-
-
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
βρεθηκα λοιπον και εγω εκει,ειδαμε το fiesta παει πολυ καλα,φοβερος ηχος,ρωτησα σε μια φαση την ωρα που ο latvala επερνε το κολατσιο του,αν του αρεσει η νεα φουρνια η προτιμαει την παλια,και μου απανταει 'the new of course'!
ε τι θα απανταγε λεω εγω..παντως η ειδικη ηταν φοβερη...απειρο πρασινο,καλο χωμα,γρηγορα κομματια...παρτε και ενα video που ετοιμασα.
Youtube VideoΤο βιντεο 'μαμαει'. Πολυ καλη δουλεια.
Δεν βαζεις και ενα κουμπι ( donate ) για τον κοπο σου..... γιατι ο 'αλλος' δεν πειθει........ -
http://www.facebook.com/FordWRC?sk=wallΣωστοοοος!!!
-
http://www.facebook.com/FordWRC?sk=wallΜπράβο!!!!
-
Tι έδειξε όλη αυτή η ιστορία;
Ό,τι όχι μόνο δεν πειράχτηκαν οι πρωταγωνιστές των δοκιμών της FORD από την παρουσία θεατών, αλλά χρησιμοποίησαν και μέρος της εικαστικής τους προσπάθειας για την προβολή τους. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ό,τι όχι μόνο δεν πειράχτηκαν οι πρωταγωνιστές των δοκιμών της FORD από την παρουσία θεατών, αλλά χρησιμοποίησαν και μέρος της εικαστικής τους προσπάθειας για την προβολή τους.Ειπαμε Θοδωρη.....Φοβωνται (ετσι αραγε γραφεται;) τη κακια την ωρα.....Που ποτε να μην ερθει η ρουφιανα....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ό,τι όχι μόνο δεν πειράχτηκαν οι πρωταγωνιστές των δοκιμών της FORD από την παρουσία θεατών, αλλά χρησιμοποίησαν και μέρος της εικαστικής τους προσπάθειας για την προβολή τους.Ειπαμε Θοδωρη.....Φοβωνται (ετσι αραγε γραφεται;) τη κακια την ωρα.....Που ποτε να μην ερθει η ρουφιανα....
Δημήτρη, χρειάζεται προσοχή όπως είπαμε για να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους και οι υπόλοιποι να ευχαριστηθούν.
Φοβούνται...νομίζω είναι το σωστό...
-
Αμ ελεγα και γω....τι στραβο εχω γραψει.... Ου γαρ ερχεται μονον.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αμ ελεγα και γω....τι στραβο εχω γραψει.... Ου γαρ ερχεται μονον.....
Εντάξει στην ορθογραφία επιτρέπεται και κανένα λάθος, τα άλλα τα ραλλιτζίδικα μην ξεχάσεις.
-
Σωστός συνειρμός.
Οι ομάδες ξέρουν καλύτερα από μας οτι ο κόσμος στα βουνά είναι το οξυγόνο για το άθλημα. Χρειάζεται σίγουρα προσοχή βέβαια.fabiawrc
Ελπίζω να έχουμε κι άλλο υλικό στο Ακρόπολις -
Ο χρήστης acro έγραψε:
klik-->JM Latvala interview by tolis... -
Σύμφωνα με πληροφορίες, την άλλη εβδομάδα, η ΜΙΝΙ έρχεται στη χώρα μας για δοκιμές. Ξέρει κανείς πού ακριβώς;
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Σύμφωνα με πληροφορίες, την άλλη εβδομάδα, η ΜΙΝΙ έρχεται στη χώρα μας για δοκιμές. Ξέρει κανείς πού ακριβώς;εδώ σε θέλω! Τι δημοσιογράφος είσαι; Κάνε ρεπορτάζ βρε το και πες το και σε μας!
-
Σύμφωνα με πληροφορίες, την άλλη εβδομάδα, η ΜΙΝΙ έρχεται στη χώρα μας για δοκιμές. Ξέρει κανείς πού ακριβώς;
εδώ σε θέλω! Τι δημοσιογράφος είσαι; Κάνε ρεπορτάζ βρε το και πες το και σε μας!
Πολύ σωστά !
-
-
εδώ σε θέλω! Τι δημοσιογράφος είσαι; Κάνε ρεπορτάζ βρε το και πες το και σε μας!
Φίλε Θοδωρή, θα είμαι στην Αργεντινή, οπότε...θα μάθω και θα σας πω...
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Φίλε Θοδωρή, θα είμαι στην Αργεντινή, οπότε...θα μάθω και θα σας πω...
Καλό ταξίδι. Φιλιά στην Patty!
-
KAI ENA ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΝΕΟ.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ BR. SABY ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ Ο BERNARD OCCELLI.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
http://www.racing-news.gr/index.php/wrc ... ia-rio-wrc
Δεν είδα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον ειδικό τύπο.Υ.Γ Είχα διαβάσει παλιότερα σε κάποιο ελληνικό περιοδικό (δε θυμάμαι σε ποιο)για τη δημιουργία corsa S2000 και ότι ο Καλτσούνης θα έπαιρνε ένα από τα πρώτα αμάξια.Το μόνο που έλειπε ήταν να ομολογκαριστεί.Τι έγινε????????????Με το αμάξι κυρίως γιατί δεν το έχω δει πουθενα.Μόνο στο google βρήκα τα παρακάτω.http://www.google.gr/search?q=corsa+s20 ... =firefox-a
Διάφορα Νέα από το WRC