-
δε θυμαμαι ποτε σε βενζιναδικο να χω κανει αλλαγη και να μην ειμαι διπλα απο το αμαξι...αυτο ειναι το θετικο της φασης βενζιναδικο...
αντιθετα σε συνεργειο πραγματικα δε ξερω τι κανουν αν πας για προγραμματισμενη αλλαγη και σερβις γιατι πολυ απλα το αμαξι μενει εκει μονο του...
-
Έχεις κάνει ποτέ αλλαγή σε βενζινάδικο; Δεν μου είχες μιλήσει ποτέ για την εμπειρία σου αυτή...
-
για λαδια μιλαμε....χοχοχοχοχο
δεν ειχαμε κανενα προβλημα ουτε με το μικρο ουτε με τον κουβα οποτε χρειαστηκε...λαδια μπηκαν λαδια βγηκαν...αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το αφησα ποτε μονο του το αμαξι εκει για να ξεχασουν ταπες κτλ κτλ..
-
κατι δεν παει καλα και εχω αρχησει και αγχωνομαι
αμαξι fiat punto hgt 1800cc
εβαζα castrol rs 0-40 κατι δεν μου αρεσε και τα αλλαξα.εκαιγε 500 ml στα 5000 χιλιομετρα περιπου μια χαρα καταναλωση
αλλαξα και βαζω motul 10-40 v300 πιο παχυ απο το castrol την πρωτη αλλαγη μου εκαψε 300ml στα 1500 χιλιομετρα.μετα απο 5000 χιλιομετρα παω για αλλαγη λαδιων (αλλαζω καθε 5000) λεω τωρα δεν θα καψει σχεδον τιποτα ή εστω πολυ λιγο γιατι ηταν η πρωτη φορα που τα εβαζα και λεω μεχρι να τα συνηθυσει το μοτερ εκαψε παραπανω.
πηγα για αλλαγη και παλυ στα 1500 μου εκαψε 300ml.
γιατι γινεται αυτο δεν μπορω να το εξηγησω αφου ειναι και πιο χοντρα απο τα castrol και ειναι εξησου ποιοτηκα.
εχετε καμια αποψη να με βοηθησε
ευχαριστω -
χλμ και χρονολογιας;
-
Ρε παιδιά,ξεπεράστε επιτέλους το ψυχολογικό σοκ με το κάψιμο λαδιού.
Μισο λίτρο στα 5000km ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ για ένα μοτερ.
Αν συνιπολογίσουμε το ότι είναι και πολύστροφα και τα πλακώνετε και λιγάκι αυτό το κάνει ακόμη ποιό φυσιολογικό.
Τώρα τα 300V που βάζεις ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ.
Θα βάλεις τα 6100 10/40 τα οποία δεν έχουν αντίπαλο και είναι κλάσεις ανώτερα,και στα 5000km που τα αλλάζεις είναι και λίγα.
Για ατμόσφαιρα μοτερ 7500 ANETA.
To ότι ΚΑΙ το 10/40 στο καιει αυτό σημαίνει ότι μέσες άκρες όταν το λιπαντικό είναι ζεστό συμπεριφέρετε σχεδόν ως 30άρι όπως και 0/40.
Οι διαφορές είναι στην καλύτερη ποιότητα και αντοχή του 0/40 έναντι του 10/40 (καλό λάδι δεν είναι αυτό που δεν το καίει η μηχανή σας) αν και το 6100 είναι ιδιαίτερη περίπτωση συνθετικού, και στη συμπεριφορά τους στην κρύα εκίνηση και λειτουργία. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
χλμ και χρονολογιας;87000 χιλιομετρα και μοντελο ενατος του 2000
εαν καταλαβαινω καλα θελεις να δεις εαν ειναι η γενια των πουντο που ειχαν προβλημε με τα ελατηρια πιστονιων.δεν ειχα τετοιο προβλημα μονο τωρα με παραξενευσε με αυτη την καταναλωση.τι να πω θα δουμε.Ρε παιδιά,ξεπεράστε επιτέλους το ψυχολογικό σοκ με το κάψιμο λαδιού.
Μισο λίτρο στα 5000km ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ για ένα μοτερ.
Αν συνιπολογίσουμε το ότι είναι και πολύστροφα και τα πλακώνετε και λιγάκι αυτό το κάνει ακόμη ποιό φυσιολογικό.
Τώρα τα 300V που βάζεις ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ.
Θα βάλεις τα 6100 10/40 τα οποία δεν έχουν αντίπαλο και είναι κλάσεις ανώτερα,και στα 5000km που τα αλλάζεις είναι και λίγα.
Για ατμόσφαιρα μοτερ 7500 ANETA.
To ότι ΚΑΙ το 10/40 στο καιει αυτό σημαίνει ότι μέσες άκρες όταν το λιπαντικό είναι ζεστό συμπεριφέρετε σχεδόν ως 30άρι όπως και 0/40.
Οι διαφορές είναι στην καλύτερη ποιότητα και αντοχή του 0/40 έναντι του 10/40 (καλό λάδι δεν είναι αυτό που δεν το καίει η μηχανή σας) αν και το 6100 είναι ιδιαίτερη περίπτωση συνθετικού, και στη συμπεριφορά τους στην κρύα εκίνηση και λειτουργία.το προβλημα μου ειναι οτι τωρα καιει πιο πολυ απο οτι με ενα λεπτορευστο λαδι.με καστρολ 500μλ στα 5000 και με μοτουλ 300μλ στα 1500.ο λογος που τα αλλαξα ειναι γιατι μου φενοταν καπως περιεργος ο ηχος το μοτερ με το καστρολ.θα ελεγα οτι ηταν πιο σφιχτος οχι τοσο smooth.νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω
τι ενοεις δεν κανουν για χρηση δρουμου ? μα υποτιθεται οτι θα ειναι καλυτερα στο πλακωμα σε σχεση με αλλα λαδια.επειδη ειναι για πιο αγωνιστικη χρηση κανω λαθος ??
-
Δεν κάνει λέμε το λάδι αυτό για νορμάλ χρήση.
Λείπουν πρόσθετα τα οποία χρειάζεται ο κινητήρας σου σε όλο κλιματολογικό και κυκλοφοριακό φάσμα λειτουργίας του.
Απ την άλλη ποτέ δε θα φτάσεις στα όρια αυτό το λιπαντικό όπως δε θα φτάσεις στα όρια κι ένα καλό συνθετικό. -
κοιταξα τα 6100 που λες και στο 10-40 λεει οτι ειναι 100% Technosynthese και οχι 100% Synthetic που ειναι το 5-40
αρα δεν ειναι 100% συνθετικο απλα λεεi : Συνθετικό λιπαντικό τεχνολογίας Technosynthese (αποκλειστική πατέντα της MOTUL).
τωρα τι κανουμε προτηνεις 6100 ? κατι αλλο που να ειναι φουλ συνθετικο ?
-
Για τα 300V έχει δίκιο ο G60, δεν είναι λιπαντικό γενικής χρήσης. Δοκίμασε Motul 8100 5W40 X-cess, είναι πολύ καλό.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Για τα 300V έχει δίκιο ο G60, δεν είναι λιπαντικό γενικής χρήσης. Δοκίμασε Motul 8100 5W40 X-cess, είναι πολύ καλό.+1
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
κοιταξα τα 6100 που λες και στο 10-40 λεει οτι ειναι 100% Technosynthese και οχι 100% Synthetic που ειναι το 5-40αρα δεν ειναι 100% συνθετικο απλα λεεi : Συνθετικό λιπαντικό τεχνολογίας Technosynthese (αποκλειστική πατέντα της MOTUL).
τωρα τι κανουμε προτηνεις 6100 ? κατι αλλο που να ειναι φουλ συνθετικο ?
To 6100 στο πρότεινα ως αντιστάθμισμα του που βάζεις.
Δεν είναι φουλ συνθετικό και δεν υπάρχει 10/40 φουλ συνθετικό,απλά είναι ανώτερο από κάθε 10/40 ημισυνθετικό,η τεχνολογία σύνθεσής του πλησιάζει τα συνθετικά.
Για το καλύτερο που θέλεις όπως είπε κι Hummer 5/40 χ-cess ή και το χ-lite(ακόμα καλύτερο,αντικαταστάτης του 0/40) -
ναι αλλα γιατι στη σελιδα της μοτουλ δεν υπαρουν τα 8100 ? ειχα διαβασει καπου εδω μεσα οτι θα τα καταργησει.ετσι δεν ειναι ?
ουτε στην trade-wind τα βλεπω.
οποτε μαλλον ακυρο εκτος αν κανω λαθος.για το 6100 το 5-40 που ειναι φουλ συνθετικο ? τι διαφορα εχει απο το 8100 ?
-
ακυρο αυτο που ειπα για trade-wind απλα ημουν λιγο γκαβος.τωρα ξυπνησα
στο site της motul ομως δεν υπαρχουν γιατι ?
-
Λοιπόν, την Πέμπτη άλλαξα τα motul 8100 5W40 με 4.5 μήνες και 4500 χλμ. Τα γρέζια που είδα στη λεκανίτσα όταν την άδειασα ήταν πολλά !! Αν δεν ήταν matiz σχεδόν 10ετίας θα είχα πάθει 10 εγκεφαλικά.
Δεν ξέρω τι φταίει , ίσως ο συνδιασμός Motul + matiz να είναι ασύμβατος, εγώ motul δεν ξαναβάζω. Όταν τελειώσουν τα agip που έχω θα συνεχίσω με κάτι σε 15W40 να δούμε τι θα βγεί γιατί έχω συγχυστεί τα μάλλα. -
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
στο site της motul ομως δεν υπαρχουν γιατι ?
Ποιό, το Ελληνικό λές ; αυτό που έχει πιάσει αράχνες;
-
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Λοιπόν, την Πέμπτη άλλαξα τα motul 8100 5W40 με 4.5 μήνες και 4500 χλμ. Τα γρέζια που είδα στη λεκανίτσα όταν την άδειασα ήταν πολλά !! Αν δεν ήταν matiz σχεδόν 10ετίας θα είχα πάθει 10 εγκεφαλικά.
Δεν ξέρω τι φταίει , ίσως ο συνδιασμός Motul + matiz να είναι ασύμβατος, εγώ motul δεν ξαναβάζω. Όταν τελειώσουν τα agip που έχω θα συνεχίσω με κάτι σε 15W40 να δούμε τι θα βγεί γιατί έχω συγχυστεί τα μάλλα.
Να πάρει όσο συμπαθώ τους Γάλλους, τόσο μάπα λάδια έχουν .
Motul 300V 10W40 - έκοψε η ευστροφία του μοτερ σα να είχα 40W70 μέσα ένα πράμα.
Motul 6100 10W40- έχανε λάδι από το σωληνάκι αναθυμιάσεων , μόλις έβαλα fuchs 5W30 σταμάτησε.
Elf 10W40- βάρυνε το μοτέρ και τα έκαιγε ελαφρός ( δεν ειχε κάψει ποτέ τόσο μέχρι τότε).
Ε ρε Γάλλοι , δεν παίζεστε.ποσα χλμ έχει το μοτερ?
Πολύ ευκολα βγάζετε συμπεράσματα
Οι γάλλοι έχουν μάπα λάδια και οι κορεάτες γαμώ τα αυτοκίνητα -
, έχεις δίκιο.
σχεδόν 220.000 χλμ και σκοπεύω να πιάσω το 1 εκ. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
:lol: , ίσως έχεις δίκιο.
σχεδόν 220.000 χλμ και σκοπεύω να πιάσω το 1 εκ.Ε ρε συ,έλεος
Γι αυτό σου λέω μη βγάζετε τόσο εύκολα συμπεράσματα και δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις.
Για μένα ζαμάν φου που λένε,αλλά φαντάσου να είχες εσύ ένα καλό προιόν και να στο δυσφήμιζε ο καθένας έτσι αεράτα εκ του ασφαλούς.Πρακτικά τώρα,να ξέρεις ότι τα γιαπωνέζικα και τα κορεάτικα μοτερ έχουν πολύ μαλακά μέταλλα και είναι επόμενο μετα τα 200 000km να βλέπεις ΄ρινίσματα (μόρια σιδήρου).
Τον κ@λο σου να χτυπάς από κάτω 1 μύριο χλμ γιαπωνεζικο μοτερ δεν ΄βλέπει ουτε στον υπνο του.
Η πτώση τους συνήθως επέρχεται απότομα και δεν σηκώνουν κουζινετα/ελατήρια στις περισσότερες των περιπτώσεων για τον λόγο που ανέφερα,μέταλλά ασβέστης.
Ειδικά αν έχουν ζεσταθει κι όλα έστω και μια φορά την έχουν πάρει την μέντα.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις όσο καλό κι αν είναι ένα λάδι mercedes ή vw δεν μπορει να στο κάνει το μοτερ.
Καλά αμαξάκια είναι για τα λεφτά τους αλλά μέχρι εκεί.
Για να μη μιλήσω για αστείες κατασκευές.Εγώ τα motul τα δουλεύω χρόνια και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.
Κοινώς........ΛΑΔΑΡΕΣ
Περι λιπαντικών γενικώς