-
Aς δουμε που δηλωσαν οτι μενουν τα μελη του forum (οσοι δηλωσαν)
Λεκανοπεδιο Αττικης - 49.0%
Μακεδονια - 20.4%
Πελλοπονησος - 7.2%
Στερεα Ελλαδα - 6.5%
Θεσσαλια - 5.5%
Κρητη - 3.5%
Εξωτερικο - 2.7%
Κυπρος - 2.0%
Ηπειρος -1.7%
Νησια Αιγαιου 1.0%
Θρακη - 0.5%
Νησια Ιονιου - 0.0% -
Μακεδονια - 20.4%
Πελλοπονησος - 7.2%
Στερεα Ελλαδα - 6.5%
Θεσσαλια - 5.5%
Κρητη - 3.5%
Εξωτερικο - 2.7%
Κυπρος - 2.0%
Ηπειρος -1.7%
Νησια Αιγαιου 1.0%
Θρακη - 0.5%
Νησια Ιονιου - 0.0% -
Μακεδονια - 20.4%
Πελλοπονησος - 7.2%
Στερεα Ελλαδα - 6.5%
Θεσσαλια - 5.5%
Κρητη - 3.5%
Εξωτερικο - 2.7%
Κυπρος - 2.0%
Ηπειρος -1.7%
Νησια Αιγαιου 1.0%
Θρακη - 0.5%
Νησια Ιονιου - 0.0% -
Δεν το πιστέυω ότι έβγαλες τέτοιο στατιστικό. Πόσο σου πήρε; Γιατί μου φαίνεται αρκετή δουλειά. Πόσοι από τους 1040 έχουν δηλώσει τοποθεσία;
Anyway. Είναι κρίμα πάντως που Ήπειρος, Νησιά και Θράκη έχουν μικρότερη συμμετοχή από Κύπρο και Εξωτερικό!!
Θα μου πεις, ότι αυτοί έχουν σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούν από το να μπουν στο forum. Ίσως οι περισσότεροι να μην έχουν και PC. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Aς δουμε που δηλωσαν οτι μενουν τα μελη του forum (οσοι δηλωσαν)Λεκανοπεδιο Αττικης - 49.0%
Μακεδονια - 20.4%
Πελλοπονησος - 7.2%
Στερεα Ελλαδα - 6.5%
Θεσσαλια - 5.5%
Κρητη - 3.5%
Εξωτερικο - 2.7%
Κυπρος - 2.0%
Ηπειρος -1.7%
Νησια Αιγαιου 1.0%
Θρακη - 0.5%
Νησια Ιονιου - 0.0%ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ.
ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ...
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. -
Σωστός ο Γιάννης!!! Καλή δουλειά αλλά είναι παρά πολλοί αυτοι που δεν δηλώνουν τόπο. Αλήθεια τον skullone που δηλώνει μεταξύ Χανίων και Λάρισας που τον κατεταξες?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σωστός ο Γιάννης!!! Καλή δουλειά αλλά είναι παρά πολλοί αυτοι που δεν δηλώνουν τόπο. Αλήθεια τον skullone που δηλώνει μεταξύ Χανίων και Λάρισας που τον κατεταξες?Αυτους που ειχαν 2 τοπους τους χρεωσα μισους! Ο Skullone π.χ. 0.5 Λαρισα και 0.5 Χανια.
Δεν το πιστέυω ότι έβγαλες τέτοιο στατιστικό. Πόσο σου πήρε; Γιατί μου φαίνεται αρκετή δουλειά. Πόσοι από τους 1040 έχουν δηλώσει τοποθεσία;
Anyway. Είναι κρίμα πάντως που Ήπειρος, Νησιά και Θράκη έχουν μικρότερη συμμετοχή από Κύπρο και Εξωτερικό!!
Θα μου πεις, ότι αυτοί έχουν σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούν από το να μπουν στο forum. Ίσως οι περισσότεροι να μην έχουν και PC.
ΣΤΕΛΙΟΣ
Στελιο, δεν θυμαμαι ποση ωρα μου πηρε. Το εκανα την Κυριακη, γιατι ολοι ασχολουνταν με τις εκλογες και δεν ειχα τι να κανω. Νησια και Θρακη μηδενικη (σχεδον) συμμετοχη. Μαλλον το διαδυκτιο δεν ειναι τοσο διαδεδομενο εκει.
Αυτοι που εχουν δηλωσει τοποθεσια ειναι λιγο πανω απο διακοσιοι.
H "ταυτοτητα" του 4T forum...