-
Ο Vatanen θα συμμετάσχει στο ράλυ Dakar του 2003 με NISSAN.
Δήλωσε: 'A month ago I have spoken for the first time with the team. To be honest, I didn't hesitated one second '
Αυτές οι τελευταίες λέξεις ήταν που τον έκαναν και ξεχώρισε σαν οδηγός και που τον έκαναν τόσο αγαπητό παγκοσμίως.
He didn't hesitated one sec. Προσθέτω λοιπόν ότι he didn't hesitated all his life.
Προτείνω σε Toyota Hellas, Subaru, Ford ή Mitsubishi: Ετοιμάστε ένα Α8, καλέστε τον να το οδηγήσει στο 50ο και... θα δείτε πώς γεμίζουν τα βουνά της Ελλάδας από κόσμο. Μέχρι και η μάνα μου θα έρθει...
He won't hesitate one second -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ο Vatanen θα συμμετάσχει στο ράλυ Dakar του 2003 με NISSAN.Δήλωσε: 'A month ago I have spoken for the first time with the team. To be honest, I didn't hesitated one second '
Αυτές οι τελευταίες λέξεις ήταν που τον έκαναν και ξεχώρισε σαν οδηγός και που τον έκαναν τόσο αγαπητό παγκοσμίως.
He didn't hesitated one sec. Προσθέτω λοιπόν ότι he didn't hesitated all his life.
Προτείνω σε Toyota Hellas, Subaru, Ford ή Mitsubishi: Ετοιμάστε ένα Α8, καλέστε τον να το οδηγήσει στο 50ο και... θα δείτε πώς γεμίζουν τα βουνά της Ελλάδας από κόσμο. Μέχρι και η μάνα μου θα έρθει...
He won't hesitate one secondΕιναι και Ευρωβουλευτής!!!.....
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ο Vatanen θα συμμετάσχει στο ράλυ Dakar του 2003 με NISSAN.ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ BIAZION ΜΕ MITSU,KAI ΤΟΝ SHINOZUKA ME NISSAN(!!!)
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ο Vatanen θα συμμετάσχει στο ράλυ Dakar του 2003 με NISSAN.
ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ BIAZION ΜΕ MITSU,KAI ΤΟΝ SHINOZUKA ME NISSAN(!!!)
..και τον Σάλονεν (στα Σάλωνα στα δυο στενά,που λένε )με Peugeot και χορηγό την....Marlboro,φυσικά!!!!!
-
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ PEUGEOT 206 SUPER CUP ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΘΕΣΗ!
Garry Jennings 162 1
Shaun Gallagher 157* 2
Chris Moore 117.5 3
Marko Ramanen 108.5 4
Gareth MacHale 94 5
Mike Faulkner 86 6
Richard Sykes 80 7
Daniel Dunbabin 77 8
David Wright 56 9
George Philippedes 53 10ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΙΜΟΝΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ!!!
FORZA PHILIPPEDES!!! -
ΦΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ JUNIOR JUSSI VALIMAKI ΣΤΟ BUCKET ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ HYUNDAI ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
-
ΦΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ JUNIOR JUSSI VALIMAKI ΣΤΟ BUCKET ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ HYUNDAI ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥ ΜΕ ΤΗ HYUNDAI ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΣΟΥΗΔΙΑΣ,ΕΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 7 ΑΓΩΝΕΣ...
ΤΩΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ SAINZ,KANKKUNEN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ $$$!!! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σα συνοδηγό του Paasonen όμως πώς τον βλέπετε;
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ FULL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ MITSUBISHI???
-
Λες να γίνουν όλα αυτά τα ωραία?
Full πρόγραμμα? Εγώ για 7 αγώνες είχα ακούσει... -
Η Subaru δίνει ένα design project σε φοιτητές του Cranfield University.
αντιγράφω από motorsport.com
'Leading WRC company Prodrive and winner of this weekend's Rally of Great Britain is to support the Cranfield Motorsport MSc Group Design Project.The leading WRC company has set the Cranfield postgraduate students a challenging design project. The student teams will have to devise an advanced suspension alignment system for rally cars. Their presentations and prototypes will be aired to an audience of leading motorsport figures on the 23 April 2003.
The winning team of students will be awarded the Prodrive trophy. The group design project is an integral element of the Cranfield MSc Motorsport Engineering and Management. Other elements include taught modules and individual thesis projects that are company backed.
Cranfield University's Motorsport Group is an associate member of AMRA and the MIA.'
Σαν την Ελλάδα, ε? Τα πανεπιστήμια στην Αγγλια παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των αγώνων και το παραπάνω νέο δείχνει του λόγου το αληθές.
Πάντως βλέποντας αυτό το νέο δεν μπορώ παρά να νοιώθω υπερήφανος που το πανεπιστήμιό μου (εκεί που έκανα το μεταπτυχιακό μου) αναλαμβάνει τέτοιου μεγέθους projects. Αν και τότε που ήμουν εγώ υπήρχαν (Η Nissan είχε εγκαταστάσεις δίπλα μας για crash tests).
Άσε που το σκέφτομαι να πάω να κάνω MSc σε Motorsport Enginnering & Management -
Ορίστε και ο προπομπός ενός νέου γύρου στο WRC και συγκεκριμένα ενός ράλυ Αμερικής ή Καναδά. Ίσως από το 2004.
'FIA approves CNAR
To the North American Rally Community,
On Tuesday, November 12, 2002 the FIA Rallies Commission formally approved the formation of the FIA North American Rally Championship as a candidate championship. Each event in the Championship will be observed by an observer appointed by the FIA' -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Full πρόγραμμα? Εγώ για 7 αγώνες είχα ακούσει...Λέτε να αφήσουν τον Dele να φύγει? Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και μάλιστα σε μια Κυρία .
Ένας επαγγελματίας οδηγός οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα και πόσο μάλλον αφού αυτός (από δικά του λάθη) έχει στείλει στο νοσοκομείο τον Grat 2 φορές!!!
Άντε μπράβο -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Λέτε να αφήσουν τον Dele να φύγει? Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και μάλιστα σε μια Κυρία .
Κυρία ο Savignoni??????
Ξέρεις κάτι παραπάνω??? -
Ο χρήστης gxlitas έγραψε:
Λέτε να αφήσουν τον Dele να φύγει? Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και μάλιστα σε μια Κυρία .
Κυρία ο Savignoni??????
Ξέρεις κάτι παραπάνω???Έχεις δίκιο. Απλώς ήμουν εκνευρισμένος την ώρα εκείνη και μπέρδεψα τον Dele με τον Ericsson!!!
-
DIKEOLOGO EN MERI TON DELECOUR GIA TUS EXIS LOGUS
- I OLI XRONIA ME TIN MITSU ITAN ENA DRAMA
2.TO ATIXIMA STI AFSTRALIA TON FOVISE POLI PISTEVO OPOTE EXASE TON ELEGXO STIN GB
3.O SINODIGOS IPE PRAGMATI TIN STROFI POLI ARGA
VEVEA I ANTIDRASI TU ITAN KAPOS IPERVOLIKI....ALLA AN LAVUME IPOPSIN TIN ENTASI PU EPIKRATI OTAN I GONIES FEVGUN ME TETIOUS RITHMUS KAMIA FORA I PAREKTROPES DIKEOLOGUNTE...
- I OLI XRONIA ME TIN MITSU ITAN ENA DRAMA
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Λέτε να αφήσουν τον Dele να φύγει?
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ALISTER...
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Full πρόγραμμα? Εγώ για 7 αγώνες είχα ακούσει...ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 7 ΑΓΩΝΕΣ...
ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η FORD ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕ ΑΥΤΗΝ...ΓΙ ΑΥΤΟ Η MITSU ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ 14 ΑΓΩΝΕΣ...
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ! -
-Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ANTONY WARΜBOLD ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ 13 ΓΥΡΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ) ΤΟΥ WRC ME ENA FORD FOCUS WRC ΤΗΣ Μ-SPORT...
-O LINDSTROM ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΝΕΝ ΓΙΑ ΤΟ 2003
-
-O LINDSTROM ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΝΕΝ ΓΙΑ ΤΟ 2003O Risto αποσυρθηκε οριστικα?
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
O Risto αποσυρθηκε οριστικα?
O RISTO ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ PAASONEN...
ΑΠΛΑ Ο ΤΟΜΜΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ KAJ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ RISTO ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ SUBARU ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ...
Διάφορα Νέα από το WRC