-
πτου είπα μια καλή κουβέντα για αυτούς και μου την ανταπέδωσαν....
-
Εδω ο κοσμος εχει τοσα προβληματα κι εγω ασχολουμε με λεπτομερειες θα μου πειτε... Ισως και να εχετε δικιο.
Οδος Δικαιοσυνης ακριβως απεναντι απο τη Νομαρχια Ηρακλειου. Μονοδρομος με ελεγχομενη σταθμευση στην αριστερη πλευρα ( με κάρτα δηλαδη). Ως συνηθως ο δρομος ειναι μπλοκαρισμενος αλλα εγω σταματησα στη δεξια μερια του δρομου ακριβως εξω απο τη τραπεζα οπου θα εβγαζα χρηματα απο το μηχανιμα. Πριν προλαβω να βγω απο το αμαξι ο αστυνομικος της δημοτικης μου λεει να φυγω και του λεω οτι σε ενα λεπτο θα εχω φυγει.
'Για να μη σε γραψω βαλε τα αλαρμ' μου λεει.
'Γιατι να βαλω τα αλαρμ;' ρωταω εγω με δοση ειρωνίας (πού το ξερει αυτος οτι το αμαξι μου εχει χαλασει; αναρωτιεμαι)
'Δε θα το συζητησουμε τωρα. Ή βαλε αλαρμ ή φυγε' μου λεει.Δαγκασα τα χειλια να μη του πω κανενα 'καντηλι'. Ειχα και τη γυναικα μου μαζι μου, βιαζομουνα κιολας και ειπα στον εαυτο μου 'ψυχραιμια'
Να πω ακομα οτι και στη δεξια πλευρα του δρομου υπηρχαν δεκαδες σταματημενα αυτοκινητα, ολα με τα αλαρμ αναμενα.
Μπραβο σας κυριοι!!! Ετσι θα λυσετε το κυκλοφοριακο της πολης. -
μα τι στο καλό? με τα αλάρμ γίνονται:
α) νόμιμα?
β) αόρατα?
γ) υπεράνω νόμου?
δ) ανυψώνονται κ δεν εμποδίζουν?
ε) του αρέσουν τα xmas trees κ όσο χαίρεται ο 'δημοτικός' τόσο ξεχνάει να γράψει? χμμμμμ -
Σήμερα πήρα την πτώτη μου κλήση!Αντικανονικό προσπέρασμα,ήτοι πάτησα διπλή γραμμή.Λογαριασμός 33 ευρώ!
Οι αγαπητοί τροχαίοι ήταν στημένοι στα Κουφάλια,μετά τη Χαλκηδόνα σε μεγάλη (σχεδόν) ευθεία με υψομετρική διαφορά,όπου υπάρχει άπλετη ορατότητα.Διπλή γραμμή υπάρχει μόνο και μόνο λόγω των φαναριών.Σαν 'καλός' οδηγός,είδα ότι δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο στον ορίζοντα (και μιλάμε για μεγάλη απόσταση) και περνάω τον μπροστινό μου σαλίγκαρο.Με το που μπαίνω στο ρεύμα μου,ακολουθεί το σταμάτημα.
Το όλο πρόβλημα ήταν η ΑΠΑΙΣΙΑ συμπεριφορά του τροχαίου.Ακολούθησε και ένας διάλογος του τύπου: (Τ=τροχαίος,Ε=εγώ)
Τ:Κατάλαβες ότι έκανες τη χειρότερη παρανομία που μπορείς να κάνεις στο δρόμο;;;Γιατί βιάζεσαι έτσι;
Ε:Γιατί είχα πλήρη ορατότητα δεν ερχόταν κανένας,ο μπροστά μου πήγαινε πολύ αργά και επιπλέον μετά από 10 μέτρα αρχίζει η διακεκομένη γραμμή.Έτσι δεν είναι;
Επίσης έχω κάνει ήδη 350 χλμ και θέλω να φτάσω σήμερα σπίτι μου.
Τ:[Please wait-now lοading...]Κοίταγμα γύρω και ύφος 'σα να έχει δίκιο')
Ναι,αλλά αν είχε μπετόν αντί για γραμμή θα περνούσες;
Ε:Προφανώς,όχι!Τέλος πάντων κάπου εκεί σταμάτησα να μιλάω,γιατί ήδη είχε ανάψει ο τύπος όταν ρωτώντας με το επάγγελμά μου του απάντησα 'φοιτητής'.Ζήλεψε προφανώς...
Στον επόμενο που σταμάτησαν και άρχισε να διαμαρτύρεται,είπε 'Ρε,αν πηγαίνει έτσι όπως πας,θα σε γράφουμε συνεχώς'.Μπράβο ευγένεια!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τέλος πάντων κάπου εκεί σταμάτησα να μιλάω,γιατί ήδη είχε ανάψει ο τύπος όταν ρωτώντας με το επάγγελμά μου του απάντησα 'φοιτητής'.Ζήλεψε προφανώς...
Ίσως δεν 'ζήλεψε' αλλά του ήρθαν κάποια στερεότυπα στο μυαλό, όπως συνέβη και σ'εσένα. Δηλαδή όπως εσύ σκέφτηκες 'Μπάτσος, αγράμματος => κομπλεξικός', αυτός μπορεί να σκέφτηκε 'Φοιτητής, τεμπελχανάς => παίρνουμε αυτοκίνητο με τα λεφτά του μπαμπά και παριστάνουμε τους ραλίστες'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τέλος πάντων κάπου εκεί σταμάτησα να μιλάω,γιατί ήδη είχε ανάψει ο τύπος όταν ρωτώντας με το επάγγελμά μου του απάντησα 'φοιτητής'.Ζήλεψε προφανώς...
Ίσως δεν 'ζήλεψε' αλλά του ήρθαν κάποια στερεότυπα στο μυαλό, όπως συνέβη και σ'εσένα. Δηλαδή όπως εσύ σκέφτηκες 'Μπάτσος, αγράμματος => κομπλεξικός', αυτός μπορεί να σκέφτηκε 'Φοιτητής, τεμπελχανάς => παίρνουμε αυτοκίνητο με τα λεφτά του μπαμπά και παριστάνουμε τους ραλίστες'.
Εγώ δεν σκέφτηκα τίποτα..Απλά περιγράφω ότι είδα.
Ίσα-ίσα πρέπει να πω μπράβο στον νεαρό συνάδελφο του ανωτέρου κυρίου που ήταν πολύ ευγενικός με τον έτερο παρανομήσαντα,μέχρι που επενέβη ο 'μεγάλος' και άρχισαν οι 'ευγένειες'.
Δεν έχω τόσο πρόβλημα με την κλήση,γιατί τυπικά σωστά μου την δώσανε (αν και στο συγκεκριμένο σημείο ήταν καθαρά εισπρακτικός ο λόγος-υπάρχουν πολλά σημεία πολύ πιο επικίνδυνα) ,αλλά με τη συμπεριφορά του.Να επισημάνω ότι δεν αντιμήλησα,ούτε είχα προκλητικό ύφος (ελαφρώς αδύνατο με τη φάτσα που έχω).
Το σενάριο ζήλειας από σαραντάρηδες γιατι οδηγάω χιλιαεξακοσσα (με αυτή την προφορά) με δερμάτινο σαλόνι,γι' αυτό το λέω. )άσχετο αν το αυτοκίνητο κοστίζει γύρω στα 5 χιλιάρικα).
-
Χτες έγινε ένα 'καλό' στο Τροκαντερό, διαλύθηκε ένα Polo αν είδα καλά κι άλλο ένα ήταν για ώρες 'παρκαρισμένο' δεξιά στα δέντρα και στα χώματα προς Γλυφάδα.
Τι έκαναν σήμερα οι 'φίλοι' μας; Μπλόκο ΜΕΤΑ τις στροφές σε όριο 50
-
ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΕ ΑΠΟ ΑΠΩ ΜΑΙΝΑ......
ΘΑΙΟΡΟ ΩΤΙ ΑΙΤΣΙ ΠΡΑΙΠΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟ ΑΦΟΥ ΟΛΙ ΛΑΙΝΑΙ ΩΤΙ ΗΜΑΣΤΑΙ ΑΜΟΡΦΟΤΙ...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ.....
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ???ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ....ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.......
ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΝΟ...
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ??ΚΑΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.....
ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΑΘΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ....
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ???)
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ???Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ....ΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΜΕ 40 ΚΜ/ΩΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ,ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ.......ΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ.....(ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ)
ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ....ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ???ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΚΥΡΙΕ...
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ(ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΗΣ..
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.....
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ......... -
SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ...
-
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ(ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΗΣ..
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ....καταλαβαμε....εσυ δεν ξερω αν κατάλαβες οτι εκτέθηκες...ακου θα σε άνω να το μετανιώσεις....
ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να το παίζεις τιμωρός και δικαστής?κάνε τη δουλεια
για την οποια σε πληρωνουμε και ασε τις κρίσεις για τους δικαστές.
η εξουσία χρειάζεται παιδεία φίλε μου και αυτη λείπει από την αστυνομία.. -
Ο χρήστης spiroz έγραψε:
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ....καταλαβαμε....εσυ δεν ξερω αν κατάλαβες οτι εκτέθηκες...ακου θα σε άνω να το μετανιώσεις....
ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να το παίζεις τιμωρός και δικαστής?κάνε τη δουλεια
για την οποια σε πληρωνουμε και ασε τις κρίσεις για τους δικαστές.
η εξουσία χρειάζεται παιδεία φίλε μου και αυτη λείπει από την αστυνομία..Αν καταλαβα καλα εννοει οτι αν ηταν να σου την χαρισει ή να σε γραψει για πιο ελαφρια παραβαση αν του μιλησεις ασχημα τοτε θα παει συμφωνα με τους κανονισμους.Επαναλαμβανω αν καταλαβα καλα.
-
Αυτό ακριβώς κατάλαβα και εγώ.
-
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ???Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ....ΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΜΕ 40 ΚΜ/ΩΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ,ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ.......ΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην άκρη ως αναμάσημα φαιδρών στερεοτύπων, αλλά σε αυτό δε μπορώ παρά να αναφωνήσω (ένα αντίστοιχο κλισέ):
'Μωρέ σήκω από τη φραπεδιά κι έλα και με 20!'
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ....Αυτό πάλι να υποθέσω ότι είναι η κλασική νοοτροπία 'αντίσταση κατά της αρχής' (όπου χωράει ό,τι πάει ο νους σου);;;;
Φίλε μου, ο σεβασμός δεν ωφείλεται σε κανέναν. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ!!!
Όταν θα το καταλάβει αυτό η εκάστοτε αρχή (κυβερνήτες, αστυνομία, εκκλησία, δικαιοσύνη), αυτός ο κόσμος θα γίνει καλύτερος. -
Είναι δύσκολο άραγε σε ορισμένους να μιλάνε με ευγενικό τρόπο στους αστυνομικούς; Εγώ έτσι μιλάω πάντα και ποτέ δεν έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση (παρά το ότι είχα κάνει τις μικροκουτσουκέλες μου).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι δύσκολο άραγε σε ορισμένους να μιλάνε με ευγενικό τρόπο στους αστυνομικούς; Εγώ έτσι μιλάω πάντα και ποτέ δεν έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση (παρά το ότι είχα κάνει τις μικροκουτσουκέλες μου).Ομοίως. Είμαι ευγενέστατος! Μόνο όταν γίνουν αγενείς μπορεί να αντιδράσω (τώρα αν γίνουν αγενείς με το 'καλημέρα', όπως στο περιστατικό που περιέγραφα τις προάλλες, τότε θα την 'ακούσουν' στα... νόμιμα πλαίσια).
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Εδώ διαφωνούμε κάθετα. Εγώ πιστεύω ότι οφείλουμε σεβασμό όχι μόνο στους αστυνομικούς, αλλά σε όλους τους συνανθρώπους μας. Μόνο αν κάποιος συμπεριφερθεί με αγενή τρόπο προς εμάς απεμπολεί το δικαίωμα του να του φερθούμε με τον δέοντα σεβασμό.
Το πρόβλημα μας (και είναι προφανέστατο στην καθημερινότητα αυτής της πόλης) μάλλον είναι ότι έχει επικρατήσει η νοοτροπία ότι πρώτα κάποιος θα πρέπει να κάνει κάτι το εξαιρετικό και ύστερα θα του συμπεριφερθούμε με σεβασμό, άρα συμπεριφερόμαστε με αγένεια προκαταβολικά στους πάντες και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εδώ διαφωνούμε κάθετα. Εγώ πιστεύω ότι οφείλουμε σεβασμό όχι μόνο στους αστυνομικούς, αλλά σε όλους τους συνανθρώπους μας. Μόνο αν κάποιος συμπεριφερθεί με αγενή τρόπο προς εμάς απεμπολεί το δικαίωμα του να του φερθούμε με τον δέοντα σεβασμό.
Το πρόβλημα μας (και είναι προφανέστατο στην καθημερινότητα αυτής της πόλης) μάλλον είναι ότι έχει επικρατήσει η νοοτροπία ότι πρώτα κάποιος θα πρέπει να κάνει κάτι το εξαιρετικό και ύστερα θα του συμπεριφερθούμε με σεβασμό, άρα συμπεριφερόμαστε με αγένεια προκαταβολικά στους πάντες και βλέπουμε.
Μιλώ για σεβασμό απέναντι σε 'αξιώματα'. Εννοείται ότι οφείλουμε τον απαραίτητο σεβασμό στο συνάνθρωπο. Τον ίδιο ακριβώς σεβασμό οφείλουμε στον αστυνομικό, το δικαστή, το δάσκαλο, τον παπά... Οτιδήποτε παραπάνω (προς οιονδήποτε) κερδίζεται.
-
Αυτο που λενε πιο πανω ειναι οτι θα τον σεβαστεις επειδη ειναι σωστος απεναντι σου, και οχι επειδη φοραει μια στολη. Η αντιστοιχη πεποιθηση των αρχων ειναι οτι εισαι υποχρεωμενος να τους σεβαστεις μονο και μονο επειδη φορανε στολη, η οποια μαλιστα τους δινει το δικαιωμα να σε αντιμετωπισουν οπως επιθυμουν την δεδομενη στιγμη.
Για οσους λετε οτι δεν ειχατε ποτε προβλημα με αστυνομια:
σε τυπικους ελεγχους (εκει δηλαδη που σε σταματανε χωρις να εχεις κανει τιποτα), ειναι ευγενεστατοι. Σε μπλοκα οπου εχεις κανει παραβαση, ειναι ΣΥΝΗΘΩΣ ευγενικοι καθως εχουν δικιο και εσυ αδικο. Στις φασεις που τους πετυχαινω εγω ομως (Λιμανακια, 'σηκω φυγε απο εδω', 'τι δουλεια εχεις στα Λιμανακια ενω μενεις στον Πειραια, να μην σε ξαναδω εδω' και αντιστοιχου καλους ιστοριες για αγριους), ειναι απο τους χειροτερους αγροικους που κυκλοφορουν αναμεσα μας ακριβως επειδη ξερουν οτι δεν εχουν δικιο και ο μονος τροπος να επιβαλλουν αυτο που θελουν ειναι να το παιξουν αγριοι.
-
'Μωρέ σήκω από τη φραπεδιά κι έλα και με 20!'
ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΣΟ........
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ......
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΡΧΗ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ....
ΕΝΝΟΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΤΟΝ Μ@Λ2ΚΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΓΙΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ....ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (ΟΛΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΛΑΘΟΣ) ΑΠΛΩΣ
ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΩΜΑΤΩΔΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΖΗΛΕΥΨΩ......ΕΙΜΑΙ 43 ΕΤΩΝ ,ΕΧΩ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΔΗΓΩ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ,ΟΔΗΓΩ ΜΙΑ ΗΑΥΑΒUSA ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 43 ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΥΝΩ ΜΑΡΣΠΙΕΔΕΣ....ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΛΕΣ ΜΠΑΤΣΟ,ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ???Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Η ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???
ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΡΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ,ΣΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ??? ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.....ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ...
-
ΠΕΤΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ......
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα