-
αυτο ομως δημιουργηθηκε απο τα περασματα?? η προυπηρχε? γιατι αν ημιουργηθηκε απο τα περασματα των αυτοκινητων δεν φταει η οργανωση αλλα οι ''κακες'' σημειωσεις.
κυριε ελ-εμ τι αποψη εχετε?
-
Eιναι προφανες οτι αυτο το 'σκαψιμο' εγινε απο τα πρωτα αυτοκινητα οπως προσγειώνονταν απο το jump!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
αυτο ομως δημιουργηθηκε απο τα περασματα?? η προυπηρχε? γιατι αν ημιουργηθηκε απο τα περασματα των αυτοκινητων δεν φταει η οργανωση αλλα οι ''κακες'' σημειωσεις.κυριε ελ-εμ τι αποψη εχετε?
Καπου διαβασα οτι ηταν το δευτερο περασμα,ισως λοιπον δημιουργηθηκε απο τα αυτοκινητα και δεν ηταν απο πριν.
Αν βλεπαμε και τα περασματα των πρωτων ισως βγαζαμε καποιο σωστο (οσο το δυνατον απο τοσο μακρυα ) συμπερασμα.
Οι κριτες ηταν αραγε υποχρεωμενοι (και πως) να ειδοποιουν τους οδηγους; -
Μάλλον οι πρώτοι θα πέρασαν αέρα λόγω δύναμης και λόγω καλύτερης κατανομής βάρους. Αλλά και στα σχόλια είδα ό,τι μερικοί λένε ό,τι αυτό υπήρχε από πριν στο δρόμο. Πάντως, παντού στον κόσμο η 'ατυχία' κάποιων πληρωμάτων είναι μέρος του θεάματος.
Οι Άγγλοι θεατές έχουν σαφώς πολύ καλή αγωνιστική παιδεία και όμως επευφημούν το κάθε 'ξύρισμα' προφυλακτήρα.
Αν το κάναμε εμείς στην Ελλάδα θα είχε γίνει θέμα... -
Πέρα από το σπαστ'ηρι έχω μείνει εκστασιασμένος με το πλούσιο θέαμα των Fiesta του Academy. Κάποιοι δηλαδή πληρώνουν 250 χιλιάρικα για αυτό το πράγμα...
-
-
-
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
αυτο ομως δημιουργηθηκε απο τα περασματα?? η προυπηρχε? γιατι αν ημιουργηθηκε απο τα περασματα των αυτοκινητων δεν φταει η οργανωση αλλα οι ''κακες'' σημειωσεις.
κυριε ελ-εμ τι αποψη εχετε?
Καπου διαβασα οτι ηταν το δευτερο περασμα,ισως λοιπον δημιουργηθηκε απο τα αυτοκινητα και δεν ηταν απο πριν.
Αν βλεπαμε και τα περασματα των πρωτων ισως βγαζαμε καποιο σωστο (οσο το δυνατον απο τοσο μακρυα ) συμπερασμα.
Οι κριτες ηταν αραγε υποχρεωμενοι (και πως) να ειδοποιουν τους οδηγους;Αποψη μου ειναι οτι προυπηρχε (σε μικροτερο βαθμο) και απλα επιδυνωθηκε με τα περασματα του πρωτου σκελους. Αν προσεξατε, υπαρχει ενα δευτερο αλματακι ακριβως εκει που προσγειωνεσαι απο το πρωτο. Αυτο δεν μπορει να δημιουργηθηκε, αρα οσοι διαθετουν φαντασια, το εγραψαν στις σημειωσεις τους και το προσεξαν την δευτερη φορα.
Σιγουρα δουλεια των κριτων δεν ειναι να ειδοποιουν τα πληρωματα για τετοιου ειδους κακοτοπιες. Καποιοι θεατες ισως.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μάλλον οι πρώτοι θα πέρασαν αέρα λόγω δύναμης και λόγω καλύτερης κατανομής βάρους.Μπα, ο Latvala φρέναρε κιόλας! Απλά το είχαν γράψει το σημείο (και χάλασε κιόλας από τα περάσματα).
-
http://www.youtube.com/watch?v=44tUE65y ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=_AEdqYMr ... re=related
-
-
Τι ωραιο εχει αυτο το βιντεο ακομα δεν το εχω βρει.
Την στρατοκαυλιαση δεν καταλαβα.......
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Τι ωραιο εχει αυτο το βιντεο ακομα δεν το εχω βρει.Την στρατοκαυλιαση δεν καταλαβα.......
Εμενα δεν με χαλασε. Απο το να εβλεπα ενα βίντεο αντιγραφή του καγκουρο-Block, καλύτερα αυτό. Ισως να επεσε και καμια χορηγια απο το υπουργειο εθνικής αμύνης της Νορβηγίας, εκει λεφτα υπαρχουν .
-
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Ισως να επεσε και καμια χορηγια απο το υπουργειο εθνικής αμύνης της Νορβηγίας, εκει λεφτα υπαρχουν .Αυτο ακριβως εγινε.
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Τι ωραίο εχει αυτο το βιντεο ακομα δεν το εχω βρει.Την στρατοκαυλιαση δεν καταλαβα.......
+100000
εντελως άκυρο,χίλιες φορές ο ΚΑΓΚΟΥΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Block. -
-
Μια φορα να παει σε μια εκδηλωση με κατι αλλο εκτος απο Σιτροεν και τι στο κοσμο!!!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια φορα να παει σε μια εκδηλωση με κατι αλλο εκτος απο Σιτροεν και τι στο κοσμο!!!!!Μια φορά να κάνει μια παραπανίσια πλαγιολίσθηση και τι στον κόσμο!!!
WRC Videos