-
Καλησπέρα στο φορουμ.
Έχω ένα TJET 2ο στάδιο κοντά στα 180-185 άλογα. Το αμάξι είναι ρυθμισμένο 1.5 over , 1.3 σταθερή και 0.8 στον κόφτη.
Εδω και λιγες μερες διαπιστωσα οτι κανει over 1.1 - 1.2 και πεφτει στα 0.6 - 0.7
Πήγα στο μηχανικό , το κοιταξε για διαρροες , δεν βρηκε κατι. Μετα ειπε να δοκιμασει κατι και εβγαλε το σωληνακι του WG . Τουρμπιζε κανονικα 1.5-2.0 bar αν το παταγες . Μου ειπε οτι ειμαι ΟΚ απο σωληνωσεις και τουρμπινα. Επειδη ειχε πολυ δουλεια ειπε να το αφησω καποια μερα να το ψαξει. Μου ειπε πως μπορει να φταιει και η Ν75.
Δευτερα θα το παω να το αφησω , αλλα θελω γνωμες απο ατομα που ειχαν κατι παρομοιο γιατι θα με φαει το αγχος , μην ειναι καμια μεγαλη ζημια.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι οντως η N75 ; υπαρχει τροπος δοκιμης χωρις να μπει καινουργιο ανταλλακτικο; ή κατι αλλο που μπορει να φταιει;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
*Τουρμπινα , πολλαπλη εχουν ελεγχθει για ραγισματα κτλ και ειναι ΟΚ. Διοτι ειχαν καποια θεματα τα συγκεκριμενα πραγματα στα TJET μοτερ.
-
Το εχεις 2ο σταδιο και σε τρωει το αγχος για ενα μικροπροβλημα? Μετα φιλε μου ας το αφηνες μαμα , για να μην αγχωνεσαι τοσο
Δεν ειναι τιποτα σοβαρο. Τι μπορει να ειναι δεν ξερω, αλλά δεν ειναι σοβαρο. Καποιος αισθητηρας ισως ή Ν75 οπως ειπες
TJET / Δεν ανεβάζει πίεση, Ν75 , wastegate ή κάτι άλλο;