-
Ta Corolla theloun allagh ladiwn ka8e 7500km an prokeitai gia ta apla ladia ths Toyota kai ka8e 10000km sta syn8etika.Parathreiste omws oti ta ladia akoma kai meta 10.000 einai pentaka8ara alla gia na exoume to kefali mas isyxo ta allazoume.
Exw to G6 1.4 toy 2001 me 21.000Km. To aytokinhto einai olokainourio afou mou exoun allaksei symplekth (disko plato ktl.) stis 15.000 epeidh ekane 8oryvo. Diskoplakes mprosta kai takakia stis 8.000km epeidh stravwsan. Twra pali straves einai. A to amaksi oute to skizw oute ka8e vrady sta limanakia. An kapoios exei na proteinei kati gia na min stravwnoun ....
Eftyxws apantaxou Toyotakides exoume 6 xronia egyysh opote plhrwnoun aloi...Paraklhsh.
An kapoios exei na mou proteinei kapoio service epishmo ths Toyota pou na kserei oti oi mixanikoi kseroun th douleia tous tha tou eimoun eygnomwn. -
Ta Corolla theloun allagh ladiwn ka8e 7500km an prokeitai gia ta apla ladia ths Toyota kai ka8e 10000km sta syn8etika.Parathreiste omws oti ta ladia akoma kai meta 10.000 einai pentaka8ara alla gia na exoume to kefali mas isyxo ta allazoume.
Exw to G6 1.4 toy 2001 me 21.000Km. To aytokinhto einai olokainourio afou mou exoun allaksei symplekth (disko plato ktl.) stis 15.000 epeidh ekane 8oryvo. Diskoplakes mprosta kai takakia stis 8.000km epeidh stravwsan. Twra pali straves einai. A to amaksi oute to skizw oute ka8e vrady sta limanakia. An kapoios exei na proteinei kati gia na min stravwnoun ....
Eftyxws apantaxou Toyotakides exoume 6 xronia egyysh opote plhrwnoun aloi...Paraklhsh.
An kapoios exei na mou proteinei kapoio service epishmo ths Toyota pou na kserei oti oi mixanikoi kseroun th douleia tous tha tou eimoun eygnomwn. -
Γιατι σε φιλο μου που εχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο αυτοκινητο με σενα , το σερβις το κανουν στα 15.000χλμ και οχι στα 10.000???
-
Gia ta Fraga isws alla 5.000 xlm den einai tipota. Tou filou sou to exoun stravwsei oi diskoplakes, eixe pote kapoio provlhma me ton symplekth (sfyrigma) 8a eixes thn kalwsynh na ton pwthseis poy to paei gia service kai an einai eyxaristhmenos . Tnx!
-
sthn OPEL lene καθε 5000 ατο συνεργειο
ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ σας παραπεμπω στην υπογραφη ΜΟΥ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Ο χρήστης CorollaMan έγραψε:
Gia ta Fraga isws alla 5.000 xlm den einai tipota. Tou filou sou to exoun stravwsei oi diskoplakes, eixe pote kapoio provlhma me ton symplekth (sfyrigma) 8a eixes thn kalwsynh na ton pwthseis poy to paei gia service kai an einai eyxaristhmenos . Tnx! -
Ο χρήστης CorollaMan έγραψε:
Gia ta Fraga isws alla 5.000 xlm den einai tipota. Tou filou sou to exoun stravwsei oi diskoplakes, eixe pote kapoio provlhma me ton symplekth (sfyrigma) 8a eixes thn kalwsynh na ton pwthseis poy to paei gia service kai an einai eyxaristhmenos . Tnx!Den exei kapoio mhxaniko provlima mexri tora, alla epeidh einai se diakopes o tyxeros de thelo na ton enoxlhso, nomizo pantos oti to paei gia service ston gianitsa, den eimai sigoyros omos, tha ton rothso otan gyrisei...
Corolla service