-
-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Θα μου εξηγήσει κανείς τι τα πιάνει τα αδέσποτα σκυλιά και κυνηγάνε το αυτοκίνητο?Είναι μια συγκεκριμένη γωνία που τη στήνουν 3 μάγκες τετράποδοι, συμπαθέστατοι κατα τ'άλλα, αλλά μολις βλεπουν αυτοκίνητο που δεν γουστάρουν, σηκώνονται, το κοιτάνε με δολοφονικό βλέμμα και ξαφνικά, το κυνηγάνε γαβγίζοντας!
Δεν μπορω να το ψυχολογήσω...
Γυμναστική.
-
Ο χρήστης artech έγραψε:
Θα μου εξηγήσει κανείς τι τα πιάνει τα αδέσποτα σκυλιά και κυνηγάνε το αυτοκίνητο?
Είναι μια συγκεκριμένη γωνία που τη στήνουν 3 μάγκες τετράποδοι, συμπαθέστατοι κατα τ'άλλα, αλλά μολις βλεπουν αυτοκίνητο που δεν γουστάρουν, σηκώνονται, το κοιτάνε με δολοφονικό βλέμμα και ξαφνικά, το κυνηγάνε γαβγίζοντας!
Δεν μπορω να το ψυχολογήσω...
Γυμναστική.
Είναι ένα είδος παιχνιδιού γι'αυτά.Ισως το ένστικτο του κυνηγού
-
Μόνο που όταν φτάνουν τη ρόδα ή το αυτοκίνητο δεν ξέρουν τι να το κάνουν.
Υπάρχει βέβαια κι η περίπτωση να το δαγκώσουν... Ειχα γνωστό με τρυπημένο από κυνόδοντες λυκόσκυλου προφυλακτήρα!!!
-
Τις ρόδες γαβγίζουν...
Ενα τέτοιο από 'υπερβάλλοντα ζήλο' εφύγε για τον άλλο κόσμο μιας και ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει κ πέρασε από πάνω του με τις γνωστές συνέπειες...
-
Εδω και πολυ καιρο βλεπω κοντα στη δπθλεια μου ενα Mazda RX-7.
Εχει καμμια ομοιοτητα με το RX-8?
Γενικα νομιζω οτι εχει πολυ εντυπωσιακο αμαξωμα αν και πρεπει να ειναι 7-8 χρονων?
Ξερει κανεις πιο πολλες λεπτομερειες? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γενικα νομιζω οτι εχει πολυ εντυπωσιακο αμαξωμα αν και πρεπει να ειναι 7-8 χρονων?
Ξερει κανεις πιο πολλες λεπτομερειες?Αυτά τα δύο αυτοκίνητα κινούνται με τον κινητηρά rotary , το rx-7 ειναι με διπλό turbo,το ρχ-8 ειναι ειναι πολιτισμένο 4θέσιο.
Γενικά εχουν πολλές διαφορές.
Φημολογείται οτι ετοιμάζεται rx-7 II. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ξερει κανεις πιο πολλες λεπτομερειες?Αυτά τα δύο αυτοκίνητα κινούνται με τον κινητηρά rotary , το rx-7 ειναι με διπλό turbo,το ρχ-8 ειναι ειναι πολιτισμένο 4θέσιο.
Φημολογείται οτι ετοιμάζεται rx-7 II.Απο επιδοσεις πως ειναι?
Εχει μεγαλη καταναλωση?
Ηταν επιτυχιμενο μοντελο?
Ξερεις πιο πολλα να μου πεις? -
Περισσότερα στοιχεία εδώ....
http://www.geocities.com/MotorCity/Speedway/3734/firstgen.html για τα παλαιότερα RX7
http://www.import-heaven.net/specs_mazda_rx7.shtml
για το τελευταίο RX7 -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Φημολογείται οτι ετοιμάζεται rx-7 II.Απο επιδοσεις πως ειναι?
Εχει μεγαλη καταναλωση?
Ηταν επιτυχιμενο μοντελο?
Ξερεις πιο πολλα να μου πεις?Επιδοσεις, καταπληκτικες
καταναλωση μεγαλη 16-22 λτ/100χλμ
στην Ελλαδα πουλησε καλα.
οχι και τοσο αξιοπιστο μοτερ...αλλα, τιμονι, φρενα, και επιδοσεις παρα πολυ καλα, στο στεγνο μονο!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φημολογείται οτι ετοιμάζεται rx-7 II.ΙΙΙ μάλλον, ε? Το ΙΙ είναι αυτό που φαίνεται στις πιο πάνω φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Φημολογείται οτι ετοιμάζεται rx-7 II.
ΙΙΙ μάλλον, ε? Το ΙΙ είναι αυτό που φαίνεται στις πιο πάνω φωτογραφίες.
Η μήπως IV;
H τελευταία η διθέσια με τα δύο τούρμπο και τα 240 άλογα ήταν η τρίτη γενιά RX-7 το 93-94 αν θυμάμαι καλά
-
Κι εγω εχω χασει τον λογαριασμό,αλλα το νοημα το πιασατε.
Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα όμως. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στις φωτογραφίες είναι το ΙΙΙ!!!
1η γενιά:
http://www.ebbro.com/catalogue2001/mazda/RX7-Savanna/RX-7-savanna-3color-600.jpg2η γενιά:
http://www.tein.com/ti/img/km001.jpgΗ οποία έβγαινε και σε κάμπριο:
http://www.mrspider.net//image/fc3c_forever.jpg3η γενιά:
http://www.japcar.ru/autowallpapers/mazda/mazda_rx7_800x600_1.jpgRX-8:
http://www.rsportscars.com/foto/09/rx802_02_800.jpg
Από τα παραπάνω το RX-8 πωλείται καινούριο, τα άλλα μεταχειρισμένα (και αν τα βρεις και σε όποια κατάσταση πλέον...)Υ.Γ. Προσπάθησα να βρώ όσο δυνατόν μικρότερες και αντιπροσωπευτικότερες φωτογραφίες. Αν τυχόν και υπάρξουν προβλήματα με την ταχύτητα πειτε μου (σε pm καλύτερα, να το λάβω στα σίγουρα) να το αλλάξω να είναι μόνο τα links.
Όντως υπήρξαν προβλήματα και τα μετέτρεψα εγώ σε url.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Υ.Γ. Προσπάθησα να βρώ όσο δυνατόν μικρότερες και αντιπροσωπευτικότερες φωτογραφίες.
Στην πρωτη γενια το παραεκανες... ειναι η εντυπωση μου, η ειναι μινιατουρες????
-
Χθες στη λεωφόρο Σπατών μηχανή μεγάλου κυβισμού με ένα ζευγάρι πάνω, πηγαίνει χαλαρά (περίπου 45 χλμ/ω...) και δεξια ώστε όποιος θέλει να προσπεράσει, να το κάνει χαλαρά χωρίς πρόβλημα. Όλα καλά μέχρι εδώ...
Δίποδο ζώο γένους θηλυκού που ακολουθεί ίσως με 1,2 χιλιόμετρα παραπάνω αφού τους φτάνει ξεκινά την διαδικασία προσπέρασης και φυσικά αντί να κατεβάσει ταχύτητα ή έστω να επιταχύνει με ότι ταχύτητα είχε εξακολουθεί να πηγαίνει με 1 ή 2 χιλιόμετρα παραπάνω. Αρκετά δευτερόλεπτα μετά (5 με 10) εμφανίζεται λεωφορείο στο αντίθετο, η προσπέραση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αφού βλέπει το παιδί στη μηχανή ότι δεν γίνεται τίποτα επιταχύνει και φεύγει.
Το ζώον λοιπόν μάλλον προσβλήθηκε και τον μούντζωσε αφήνοντας τους φτωχούς παρατηρητές που ακολουθούσαν άφωνους να σκέφτονται τι θα γινόταν αν πετύχαιναν αυτό το ζώο μπροστά τους στην εθνική...
...και για να σας προλάβω αφού προσπέρασα το ζώο, λίγο αργότερα έφτασα και τη μηχανή όπου και προσπέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα αφού ο άνθρωπος και δεξια ήταν και με σταθερή ταχύτητα πήγαινε... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η μήπως IV;
H τελευταία η διθέσια με τα δύο τούρμπο και τα 240 άλογα ήταν η τρίτη γενιά RX-7 το 93-94 αν θυμάμαι καλά
Xαχαχα, μπάχαλο τα κάναμε...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κι εγω εχω χασει τον λογαριασμό,αλλα το νοημα το πιασατε.
Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα όμως.Για RX-7 'νέα γενιάς' είναι το θέμα;
Έχω ακούσει κι εγώ κάτι σχετικό, αλλά αφορά μια διαφορετική έκδοση του RX-8 με τον Renesis & 2 turbo... οπότε η ομοιότητα με το RX-7 περιορίζεται στην αρχή λειτουργίας του κινητήρα (rotary) και στην υπερσυμπίεσή του.
(Πώς σας φαίνοται ~300 άλογα από 1300cc?) -
Σημερα το μεσημέρι, εθνικη οδος αθηνων - κορινθου στο υψος δυιληστιρήων.
Εθεαθη ΖΩΟ με σμαρτ κοκκινο να με προσπερναει απο δεξια (ΛΕΑ) με το αριστερο πόδι πανω στο ταμπλό (αριστερα του τιμονιού) να κανει και σφηνες!Να γιατι καθε ΠΣΚ σκωτονονται στην καλυτερη περιπτωση 10-15 ατομα, επιδη ειται ειναι τα ιδια ζωα σαν και αυτο που ειδα σημερα ειται ειναι ατυχοι που ειδαν απεναντι τους ενα απο αυτα!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!