκιμές της Τουρκίας) και προσέχουν πολύ καλά τι θα ειπωθεί εκεί... Θα μπορούσα λοιπόν να εκλάβω τις ρήσεις αυτές του Flavio όχι και τόσο αθώες... Όλοι πιστεύω γνωρίζουν τι νυφίτσα είναι ο Ιταλός...
-
-
Ο χρήστης fab έγραψε:
Ο Γουεμπερ (πιστευω) πως θα παει στη Ρενω μονο αν δεν του γινει καμια προσφορα για καλυτερο συμβολαιο αλλου ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ να ειναι στο τημ του Φλαβιου.
Αυτό νομίζω ότι είπα και εγώ...
Ναι ναι! Απλα εγω τονισα και το ενδεχομενο να τον σχολασει γενικως ο Φλαβιος αν μετα τον Χάιντφελντ τις φαει ΚΑΙ απο τον Ρόζμπεργκ.
-
Formula Nippon front-runner Yuji Ide has emerged as favourite to land the second seat at Super Aguri next season alongside Takuma Sato.
Sources claim that Ide has already agreed a deal to drive for the team in 2006. Ide is believed to have secured the drive on the back of a major sponsorship deal he has with Japanese bluetooth company Mobilecast, which could be worth as much as £7.5 million.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Formula Nippon front-runner Yuji Ide has emerged as favourite to land the second seat at Super Aguri next season alongside Takuma Sato.Sources claim that Ide has already agreed a deal to drive for the team in 2006. Ide is believed to have secured the drive on the back of a major sponsorship deal he has with Japanese bluetooth company Mobilecast, which could be worth as much as £7.5 million.
Ρε παιδια αν ειναι δυνατον,ουτε εδω δεν θα τρεξει ο Davidson...?
Πηγε χαμενο αυτο το παιδι... -
- Η BAR θελει να τον κρατησει γιατι εκτιμα τις εξελικτηκες του ικανοτητες
- Η Aguri ψαχνει απεγνωσμενα για λεφτα γιατι εχασε τον κυριο χορηγο της (βεβαια εχει και την Honda που μεχρι στιγμης χρηματοδοτει το project για τα ματια του Taku )
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
- Η BAR θελει να τον κρατησει γιατι εκτιμα τις εξελικτηκες του ικανοτητες
- Η Aguri ψαχνει απεγνωσμενα για λεφτα γιατι εχασε τον κυριο χορηγο της (βεβαια εχει και την Honda που μεχρι στιγμης χρηματοδοτει το project για τα ματια του Taku )
Σαφως και ο Βρετανος εχει τρομερες εξελικτικες ικανοτητες...ολοι ειδαμε τις Παρασκευες το 2004 τι θαυματα εκανε...Προσωπικα ομως πιστευω πως πρεπει επιτελους να του δωθει μια αγωνιστικη θεση...
-
Αν πραγματικα το αξιζε Φανη απο πλευρα ταχυτητας η BAR δε θα ξοδευοταν για τον Barichello
-
Symonds - Renault car was better than McLaren->Link:Here!!!
Renault's engineering director Pat Symonds says he is disappointed that McLaren have been applauded for apparently having the best car in 2005 when he believe's his own R25 was actually better.
Renault did win both titles, but the general feeling was that McLaren's car was faster for much of the year, just less reliable. Symonds claims that the Renault car was better, but its true pace was not shown for much of the year because the team took a conservative approach in the mid-season until it clinched the championship.
'I'm surprised people think that way,' Symonds told Autosport about opinions that McLaren's car was btter. 'We had a great start to the season and built a good lead. Strategically we then went quite conservative. Fernando showed it more and therefore a lot of people got the impression that McLaren was a lot faster than us and they would have won but for reliability - but that is not the way it was.'
'Yes they were less reliable than us, but that's part of the strategy,' he added. 'Yes they were faster than us, but there were times when they appeared faster and the gap appeared more than it really was because we were being quite conservative.'
-
Δυσκολα τα πραγματα και για την πιστα του Hockenheim...
http://www.sport24.gr/html/ent/923/ent.97923.asp -
Schumi wants '06 title!
'We look pretty good' - Michael - Link here... -
http://formula-1.updatesport.com/news/a ... /view.html
Dennis ο Τρομέρος...
-
Μ'αυτο τωρα ανεβαινει η ψυχολογια της ομαδας?? Κατι μου λεει οτι τελικα το παρασκηνιο ειναι πολυ μεγαλυτερο, ακομα και απο τα σεναρια που υποθετουμε εμεις!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
:-?Μ'αυτο τωρα ανεβαινει η ψυχολογια της ομαδας?? Κατι μου λεει οτι τελικα το παρασκηνιο ειναι πολυ μεγαλυτερο, ακομα και απο τα σεναρια που υποθετουμε εμεις!!
Πάντως ο Dennis μου έχει δώσει την εντύπωση του 'τρελάρα' τόσα χρόνια που τον παρακολουθώ. Μα να βγαίνει το 2004 και να λέει ότι μπράβο μου, δεν έσπασε η Ferrari το ρεκόρ νικών σε μία χρονιά την στιγμή που ο Κίμι ούτε αγώνα δεν τερμάτιζε... Έλεος.
-
Ρον Ντένις ο διπρόσωπος!!! Καθόλου έκπληξη για μένα!!!
-
πολύ ενδιαφέρον έχει αυτή η δήλωση από κάποιον που ξέρει πολύ καλά και τον 'iceman' και τον jpm......όπως ενδιαφέρουσα και η δήλωση του symonds για τον Αλόνσο...
-
Η πλακα φυσικα ειναι οτι κατι αντιστοιχο ελεγα κατα τη διαρκεια της σεζον στα περισσοτερα ποστ μου και οι περισσοτεροι με χαρακτηριζατε απο μαλακα έως τρελο.
Ακουστε τα τωρα και απο τον Ντενις μπας και τα εμπεδωσετε -
Η δεύτερη θέση πόσους πόντους παίρνει?
Formula 1 - Διάφορα νέα