-
Αν στην πρόθεσή σας ήταν η αγορά ενός 'κακού' τετρακίνητου, με 220+ HP και το συγκεκριμένο μοντέλλο διατίθετο και σε έκδοση station wagon, θα την προτιμούσατε απο την κανονική (sedan ή HB) έκδοση ?
-
Αν στην πρόθεσή σας ήταν η αγορά ενός 'κακού' τετρακίνητου, με 220+ HP και το συγκεκριμένο μοντέλλο διατίθετο και σε έκδοση station wagon, θα την προτιμούσατε απο την κανονική (sedan ή HB) έκδοση ?
-
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Αν στην πρόθεσή σας ήταν η αγορά ενός 'κακού' τετρακίνητου, με 220+ HP και το συγκεκριμένο μοντέλλο διατίθετο και σε έκδοση station wagon, θα την προτιμούσατε απο την κανονική (sedan ή HB) έκδοση ?Μεχρι στιγμης τα ποσοστα ειναι αντιστροφως αναλογα των τασεων αγορας!!!!
Που ειναι αυτο το 62% που θα προτιμουσε την sw εκδοση απο καποια sedan ή hb εκδοση? Δεν κυκλοφορει στους δρομους? Γιατι εγω εχω δει πως τα sw στην Ελληνικη αγορα ειναι απειροελαχιστα. Ειμαι τοσο λαθος?
Εκτος κι αν αυτο το 62% προτιμα sw αλλα αγοραζει sedan ή hb !!!! -
Αν είναι να κουβαλάς το πορτ-μπαγκαζ, καλύτερα το στέισιον που χωράει και περισσότερα πράγματα. Στο κάτω-κάτω το ίδιο μήκος θα έχει. Αλλιώς μένεις σε ένα κοντύτερο χάτσμπακ.
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Μεχρι στιγμης τα ποσοστα ειναι αντιστροφως αναλογα των τασεων αγορας!!!!
Που ειναι αυτο το 62% που θα προτιμουσε την sw εκδοση απο καποια sedan ή hb εκδοση? Δεν κυκλοφορει στους δρομους? Γιατι εγω εχω δει πως τα sw στην Ελληνικη αγορα ειναι απειροελαχιστα. Ειμαι τοσο λαθος?
Εκτος κι αν αυτο το 62% προτιμα sw αλλα αγοραζει sedan ή hb !!!!Μάλλον εχει μπερδέψει η έκφραση 'κακο τετρακίνητο'!Οι περισσότεροι νομίζουν οτι μιλάει για ενα κακο αυτοκίνητο ενω εννοεί 'τέρας'.
Α, ξέχασα να σας πω! Το χορτοκοπτικό μου είναι ΚΙΤΡΙΝΟ!
-
Πάντως στην Ιταλία η πλειονότητα των αυτοκινητων ειναι στέισον. Μικρομεσαία και μεσαία το 80% είναι στέισον΄. Εδω στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου τρέντυ βέβαια
-
Ξεθαβει σπεσιαλ θεματα απαρχαιωμενα Καντε κατι
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ STATION WAGONS