-
prosopika pisteuo pos mesa apo to chat,tha mporesoume na gnoristoume kalitera.
-
-
-
H δημιουργια ενος chat θα βοηθουσε πολυ να γνωριστουμε καλυτερα μεταξυ μας και να συζητησουμε πραγματα που δεν εχουν παντα σχεση με το Forum. Αλλα πιστευω για τα αυτοκινιτιστικα θεματα το Forum τα λογια δεν πετουν αλλα μενουν.
-
ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΒΟΗΘΑΝΕ!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ).
ΜΕΣΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! -
Kαλη ιδεα και χρησιμο το chat αρκει να μην αλλοιωθει ο χαρακτηρας του forum.
-
Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ!!!
ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! -
Nai alla ποιος θα γραφει στο φορουμ αν εχουμε chat??Και γιατι να γραφουμε διαφορα topics απο τη στιγμη που συζηταμε Live????
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Nai alla ποιος θα γραφει στο φορουμ αν εχουμε chat??Και γιατι να γραφουμε διαφορα topics απο τη στιγμη που συζηταμε Live????ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nai alla ποιος θα γραφει στο φορουμ αν εχουμε chat??Και γιατι να γραφουμε διαφορα topics απο τη στιγμη που συζηταμε Live????Ετσι όπως τα λές είναι.
Θα πέσουμε ολοι στο chat και θα ατονήσει το forum.
ΟΧΙ chat στο forum. -
Καλύτερα χωρίς chat.
Έτσι και αλλιώς όλοι μπαίνουμε διαφορετικές ώρες, οπότε θα χαθούν πολλοί καλοί διάλογοι από όσους δεν είναι online. -
ENA CHAT THA PERIPLEXI TA PRAGMATA......KALITERA XORIS CHAT STO KATO-KATO IPARXUN CHAT APO ALLES IPERESIES (ICQ-MSN) OPOTE DEN NOMIZO OTI INE ANAGEO.
-
Το chat δεν νομιζω οτι εχει να προσφερει κατι παραπανω... εξαλλου με το forum μπορουμε ολοι και ενημερωνομαστε ανεξαρτητου ωρας και μερας που συνδεομαστε....
Συνεχιστε ολοι την καλη δουλεια!!!! -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Καλύτερα χωρίς chat.
Έτσι και αλλιώς όλοι μπαίνουμε διαφορετικές ώρες, οπότε θα χαθούν πολλοί καλοί διάλογοι από όσους δεν είναι online.Ακριβως.Αλλο αρνητικο ειναι οτι καθε φορα θα συμμετεχουν 2-3 και θα χανονται διαλογοι. Μαλλον πιο πολυ θα μας διασπασει παρα θα μας ενωσει.
-
Και chat ! Yπομονή! Στοιχίζει... Θα το φτιάξουμε στο τέλος του χρόνου οπότε θα δουμε και αν αξίζει... ΣΧ
(ασχετο... Και το φόρουμ στοιχίζει.... καλά να είσαστε, είμαστε...) -
Καλύτερα χωρίς chat.
Έτσι και αλλιώς όλοι μπαίνουμε διαφορετικές ώρες, οπότε θα χαθούν πολλοί καλοί διάλογοι από όσους δεν είναι online.Ακριβως.Αλλο αρνητικο ειναι οτι καθε φορα θα συμμετεχουν 2-3 και θα χανονται διαλογοι. Μαλλον πιο πολυ θα μας διασπασει παρα θα μας ενωσει.
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ CHAT.
ΠΟΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ. -
nomizw pws ena chat kathe allo para kako tha ekane. Giati na dhmiourghthei provlhma kai na atonhsei to forum epeidh kapoia atoma ekthetoun tis apopseis tous real-time gia ena thema? To dexomai pws den tha symmetexoun oloi gia diaforous logous, alla den tha papsoun na einai melh twn syzhthsewn sto forum epeidh den milane sto irc!
-
Και εγώ είμαι κατά του chat. Γενικά, όχι μόνο στο συγκεκριμένο forum. Απαιτεί πολύ και... συγκεκριμένο χρόνο. Πιστεύω οτί τα παιδιά που είναι μελή του forum θα έχουν και κάτι πιο δημιουργικό να κάνουν με τον χρόνο τους. Προσωπικά εγώ έχω βρεί το πιο φθηνό υποκατάστατο του WRC! Mountian Bike παιδιά και οργώστε τα βουνά!
-
Ερώτηση προς τους ειδικούς Από Τεχνόπολις μέχρι ΤΤ και Σωκράτη
Δεν μπορούμε τη Δευτέρα μετά από κάθε αγώνα του ΠΠΡ και το Παν. ΠΡ να στήνουμε ένα άτυπο τσατ μέσω του φόρουμ; Θα βάζει ο ΤΤ θέμα το συγκεκριμένο αγώνα με υπότιλο ανασκόπιση και θα συναντιόμαστε όλοι μία συγκεκριμλένη ώρα. Μάλλον αργά για να βγαίνει και το μεροκάματο. Οσοι δεν προλαβαίνουν θα τοποθετούνται εκ των υστέρων!
Τρελλό; Οτι θέλω γράφω; Καλά μη βαράτε!
Πάντως Τρυφωνα και εσύ Γεώργιε για τσεκ,
διαφορετικά .........θα σας σαμποτάρουμε το SMS το 2003.......
ΣΧΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
-
Ο χρήστης CooperS έγραψε:
Ερώτηση προς τους ειδικούς Από Τεχνόπολις μέχρι ΤΤ και ΣωκράτηΔεν μπορούμε τη Δευτέρα μετά από κάθε αγώνα του ΠΠΡ και το Παν. ΠΡ να στήνουμε ένα άτυπο τσατ μέσω του φόρουμ; Θα βάζει ο ΤΤ θέμα το συγκεκριμένο αγώνα με υπότιλο ανασκόπιση και θα συναντιόμαστε όλοι μία συγκεκριμλένη ώρα. Μάλλον αργά για να βγαίνει και το μεροκάματο. Οσοι δεν προλαβαίνουν θα τοποθετούνται εκ των υστέρων!
Τρελλό; Οτι θέλω γράφω; Καλά μη βαράτε!
Πάντως Τρυφωνα και εσύ Γεώργιε για τσεκ,
διαφορετικά .........θα σας σαμποτάρουμε το SMS το 2003.......
ΣΧΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
Ωραία ιδέα!!!
xriazete to forum ke ena CHAT???