-
Polo θα είναι τελικά!
-
Μακάρι να μπει και η toyota,της πουτ@..... θα γίνει.Αφου είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα μπει για τουρισμό αλλά για τίτλους.
-
Δοκιμές της Ford στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Latvala.
http://www.crash.net/world+rally/blog/1 ... human.html
-
Ξερουμε μερος κλπ που θα δοκιμασουν;
-
Κύριε Λώρη όλο και κάτι θα ξέρετε.ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ!!!
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Κύριε Λώρη όλο και κάτι θα ξέρετε.ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ!!!ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ 100 ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚHΝΩΣΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Κύριε Λώρη όλο και κάτι θα ξέρετε.ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ!!!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ 100 ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚHΝΩΣΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μακάρι να μαζεύονταν 100 άτομα Λώρη. Το 2009 είχα βγάλει τελάλη για το που είναι η CITROEN (Μαίναλο, Αρκαδία) τελικά είχαμε μαζευτεί κάτω από 10 άτομα, δεν ενοχλήσαμε κανένα και μάλιστα χρήσιμοι είμασταν που στο τέλος σπρωχναμε και την BMW 1 με την οποία είχε έρθει ο LOEB η οποία είχε κολλήσει στην λάσπη από την πολύ βροχή.
Αν και ήταν 9 Μαΐου το κρύο, η βροχή και το χαλάζει ήταν το κάτι άλλο.Καλά είναι στις δοκιμές αλλά την 'μυρωδιά' του αγώνα δεν την μυρίζεις.
Ο αγώνας είναι άλλο πράγμα! -
Δηλαδη τα 100 ατομα που πανε στις ειδικες και βλεπουν τα περασματα τους, τους ενοχλουν;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δηλαδη τα 100 ατομα που πανε στις ειδικες και βλεπουν τα περασματα τους, τους ενοχλουν;Αναλογα που βρισκονται αυτα τα ατομα.
Αμα πανε πανω απο το ανοιγμενο καπο και δεν αφηνουν χωρο στους μηχανικους που βιαζονται να κανουν τη δουλεια τους,μαλλον ενοχλουν.
Αντιθετα αν πανε και κλεισουν και καμια κοπανα τοτε ειναι ευπροσδεκτοι.
Μιλαμε για δοκιμες οχι για αναγνωρισεις. -
Ε προφανως δεν θα πας πανω απο το αμαξι, σου αξιζει μια μπουφλα τοτε. Ομως δεν θα ηταν πχ ασχημο πιστευω αν ξερεις που γινονται οι δοκιμες, να πας να δεις καποια περασματα ή να τριγυρισεις λιγο στον χωρο που εχουν, εφοσον δεν τους αποσπασεις απο κατι, δεν τους ενοχλησεις στην δουλεια τους κλπ κλπ.
-
Κεφαλάρι Στυμφαλίας, Κορινθία
viewtopic.php?f=4&t=41968&start=105
Το 'φήμες' που λέει είναι σχήμα λόγου. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ε προφανως δεν θα πας πανω απο το αμαξι, σου αξιζει μια μπουφλα τοτε. Ομως δεν θα ηταν πχ ασχημο πιστευω αν ξερεις που γινονται οι δοκιμες, να πας να δεις καποια περασματα ή να τριγυρισεις λιγο στον χωρο που εχουν, εφοσον δεν τους αποσπασεις απο κατι, δεν τους ενοχλησεις στην δουλεια τους κλπ κλπ.Εγώ που έχω δει τις δοκιμές Citroen του 2009 (Sordo-Loeb) δεν αντιλήφθηκα να ενοχλώ κανέναν.
Και δίπλα στα αυτοκίνητα και τους οδηγούς ήμουνα (όταν δεν έβλεπα περάσματα που ήταν λίγο πιο μακριά) και βιντεακια τράβηξα και φωτο και όλα καλά, μόνο το κρύο η βροχή και το χαλάζι ήταν πολύ .
Είναι συνηθισμένοι οι άνθρωποι αυτοί σε επισκέψεις φίλων, οπαδών και μάλιστα φανατικών πολλές φορές και ο ρυθμός δουλειάς τους είναι πολύ πιο χαλαρός από τον αγώνα.
Τουλάχιστον οι οδηγοί να μην σου πω ό,τι το χαίρονται κιόλας που έχουν θεατές.
Άμα είσαι ευπρεπής ( και γιατί να μην είσαι) μια χαρά είναι. -
Ωραια. Να υποθεσω θα δοκιμαζουνε στα χωματα των ειδικων που θα γινουν εκει; Δηλαδη, πως μπορω να βρω το που εχουν στησει το 'αρχηγειο' τους και το που τεσταρουνε;
-
Απαγορεύεται να είναι στη διαδρομή του αγώνα, θέλει λίγο ψάξιμο και γνώση της περιοχής, δύσκολα να το βρεις αν πας στην τύχη (δεν το διαφημίζουν κιόλας...)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απαγορεύεται να είναι στη διαδρομή του αγώνα, θέλει λίγο ψάξιμο και γνώση της περιοχής, δύσκολα να το βρεις αν πας στην τύχη (δεν το διαφημίζουν κιόλας...)Αν κάποιος ξέρει λεπτομέρειες καλοδεχούμενες,μην τρέχουμε άδικα.
-
Λοιπόν το ξαναψαξα το θέμα εγώ.
Η Ford θα έρθει στην Ελλάδα στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, τόπο ακόμα δεν γνωρίζω.
Για Citoen δεν γνωρίζω να μην σας πάρω στο λαιμό μου.Ο καλύτερος τρόπος για να πάει κάποιος πια είναι ο οργανωτής να σου δώσει τις συντεταγμένες από GPS να το βάλεις και να πας γιατί καθώς καταλαβαίνετε αυτά τα πράγματα δεν γίνονται σε δρόμους που έχουν συχνή κυκλοφορία.
Αλλά και με καλή περιγραφή από κάποιον που γνωρίζει γίνεται δουλειά.Αυτά από μένα.
Για Κεφαλάρι Στυμφαλία κλπ δεν μου επιβεβαίωσαν.
Θα τα ξαναπούμε.
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Η Ford θα έρθει στην Ελλάδα στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, τόπο ακόμα δεν γνωρίζω.
Για Citoen δεν γνωρίζω να μην σας πάρω στο λαιμό μου.Ο καλύτερος τρόπος για να πάει κάποιος πια είναι ο οργανωτής να σου δώσει τις συντεταγμένες από GPS να το βάλεις και να πας γιατί καθώς καταλαβαίνετε αυτά τα πράγματα δεν γίνονται σε δρόμους που έχουν συχνή κυκλοφορία.
Αλλά και με καλή περιγραφή από κάποιον που γνωρίζει γίνεται δουλειά.Αυτά από μένα.
Θα τα ξαναπούμε.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η FORD ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Θα τα ξαναπούμε.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η FORD ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν επιμένω Λώρη, εσύ ξέρεις καλύτερα, αυτό που ξέρω εγώ είναι ό,τι η FORD αυτή την στιγμή είναι στην Πορτογαλία.
-
Τοσο εμπιστευτικες ειναι οι πληροφοριες πια;
Τελικα τι γινεται;
Ποιος ερχεται ποτε και που;
Διάφορα Νέα από το WRC