-
Εχουν λυσσάξει τις τελευταίες μέρες!!!!!!!
Απορία: Πού κρυβόντουσαν όλοι αυτοί οι αστυνομικοί όλον τον χρόνο;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και στην Μαραθώνος είχαν μπλόκο...για πρώτη φορά στα χρονικά αλλά ήταν τόσο πυκνή η ροή της κίνησης που και να ήθελες δεν μπορούσες να τρέξεις.Που?? περναω συχνα απο εκει...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για τη ζώνη δεν έχεις δικαιολογία, οπότε δεν πας και δικαστήριο για τις μεμβράνεςΑπορίες:
- στο πούλμαν που χρησιμοποιούσαν για κάλυψη-απόκρυψη, έδωσαν κλήση εκεί που ήταν παρκαρισμένο;
Το είδες; Ο ελεύθερος σκοπευτής είχε πολλή πλάκα(λέμε τώρα),κρυβόταν τόσο επιμελώς λες και οι οδηγοί που ερχόντουσαν μέσα στο σκοτάδι είχαν σόναρ και θα τον εντόπιζαν.Τέτοιο καμουφλάζ ούτε οι χεζμπολάδες που παίζουν τη ζωή τους.
- Αυτόν που δεν σταμάτησε τι του έκαναν;
Την ώρα που ήμουν στο παρτάκι που είχαν στήσει,πέρασε ένας ταρίφας,ο οποίος προφανώς δεν πήρε χαμπάρι το σήμα του πεζοναύτη και σταμάτησε καμιά 200αρια μέτρα παρακάτω.ΑΜΕΣΩΣ ΣΗΜΑΝΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ο Πανταζόπουλος(διοικητής τροχαίας Καισιαρανής)τράβαγε τα μαλλιά του,έβαλε 2 παληκάρια στο περιπολικό,τους είπε να ανάψουν τις σειρήνες και τον φάρο και φυσικά το περιπολικό πέρασε με κόκκινο χωρίς τροχαίος να υπάρχει στη διασταύρωση και να ειδοποιήσει τα διερχόμενα αυτοκίνητα.Με το που σπινάρει το περιπολικό να κυνηγήσει τον Παλαιοκώστα ταρίφα,όλες οι κάμερες από πίσω με τα πόδια πηγαίναν για κοντινά Ο Πανταζόπουλος ήθελε να του πάρουν τις πινακίδες(τουλάχιστον),τελικά δεν πρόσεξα τα παρακάτω επεισόδια της σαπουνόπερας-είχα τα δικά μου..
elteo
Και για τα δύο
manosk
llumar no2(το μεσαίο)
Από όποια γωνία και να το έβλεπες το εσωτερικό(ειδικά στην Β.Κωνσταντίνου με τα φώτα δεξιά αριστερά)ήταν καρα-ευδιάκριτο.
lkar
Έλεγα να μπω στο πταισματοδικείο με την ιδιότητα του δικηγόρου και όχι του κατηγορουμένου
Έχει οριστεί δικάσιμος(αν και εφόσον)για τις 6/11,αλλά την ίδια περίοδο μπαίνω φαντάρος και δεν ξέρω αν έχω ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση... -
Δωστε σημα ποτε θα ηρεμησουν οι μπάτσοι, θελω κι εγω να φυγω κανα τριημεράκι αλλα χωρις αναπάντεχα έξοδα
-
Το αλλο ωραιο που μου ετυχε εμενα ηταν οταν πριν 3-4 μερες που σχολασα απ'την δουλεια κατα τις 22:00 ετυχε να μπω στο ρευμα μου μπροστα απο 2 τζιπακια της ασφαλειας.
Οι 'εξυπνοι' πηγαιναν επιτηδες(κατα την γνωμη μου παντα)με 40χλμ.
Η περιοχη εχει τρελη κινηση λογω του καλοκαιριου οποτε καταλαβαινετε τι ουρα ειχε δημιουργηθει.
Βεβαια για προσπεραση ουτε λογος.Βεβαια μου περασε απο το μυαλο αλλα λεω αστο μη γινει καμια μ@λ@κια.Αλλα μην ξεχασω οτι οταν βαρεθηκαν να μας μ@μ@νε γκαζωσανε και φυγανε.
Οποτε την ηπιαμε μια χαρα.Στην υγεια μας. -
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Βεβαια για προσπεραση ουτε λογος.
Αν επιτρεπόταν η προσπέραση γιατί οχι; Εκτος αν καναν την 'εξυπνάδα' τους σε διπλή γραμμή
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Βεβαια για προσπεραση ουτε λογος.
Αν επιτρεπόταν η προσπέραση γιατί οχι; Εκτος αν καναν την 'εξυπνάδα' τους σε διπλή γραμμή
Εμ,εδω ειναι το προβλημα.Εχει διπλη διαχωριστικη.Οποτε περιμεναν κανενα μ@λ@κ@.Αλλα δεν τον βρηκανε.
Αν επιτρεποταν προσπεραση θα τους τσαγιαζα μια χαρα!! -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
manosk
llumar no2(το μεσαίο)
Από όποια γωνία και να το έβλεπες το εσωτερικό(ειδικά στην Β.Κωνσταντίνου με τα φώτα δεξιά αριστερά)ήταν καρα-ευδιάκριτο.Ποια από τις παρακάτω δηλαδή;
http://www.kin.gr/new_pages/Memvranes.html -
manosk
μην το ψαχνεις, νομοι και διαταξεις που ειναι 'θεμα ερμηνειας' ειναι για να μας τα παιρνουν. Αμα δεν ξερεις να μιλησεις και τι να πεις, το εχεις χασει το παιχνιδι. -
Εντάξει, όμως υπάρχουν μεμβράνες που πραγματικά είναι κατράμι. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχω αγανακτήσει με οδηγούς που κρύβονται πίσω από αυτές και οδηγούν σαν μαφιόζοι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
manosk
Αμα δεν ξερεις να μιλησεις και τι να πεις, το εχεις χασει το παιχνιδι.Τί προτείνεις δλδ για να ξέρουμε να μην το χάνουμε το παιχνίδι;
Στην περίπτωσή μου μάλλον επειδή μίλησα το έχασα.
Δεν υπάρχουν κανόνες φίλε.Άλλες 2 φορές με έχουν σταματήσει τώρα τελευταία,για τα φιμέ δεν μου είπαν λέξη,μου έκαναν παρατήρηση για τα ανοιχτά προβολάκια ομίχλης(μόνο παρατήρηση όμως)και με άφησαν.
manosk
alu light,δεν είναι καθρέφτες και σε καμία περίπτωση δεν κρύβουν τελείως το εσωτερικό.Στο παρμπρίζ δεν έχω βάλει τίποτα.
-
Οι alu light είναι σκούρες - οι πιο σκούρες της εταιρείας (από αυτές που βάζουν στην Ελλάδα τουλάχιστον) με διαπερατότητα φωτός μόλις 21%.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
[
Τί προτείνεις δλδ για να ξέρουμε να μην το χάνουμε το παιχνίδι;Στην περίπτωσή μου μάλλον επειδή μίλησα το έχασα.
Δεν υπάρχουν κανόνες φίλε.Άλλες 2 φορές με έχουν σταματήσει τώρα τελευταία,για τα φιμέ δεν μου είπαν λέξη,μου έκαναν παρατήρηση για τα ανοιχτά προβολάκια ομίχλης(μόνο παρατήρηση όμως)και με άφησαν.
manosk
alu light,δεν είναι καθρέφτες και σε καμία περίπτωση δεν κρύβουν τελείως το εσωτερικό.Στο παρμπρίζ δεν έχω βάλει τίποτα.
Ήταν τις μέρες με τα μεγάλα ποσοστά υγρασίας και περιορισμένη ορατότητα και ήθελες να σε βλέπουν;
Μάλλον έβλεπες καλύτερα εσύ ε;
-
Όταν τις έβαλα,μου είπαν ότι υπάρχουν και πιο σκούρες.Όταν εφαρμόστηκαν στα τζάμια το εσωτερικό(θέση οδηγού)φαινόταν μια χαρά.
Χθες βράδυ που με έγραψαν κοίταζα την θέση του οδηγού από όλες τις γωνίες και φαινόταν πεντακάθαρα.Η clima select της ίδιας εταιρείας,τελείως άχρωμη μεμβράνη(εξωτερικά δεν έχει καμία διαφορά με τα εργοστασιακά τζάμια,απλά αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία στο ίδιο ποσοστό με τις υπόλοιπες,53%)έχει στα χαρτιά ποσοστό διαπερατότητας φωτός μόλις 57%.
Ο ΚΟΚ ορίζει ότι πρέπει ο οδηγός να διακρίνεται.Δεν αναφέρει επιτρεπτό ποσοστό διαπερατότητας φωτός.Θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα δεν αποκλείουν(την περιορίζουν ναι)την ορατότητα προς τα μέσα.Αν δεν είχα το πρόστιμο της ζώνης,θα τους ζόριζα περισσότερο με τα φιμέ.
lkar
Τα προβολάκια = +3hp
Πιο πολύ ενοχλούν κακορυθμισμένα φώτα πορείας(τα οποία μένουν πάντα ατιμώρητα)παρά τα προβολάκια. -
1η Ερώτηση για 99,5euro.
Πόσοι τροχαίοι φορούν ζώνες ασφαλείας στα περιπολικά;Ερώτηση μαξιλαράκι.
Πόσοι τροχαίοι έχουν αναμμένα τα προβολάκια ομίχλης στα περιπολικά;Υ.Γ:Κάνοντας υπολογισμούς πάντως δεν μου βγαίνει το πρόστιμο.83Ε για ζώνη και 30Ε για φιμέ,έτσι δεν είναι;Το 99,5Ε από που προκύπτει;
Ή ισχύει η περίοδος εκπτώσεων και για τις κλήσεις της τροχαίας
ή μειώθηκε λόγω group buy.. -
Οι προβολείς ομίχλης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνθήκες καλής ορατότητας γιατί ενοχλούν. Αν δεν ενοχλούσαν, οι κατασκευαστές δεν θα χρησιμοποιούσαν ξεχωριστούς διακόπτες για τα φώτα πορείας και ομίχλης. Θα άναβαν όλα με ένα.
Τώρα το αν ενοχλούν περισσότερο, ή λιγότερο από τα κακορυθμισμένα φώτα πορείας είναι εντελώς άσχετο. Εσύ ως σωστός οδηγός που σέβεται τους άλλους με τους οποίους μοιράζεται τον δρόμο έχεις την υποχρέωση να εξασφαλίζεις ότι τα φώτα πορείας σου είναι σωστά ρυθμισμένα.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Και στην Μαραθώνος είχαν μπλόκο...για πρώτη φορά στα χρονικά αλλά ήταν τόσο πυκνή η ροή της κίνησης που και να ήθελες δεν μπορούσες να τρέξεις.
Που?? περναω συχνα απο εκει...
Εξω από το Πικέρμι κοντά στο Κτηνιατρικό Νοσοκομείο.
GTI
κι εγώ τις Αlu light έχω. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κατράμι, μην τρελαθούμε ρε manosk. Μια χαρά φαίνεσαι απέξω.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
lkar
Τα προβολάκια = +3hp
Πιο πολύ ενοχλούν κακορυθμισμένα φώτα πορείας(τα οποία μένουν πάντα ατιμώρητα)παρά τα προβολάκια.Και τα δύο ενοχλούν, το ένα γίνεται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το άλλο από αμέλεια, αυτή είναι η μια μεγάλη διαφορά και η άλλη ο λόγος για τον οποίο γίνεται
Και τα 'όργανα' τα κράζουμε όπως έχεις δει εδώ επειδή ΔΕΝ φοράνε ζώνες και κάνουν τους 'έξυπνους' στους δρόμους και τους υπόλοιπους οδηγούς για τους ίδιους λόγους
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ερώτηση μαξιλαράκι.
Πόσοι τροχαίοι έχουν αναμμένα τα προβολάκια ομίχλης στα περιπολικά;Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα έχεις και συ αναμμένα;
-
Για τα προβολάκια καλά κάνουν και γράφουν επίσης και για τις ζώνες (και μην ακούσω κανα πονηρό να λέει δικαίωμα μου αν θέλω να πεθάνω) να αγιάσει το χέρι τους!
Για τα φιμέ αυτό που λέει ο ΚΟΚ είναι καθαρά στην κρίση του μπάτσου, οπότε....χέσε μέσα!
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα