-
μια φορα ειπα να πω καλη κουβεντα και ειχαμε ευτυχως μικροεβγα.
Στο τελευταιο πλανο εκει που βγηκε με απωλειες μονο προφυλακτηρα και φαναρι.ποιος τον ακουει τον Λωρη τωρα...
-
Απο τα βιντεο που ειδα ειναι προφανες οτι πιεζει παρα πολυ στα τεστ.περισσοτερο απο τους αλλους.εκτος και αν τα πλανα αδικουν τους αλλους και κολακευουν τον οζιε γιατι αυτοι που τραβουσαν βιντεο ειχαν κατσει σε καλυτερα κομματια στον οζιε.(λεμε τωρα)
-
Οτι θελει το κανει το Polo... φοβερος!
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Απο τα βιντεο που ειδα ειναι προφανες οτι πιεζει παρα πολυ στα τεστ.περισσοτερο απο τους αλλους.εκτος και αν τα πλανα αδικουν τους αλλους και κολακευουν τον οζιε γιατι αυτοι που τραβουσαν βιντεο ειχαν κατσει σε καλυτερα κομματια στον οζιε.(λεμε τωρα)ηταν εμφανες οτι πιεζε πολυ,για αυτο εβαλα και το βιντεακι.Για να δουμε τα ψυχολογικα του Λατβαλα πως θα ειναι μεσα στην πατριδα του.
-
Δεν είναι μόνο αλλά φαίνονται και διαολεμένα γρήγορα τα σύγχρονα wrc...
-
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δεν είναι μόνο αλλά φαίνονται και διαολεμένα γρήγορα τα σύγχρονα wrc...Στο χώμα είναι τα πιο θεαματικά τετρακίνητα που έχουν υπάρξει. Από πλευράς θεάματος υστερούν μόνο στην άσφαλτο. Από ταχύτητα είναι παντού σε άλλο επίπεδο.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Στο χώμα είναι τα πιο θεαματικά τετρακίνητα που έχουν υπάρξει. Από πλευράς θεάματος υστερούν μόνο στην άσφαλτο. Από ταχύτητα είναι παντού σε άλλο επίπεδο.
Φίλε scn,
Θα ήταν πιο ευγενικό για τους συνομιλητές σου εδώ μέσα, εάν έγραφες κάτι σαν 'θεωρώ ότι τα σημερινά τετρακίνητα είναι ...'
από το αυταρχικό 'στο χώμα τα πιο θεαματικά τετρακίνητα που έχουν υπάρξει'.
Ποιος είσαι εσύ που το λες και 'έτσι είναι ' ?Φιλικά,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Στο χώμα είναι τα πιο θεαματικά τετρακίνητα που έχουν υπάρξει. Από πλευράς θεάματος υστερούν μόνο στην άσφαλτο. Από ταχύτητα είναι παντού σε άλλο επίπεδο.
Φίλε scn,
Θα ήταν πιο ευγενικό για τους συνομιλητές σου εδώ μέσα, εάν έγραφες κάτι σαν 'θεωρώ ότι τα σημερινά τετρακίνητα είναι ...'
'el-em'
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που έκανα αυτή τη δήλωση την οποία δε φρόντισα να εξηγήσω με κάθε απολογικό τρόπο ότι αποτελεί μια τιποτένια, ανάξια λόγου άποψή μου. Επίσης σ' ευχαριστώ που επισημαίνεις τη μηδενικότητα της ύπαρξής μου.
Υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για όλους σε αυτό το φόρουμ που επίσης έχουν κάνει δηλώσεις χωρίς κάθε φορά να εξηγούν (σαν να απευθύνονται σε διανοητικά καθυστερημένους) ότι αυτή η δήλωσή τους αποτελεί άποψη. Συνεπώς, θα παρακαλούσα ταπεινά το παράδειγμα της δικής μου συγγνώμης να το ακολουθήσουν και όλοι όσοι σε αυτό το φόρουμ έχουν εκφράσει κάποια άποψη υπό μορφή δήλωσης χωρίς να δηλώσουν ρητά και με σαφήνεια ότι αυτή αποτελεί άποψη.
Και επ' ευκαιρίας αναρωτιέμαι: Μία δήλωση περί απόκτησης ελεύθερης έκφρασης απόψεων μέσω της επίτευξης μέγιστου αριθμού περιστροφής σε ζεύγος οδοντωτών τροχών το οποίο βρίσκεται εντός ενός κυτίου με οδοντωτούς τροχούς εμπίπτει στην ως άνω περιγραφείσα κατακριτέα κατάσταση αν δε συνοδεύεται από σαφή διατύπωση ότι αποτελεί άποψη;Πέραν των όσων έγραψα παραπάνω τα οποία είναι σε επίπεδο νηπιαγωγείου, θα συνεχίσω την οποιαδήποτε συνομιλία όταν διατυπωθεί το πραγματικό πρόβλημα. Μέχρι τότε, παύει κάθε συνομιλία από τη δική μου πλευρά.
Τέλος, αν πίστευα ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη κάθε φορά που κάποιος κάνει μια δήλωση να λαμβάνουν διευκρίνηση ότι αποτελεί προσωπική άποψη, δε θα συνομιλούσα μαζί τους. Όμως δε θεωρώ διανοητικά καθυστερημένους όσους γράφουν εδώ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Φίλε scn,
'el-em'
-
-
Scn θα ελεγα οτι στην ασφαλτο στα αργα και τα μεσαια κομματια δεν λενε και πολλ ΑΛΛΑ στα πατημενα ειναι ΠΟΛΥ εντυπωσιακα.σου ειχα αφιερωσει και βιντεο,δεν το ειδες;;;;;;;; θελω σχολιο για το συγκεκριμενο βιντεο.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Scn θα ελεγα οτι στην ασφαλτο στα αργα και τα μεσαια κομματια δεν λενε και πολλ ΑΛΛΑ στα πατημενα ειναι ΠΟΛΥ εντυπωσιακα.σου ειχα αφιερωσει και βιντεο,δεν το ειδες;;;;;;;; θελω σχολιο για το συγκεκριμενο βιντεο.Το είχα δει και ευχαριστώ. Έχει όντως φοβερά περάσματα.
Για τα αργά και μεσαία συμφωνώ. Στα πατημένα έχω δει κι εγώ περάσματα που σε αφήνουν άφωνο. Όμως δεν έχω δει άσφαλτο από κοντά πριν το 2007 παρά μόνο στα παλιότερα βίντεο, τα οποία κατά κανόνα περιλάμβαναν μόνο αργά και μέτρια κομμάτια. Οπότε, δεν έχω εικόνα τι γινόταν παλιότερα στα γρήγορα ώστε να κάνω σύγκριση. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Φίλε scn,
'el-em'
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που έκανα αυτή τη δήλωση την οποία δε φρόντισα να εξηγήσω με κάθε απολογικό τρόπο ότι αποτελεί μια τιποτένια, ανάξια λόγου άποψή μου. Επίσης σ' ευχαριστώ που επισημαίνεις τη μηδενικότητα της ύπαρξής μου.
Υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για όλους σε αυτό το φόρουμ που επίσης έχουν κάνει δηλώσεις χωρίς κάθε φορά να εξηγούν (σαν να απευθύνονται σε διανοητικά καθυστερημένους) ότι αυτή η δήλωσή τους αποτελεί άποψη. Συνεπώς, θα παρακαλούσα ταπεινά το παράδειγμα της δικής μου συγγνώμης να το ακολουθήσουν και όλοι όσοι σε αυτό το φόρουμ έχουν εκφράσει κάποια άποψη υπό μορφή δήλωσης χωρίς να δηλώσουν ρητά και με σαφήνεια ότι αυτή αποτελεί άποψη.
Και επ' ευκαιρίας αναρωτιέμαι: Μία δήλωση περί απόκτησης ελεύθερης έκφρασης απόψεων μέσω της επίτευξης μέγιστου αριθμού περιστροφής σε ζεύγος οδοντωτών τροχών το οποίο βρίσκεται εντός ενός κυτίου με οδοντωτούς τροχούς εμπίπτει στην ως άνω περιγραφείσα κατακριτέα κατάσταση αν δε συνοδεύεται από σαφή διατύπωση ότι αποτελεί άποψη;Πέραν των όσων έγραψα παραπάνω τα οποία είναι σε επίπεδο νηπιαγωγείου, θα συνεχίσω την οποιαδήποτε συνομιλία όταν διατυπωθεί το πραγματικό πρόβλημα. Μέχρι τότε, παύει κάθε συνομιλία από τη δική μου πλευρά.
Τέλος, αν πίστευα ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη κάθε φορά που κάποιος κάνει μια δήλωση να λαμβάνουν διευκρίνηση ότι αποτελεί προσωπική άποψη, δε θα συνομιλούσα μαζί τους. Όμως δε θεωρώ διανοητικά καθυστερημένους όσους γράφουν εδώ.Σε ωραιο επιπεδο εριξες την συζητηση.
Τις ειρωνιουλες, αλλου να τις γραφεις και οχι σε εμενα !!!
Σαφως σαφεστατα, οταν κανεις τετοιου ειδους δηλωσεις, πρεπει να αναφερεις οτι εκφραζεις την προσωπικη σου αποψη και να μην γραφεις μια δηλωση λες και σε εχουν τοποθετησει στην θεση του απολυτου κριτη του WRC.
Κρινε τα Ν/1 και Ν/2 πρωτα σωστα, στην Τριπολη και στα Μεγαρα και μετα ανεβαινεις σιγα σιγα κατηγορια !!!
Προσωπικα, εχω διαφορετικη αποψη για το ποια WRC ηταν θεαματικοτερα, αλλα οπως αρχικα τοποθετηθηκες, δεν μου αφηνες περιθωρια να την διατυπωσω.'el-em'
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
θα συνεχίσω την οποιαδήποτε συνομιλία όταν διατυπωθεί το πραγματικό πρόβλημα.Εχεις αντιθετη αποψη και τολμησες σε τετοιο θεμα. Και δεν ειπες κιολας ποιος εισαι κυριος. Να μετρησουμε τα ποσα χρονια εχεις και ρισκαρες στο δεξι ή αριστερο μπακετ (και ποια μπακετ αν βγει ισοβαθμια) για να λες και θεια δικαιοσυνη οταν καρφωνεται καποιος στα δεντρα.
-
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
θα συνεχίσω την οποιαδήποτε συνομιλία όταν διατυπωθεί το πραγματικό πρόβλημα.
Εχεις αντιθετη αποψη και τολμησες σε τετοιο θεμα. Και δεν ειπες κιολας ποιος εισαι κυριος. Να μετρησουμε τα ποσα χρονια εχεις και ρισκαρες στο δεξι ή αριστερο μπακετ (και ποια μπακετ αν βγει ισοβαθμια) για να λες και θεια δικαιοσυνη οταν καρφωνεται καποιος στα δεντρα.
Καμμια αντιθετη αποψη δεν ειχε ο scn. Εγω ειχα και εξηγησα στην προηγουμενη δημοσιευση μου, οτι οπως αρχικα τοποθετηθηκε, μου ηταν αδυνατον (χωρις να τσακωθω) να τοποθετηθω και εγω.
Βαρια αρωστοι εισαστε ολοι σας.
Πηγαινετε να το κοιταξετε.
Ολα τα κομπλεξ μαζεμενα πανω σας ειναι.
Εν τελει, και που σας απευθυνω τον λογο, πολυ σας ειναι.
Δεν ξερετε που σταματει η οικειοτητα και που αρχιζει η χυδαιοτητα.
Μονοι σας θα μεινετε, ετσι οπως το πατε.'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
θα συνεχίσω την οποιαδήποτε συνομιλία όταν διατυπωθεί το πραγματικό πρόβλημα.
Εχεις αντιθετη αποψη και τολμησες σε τετοιο θεμα. Και δεν ειπες κιολας ποιος εισαι κυριος. Να μετρησουμε τα ποσα χρονια εχεις και ρισκαρες στο δεξι ή αριστερο μπακετ (και ποια μπακετ αν βγει ισοβαθμια) για να λες και θεια δικαιοσυνη οταν καρφωνεται καποιος στα δεντρα.
Καμμια αντιθετη αποψη δεν ειχε ο scn. Εγω ειχα και εξηγησα στην προηγουμενη δημοσιευση μου, οτι οπως αρχικα τοποθετηθηκε, μου ηταν αδυνατον (χωρις να τσακωθω) να τοποθετηθω και εγω.
Βαρια αρωστοι εισαστε ολοι σας.
Πηγαινετε να το κοιταξετε.
Ολα τα κομπλεξ μαζεμενα πανω σας ειναι.
Εν τελει, και που σας απευθυνω τον λογο, πολυ σας ειναι.
Δεν ξερετε που σταματει η οικειοτητα και που αρχιζει η χυδαιοτητα.
Μονοι σας θα μεινετε, ετσι οπως το πατε.'el-em'
Αν μου επιτρέπετε φυσικά και πάντα κατά την γνώμη μου.
-
ναι,εσύ απ'τη μία και ΟΛΟΙ οι άλλοι μόνοι τους απο την άλλη...(χαχα)
Με όλο το θάρρος και πάντα κατα τη γνώμη μου... -
Εγω πανω στο θεμα θεαμα πιστευω οτι τα σημερινα wrc ειναι .οι σημερινοι οδηγοι δεν οδηγουν με τοποθετησεις,φλικ,πλαγιολισθησεις αφου με τα σημερινα αυτοκινητα δεν χρειαζεται.αυτο σημαινει μειωμενο θεαμα.ΟΜΩΣ αν σε λενε ΛΕΜΠ η ΟΖΙΕ δινεις θεαμα στριβοντας εξωπραγματικα οποτε πλεον το θεαμα εχει να κανει με το αν το περασμα ειναι εξωπραγματικα γρηγορο και οχι με το αν γλιστρησε το αμαξι.αρα σημερα εχουμε οζιε και αντε λατβαλα που να κανουν τετοια περασματα. .Αντιθετα με τα wrc πρωτης γενιας 97-98-99 αλλα και τα gr.a(oχι τα πρωτα)ΟΛΟΙ οι οδηγοι γλιστρουσαν,φλικαραν,τοποθετουσαν(αλλος περισσοτερο αλλος πιο λιγο) οποτε τοτε βλεπαμε ωραιο θεαμα απο ΠΟΛΛΟΥΣ οδηγους αφου οπως προειπα ολοι εκανα .Συνοψιζοντας λεω οτι τα σημερινα αυτοκινητα ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ και προσωπικα εχω παθει τραλαλα με αυτα που κανουν αλλα μονο λιγοι οδηγοι μπορουν να το δωσουν αυτο το θεαμα,οζιε αντε και γιαρι,ενω παλιοτερα ολοι γλιστρουσαν οποτε ειχαμε πιο πολυ θεαμα σε ποσοτητα ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ(σε περασματα)που κανεις δεν θα μπορουσε να διανοηθει στο παρελθον.Αυτα απο εμενα, για να ακουω και τους υπολοιπους.
Υ.Γ σημερα ενας ιδιωτης οσο καλος και να ειναι δεν μπορει να εντυπωσιασει ιδιατερα με τα περασματα του,ενω παλιοτερα λογω αυτοκινητων που βολευονταν απο το γλιστημα βλεπαμε ωραιο θεαμα και απο αυτους.δεν ειμαι φαν των drift show απλα λεω οτι απο το να παει καποιος σχετικα αργα με γραμμες ειναι πιο ωραιο να παει σχετικα αργα με το πλαι.
WRC Videos