-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ! ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!
Έμαθα ότι είχαν καλό κατσικίσιο λουκάνικο!!!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
+1
κι εγω μεσα!
τα καλυτερα σουβλακια κ κανεις κ ειδικη μεχρι ταξιαρχη.
κ ψαρακι μετα τοσα κρεατικα ειναι οτι πρεπει.Tί ψάρι ρε αθεόφοβε;;; Εμείς οι Σουμπαρουκλέοι δεν τρώμε ψάρια...Σουβλάκια,αρνιά,γίδια και γαρδούμπες τρώμε μέχρι να ρευόμαστε (σορυ!!) και να νομίζουμε ότι θα βγάλουμε φουσκάλες απ τη χοληστερίνη... Τί είσαι και θα φας ψάρι;;;Κρέας ρεεε....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
+1
κι εγω μεσα!
τα καλυτερα σουβλακια κ κανεις κ ειδικη μεχρι ταξιαρχη.
κ ψαρακι μετα τοσα κρεατικα ειναι οτι πρεπει.Tί ψάρι ρε αθεόφοβε;;; Εμείς οι Σουμπαρουκλέοι δεν τρώμε ψάρια...Σουβλάκια,αρνιά,γίδια και γαρδούμπες τρώμε μέχρι να ρευόμαστε (σορυ!!) και να νομίζουμε ότι θα βγάλουμε φουσκάλες απ τη χοληστερίνη... Τί είσαι και θα φας ψάρι;;;Κρέας ρεεε....
Γνήσιο τέκνο του 4ΤΦ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γνήσιο τέκνο του 4ΤΦ!!!
Δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα γουρουνόπουλο ειδικά άμα είναι αργίτικο...
Όταν πάω όμως γυμναστήριο δες τι παθαίνω...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
:eat:
Αντε να δούμε πότε θα μας δείξετε και τις ταβέρνες στην Χαλκιδική Χάρη!
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ...1Η ΜΕΡΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ, 2Η ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ (ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΑ!
Συγνώμη που επεμβένω αλλά δεν μου αρέσουν τα ψάρια ΑΡΑ να μην γίνει το Ακρόπολις του χρόνου στα βόρία (να μετακινηθεί στις προτάσεις προς την οργάνωση παρακαλώ)
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εεεεε????
ρε παιδια νησιωτης ειμαι!απο μικρος πηγαινα για ψαρεμα.
λογικο ειναι να μου αρεσουν κ τα ψαρακια μεζεδες.αθερινα-γαυρος κοκ.
αν κ το παιζω μουρη απο τοτε που πηρα sti!
παραγγελνω ξιφια...
περα απ τα κρεατικα οι τσιπουρακιδες ξερουν οτι καλος μεζες ειναι κ τα θαλασσινα.χταποδακι ξυδατο-σχαρα ας πουμε.
μη με γειωνετε ρε,καλα δεν ειναι?Καλά πάω πάσο...!!
Αν είναι έτσι μπορεί να φάω κι εγώ αλλά μόνο κανα κομμάτι από καρχαρία γιατί είναι το μόνο που έχει πολύ κρέας.......!!
-
Το ψαράκι.....πριν το φαγητό είναι ότι πρέπει!
-
-
ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΕΣ 56ου RALLY ACROPOLIS 2009
Που θα φάμε, τι θα προετοιμάσουμε (για να φάμε) και τι θα πιούμε...Το καλό είναι ότι υπάρχει θετικό κλίμα (και πολύ γουρουνοπούλα στην ορεινή κορινθία)...
_
-
ωραίο θέμα...
τώρα το είδα, αλλά θέλει λίγη οργάνωση...
θα επανέλθω αναλυτικά και με βάση τις ειδικές! -
Άντε Νικολίδες να δούμε τι θα γίνει!!!
Η καλή προετοιμασία φέρνει το καλό αποτέλεσμα.
Νίκο άσε χώρο και για τα εδέσματα από το νησί!!! -
Όλα τα καλά (εδέσματα) χωράνε!!
-
έμαθα οτι προτιμούνται οι μπριζόλες...
αληθεύει;;
-
Μοσχαρίσιες γάλακτος.
Αλλά θα έχουμε ακόμα....λουκάνικο (χειροποίητο από Κύμη), παϊδάκια (ο σιέλες τρώει ΜΟΝΟ παϊδάκια και πατάτες ), ψαρονέφρι (μερικοί τρώνε μόνο ψάρι ) και, φυσικά, ντομάτες, πατάτες (ψητές) και...μπόλικες μπύρες!
Φυσικά, κάθε άλλη πρόταση/προσφορά...καλοφάγωτη!
Α! Ο Άσχετος Λεμπικός ΔΕΝ θα φάει. Θα φυλάξει σκοπιά 10-6 μήπως και περάσει νωρίτερα κανένα WRC!
-
μοσχαρίσια γάλακτος θα φάμε στον Πλάτανο στα Πίσια ( και στην αφετηρία της ομώνυμης ειδικής παρακαλώ) και αλλού δε θα ξαναφας... μόνο που δε θα το κάνεις την ημέρα του αγώνα...
τώρα κάτι ψαρονέφρια, σνίτσελ και άλλα ξενέρωτα δεν έχουν θέση
για όποιον τρώει ελαφρά (γκουρμέ δηλαδή) υπάρχουν προβατίνα στα κάρβουνα, κεφαλάκι, αγριογούρουνο σε στιφάδο και σε γκιούλμπασι (νομίζεις τυχαία κάποιοι χτίζουν εκτός Αθήνας;; ) κοντοσούβλια και φυσικά γουρουνάκι στη σούβλα για...φρούτο!
αν το πράγμα γίνει...απ τα χεράκια μας, φέρνω λουκάνικα ιδιοκατασκευής και φυσικά τσίπουρο σπιτίσιο...
-
Υπάρχουν και άλλα, υπάρχουν και άλλα!!! Αφείστε την φαντασία να οργιάσει.
-
Στον Πλάτανο ε?
Ειδικά η τυρόπιττα δεν παίζεται! Και από κρέας καλός είναι. Βέβαια κορυφαία όταν έχει βάλει καρπούζια (παλιότερα που το Ακρόπολις ήταν πιο αργά) στις βρύσες!
-
εεεεε, στο σωστό θέμα είπαμε!!
Για τον Πλάτανο πρέπει να κλείσεις τραπέζι από τώρα....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στον Πλάτανο ε?Ειδικά η τυρόπιττα δεν παίζεται! Και από κρέας καλός είναι. Βέβαια κορυφαία όταν έχει βάλει καρπούζια (παλιότερα που το Ακρόπολις ήταν πιο αργά) στις βρύσες!
έτσι...
διαβασμένο σε βρίσκω!
και πεινασμένο επίσης!
-
Ε ποιό είναι το σωστό θέμα ρε γιατρέ? Αυτό δεν είναι?
Acropolis σημαίνει και Καλο Φαγητό