-
Ο χρήστης Kate έγραψε:
Ευχαριστώ Κατερίνα.
Ε όχι και Κατερίνα!!!!
Κωνσταντίνος-Αριστείδης λέγομαι
Τέλος πάντων ομολογώ ότι το nick μου είναι ελαφρώς παραπλανητικό..είμαι άντραςΚαι γω για Κατερίνα σε είχα!
-
Πάλι καλά που δενμου την έπεσε κανείς
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Ευχαριστώ Κατερίνα. Η τιμή του 5W40 είναι απίθανη όπως και των υπόλοιπων (ειδικά το Racing TRO 20W50 που ανήκει στην κατηγορία των πιο ειδικών αλλά χωρίς υποχωρήσεις σε καθαριστικά πρόσθετα για μικτή χρήση). Διευκρίνηση: Στο site αναφέρει το 5W40 ως API SL αλλά αρχές του 2006 παράγεται σε API SM. Ποιό από τα δύο είναι; Για ρίξε μία ματιά...
Δεν θα ήταν άσχημα να γίνει κάτι αντίστοιχο από τιμές και στα πολύ καλά TORCO και στα αντι-300V εστερικά RED LINE... Πάντως μέχρι τώρα ο Λαμπριανίδης έχει φέρει την αφρόκρεμα των λιπαντικών και σε συνδυασμό με τις τιμές κλέβει την παράσταση (αρκεί να μην μας φέρει ως αντιστάθμισμα παλιές-κακοσυντηρημένες παρτίδες - γίνονται και τέτοια στο εμπόριο). Λείπουν τα FUCHS-Silkolene και τα απίθανα ορυκτέλαια των Shaeffers και LE για να γίνει ο απόλυτος εισαγωγέας κορυφαίων λιπαντικών -για όλα τα γούστα του κάθε τρελλαμένου και μη- στην Ελλάδα.Μαγκες μην το ψαχνετε, η Ευρωπη γενικοτερα ειναι ακριβη στα λιπαντικα, ο παραδεισος των λαδιων και της Pepsi Cola ( η αδυναμια μου ) ειναι η Αμερικη!
Παντος ο τυπος που γραφετε δεν ειναι ακριβος για τα Ελληνικα δεδομενα, στην Αγγλια ειναι ακριβοτερα κατα πολυ:
http://www.demon-tweeks.com/products/ProductList.asp?cls=MSPORT&grp=MP096&pgrp=M007&tlgrp=M007
και τιμες χωρις ΦΑΠΑ
Εμενα τα αγαπημενα μου REDLINE μου τα φερνουν απο Αμερικη, ολο και καποιον συγγενη η φιλο βισματωνω -
Ο χρήστης Kate έγραψε:
Πάλι καλά που δενμου την έπεσε κανείςΕμμμμμ με τετοιο ονομα που μπηκες ρε φιλαρακο τι περιμενες δηλαδη????
-
Ο χρήστης Kate έγραψε:
Ευχαριστώ Κατερίνα.
Ε όχι και Κατερίνα!!!!
Κωνσταντίνος-Αριστείδης λέγομαι
Τέλος πάντων ομολογώ ότι το nick μου είναι ελαφρώς παραπλανητικό..είμαι άντρας...Εχμ, σόρυ Κωνσταντίνε αλλά πολύ παραπλανητικό το nick!
Πάντως, μόλις βγάλαμε ανέκδοτο... -
Τα παρέλαβα!!!!Λοιπόν, πανω στο μπουκάλι με μαύρα γράμματα, γράφει 9857 143.Αυτό υποθέτω εχει να κάνει με την παρτίδα.Στην μπροστινή ετικέττα έχει recommended for VW505.01 MB 229.51 και στην πίσω γράφει API SM/CF.Εστειλα mail στην Amsoil με τον κωδικό που αναγράφεται στην πρόσοψη, για να μου πούνε ημ/νια παραγωγής γιατί με ψιλοανησύχησες με αυτά περί παλαιών παρτίδων.Μήπως Μιλτο καταλαβαίνεις εσύ τίποτα από αυτά τα νούμερα???
-
Ο χρήστης Kate έγραψε:
Πάλι καλά που δενμου την έπεσε κανείςμε τόσους άντρες εδώ;
χάλασε ο κόσμος
-
Βρε συ kate θα μας τρηλάνςς . API SM και MB 229.51γράφουνε, πόσο παλιά μπορεί να είναι; 6 μήνες με 1 χρόνο max.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Βρε συ kate θα μας τρηλάνςς . API SM και MB 229.51γράφουνε, πόσο παλιά μπορεί να είναι; 6 μήνες με 1 χρόνο max.Ο Μίλτος φταίει!!!!Εκείνος είπε ότι μποορεί να είναι παλιά..Και τώρα που τον χρειάζομαι να τσεκάρει τα νούμερα που έγραψα, εχει εξαφανιστεί!
Ο Λαμπριανίδης μου είπε ότι το 143 αντιστοιχεί στην ημέρα παραγωγής, δηλαδη 23 Μαίου 2006.
Θέλω δημοσίως να τον ευχαριστησω για το άψογο service και γρήγορο φυσικα -
Ο χρήστης Kate έγραψε:
Βρε συ kate θα μας τρηλάνςς . API SM και MB 229.51γράφουνε, πόσο παλιά μπορεί να είναι; 6 μήνες με 1 χρόνο max.
Ο Μίλτος φταίει!!!!Εκείνος είπε ότι μποορεί να είναι παλιά..Και τώρα που τον χρειάζομαι να τσεκάρει τα νούμερα που έγραψα, εχει εξαφανιστεί!
Ο Λαμπριανίδης μου είπε ότι το 143 αντιστοιχεί στην ημέρα παραγωγής, δηλαδη 23 Μαίου 2006.
Θέλω δημοσίως να τον ευχαριστησω για το άψογο service και γρήγορο φυσικαΑν αναφερεστε σε αυγα θα συνυπογραψω πως οφειλουν να ειναι φρεσκοτατα για τυχον παρενεργειες
Μα καλα, τι μπουρδες συζητατε ρε παιδια, για το αν τα λαδια ειναι ημερας η οχι? Απο οτι εχω διαβασει και εχω καταλαβει βρηκατε λαδια φθηνοτερα καπου, και αν το ψαξετε και αλλο ισως βρειτε ακομα φθηνοτερα, αυτος δεν ειναι λογος ομως επειδη καποιος πουλαει πιο φθηνα απο τον αλλο να 'ψειριζετε την μαιμου' Ελεος! -
Ο χρήστης Kate έγραψε:
Τα παρέλαβα!!!!Λοιπόν, πανω στο μπουκάλι με μαύρα γράμματα, γράφει 9857 143.Αυτό υποθέτω εχει να κάνει με την παρτίδα.Στην μπροστινή ετικέττα έχει recommended for VW505.01 MB 229.51 και στην πίσω γράφει API SM/CF.Εστειλα mail στην Amsoil με τον κωδικό που αναγράφεται στην πρόσοψη, για να μου πούνε ημ/νια παραγωγής γιατί με ψιλοανησύχησες με αυτά περί παλαιών παρτίδων.Μήπως Μιλτο καταλαβαίνεις εσύ τίποτα από αυτά τα νούμερα???Κωνσταντίνε είναι πολύ πρόσφατη παρτίδα! Θα κοιτάξω και θα σου πώ πότε περίπου. Όλα καλά πάντως!!!
-
Ναί, είναι η 143η ημέρα του 2006!
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Ναί, είναι η 143η ημέρα του 2006!Εεεεερε τι συζηταει ο κοσμος
Παιδια βρειτε μου και μενα ποτε φτιαξανε την παρτιδα Pepsi Light που εχω στο ψυγειο μου -
RedLine δεν χρειάζονται κριτικές. Ο καθένας συζητάει αυτά που θέλει.
Αν δεν σου αρέσει η συζήτηση, φυσικά, μπορείς να μην συμμετέχεις.
Αλλά το να κατακρίνεις μια συζήτηση δεν είναι ούτε ευγενικό ούτε επιτρέπεται. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
RedLine δεν χρειάζονται κριτικές. Ο καθένας συζητάει αυτά που θέλει.
Αν δεν σου αρέσει η συζήτηση, φυσικά, μπορείς να μην συμμετέχεις.
Αλλά το να κατακρίνεις μια συζήτηση δεν είναι ούτε ευγενικό ούτε επιτρέπεται.Καλα ρε παιδια μην βαρατε, δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανεναν. Αλλα να, οπως και να το κανουμε εξαντλησαμε ολα τα θεματα και κανουμε μεγα ζητημα τα γραμματακια πανω σε ενα μπυκαλι λαδι???????
Και εγω εχω μια τρελλα με τα λιπαντικα αλλα ειπαμε, οχι και ετσι. -
edit [kouk]
-
Τα θέματα (και ειδικά σαν κι αυτό που οι εξελίξεις είναι συνεχείς αλλά και υπάρχει μεγάλη άγνοια στην αγορά) δεν εξαντλούνται.
Και, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σωστό να ειρωνεύεσαι σε ένα θέμα 55 σελίδων με φοβερές αναλύσεις και πληροφορίες (αλλά και σε κανένα άλλο θεμα).
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα θέματα (και ειδικά σαν κι αυτό που οι εξελίξεις είναι συνεχείς αλλά και υπάρχει μεγάλη άγνοια στην αγορά) δεν εξαντλούνται.Και, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σωστό να ειρωνεύεσαι σε ένα θέμα 55 σελίδων με φοβερές αναλύσεις και πληροφορίες (αλλά και σε κανένα άλλο θεμα).
Λοιπον ξεκιναω διαβασμα των τελευταιων 10-12 σελιδων και θα επανελθω με γνωμη
-
Ο χρήστης Kate έγραψε:
Τετοια ατομα σαν και εσενα χρειαζονται σε περιοδικα και εκπομπες αυτοκινητων...
Σε πληροφορώ ότι ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σε καμία περίπτωση. Όποιος έχει τη γνώση είναι επικίνδυνος.
Και όμως Μίλτο σε χρειαζόμαστε...Μας έβαλες στο τριπάκι για τα ΑMSOIL και το ψάξαμε...Βρήκα και παράγγειλα μια κούτα τα AFL 5W40 σε 'αμερικάνικες' τιμές
Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.trade-wind.gr/index.php?co=products&prod_id=479
Θα σε ενδιαφέρει για group buys!!!Για το 10W40 14Ε η χαμηλότερη λιανική. Πάρε τηλ στον Αγγελόπουλο και ρώτα τον για τα AMSOIL ό,τι θέλεις. Ξέρει πολύ καλά από λάδια...
ΟΚ μαλλον καταλαβα γιατι την ψαχνατε τοσο επιμονα με τις ημερομηνιες στα λιπαντικα. Ο ενας ο εμπορος σας το εδινε σε χαμηλη υποτιθεται τιμη πουλωντας το 14 ευρω και ο αλλος σας το προσφερε 8,80 ευρω και χασατε την μπαλα. Το ιδιο προιον με τεραστια διαφορα τιμης. Αυτο μονο στην Ελλαδα γινεται, στην Αγγλια υπαρχουν διαφορες αλλα παιζουν μαξιμουν της ταξεως του 10-15%, εδω εχετε μια διαφορα που φτανει το
60% αρα λοιπον η το προιον του ενος ειναι ακαταλληλο η ο αλλος σας κλεβει κανονικα -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
ΟΚ μαλλον καταλαβα γιατι την ψαχνατε τοσο επιμονα με τις ημερομηνιες στα λιπαντικα. Ο ενας ο εμπορος σας το εδινε σε χαμηλη υποτιθεται τιμη πουλωντας το 14 ευρω και ο αλλος σας το προσφερε 8,80 ευρω και χασατε την μπαλα. Το ιδιο προιον με τεραστια διαφορα τιμης. Αυτο μονο στην Ελλαδα γινεται, στην Αγγλια υπαρχουν διαφορες αλλα παιζουν μαξιμουν της ταξεως του 10-15%, εδω εχετε μια διαφορα που φτανει το
60% αρα λοιπον η το προιον του ενος ειναι ακαταλληλο η ο αλλος σας κλεβει κανονικαΘα φανώ μεγαλόψυχος και θα συγχωρέσω την αδικαιολόγητη ειρωνία και σαρκασμό σου γιατί έπιασες ακριβώς την ουσία του θέματος...
Με σιγουριά επειδή το είδα με τα ίδια μου τα ματια, αυτα που πηρα εγω ειναι τα ιδια με αυτα που χρεωνονται απο τον Αγγελοπουλο +60%.
Περι λιπαντικών γενικώς