-
Kαι οι δηλωσεις των οδηγων δεν ειναι κατωχειρομενες μονο στο σαιτ σου(αλλωστε και εσυ απο καπου τα πηρες αυτα)οποτε δεν υπαρχει λογος να διαφημιζεις το σαιτ σου(ασε που δεν το ξερει και κανενας)διοτι δηλωσεις κ αλλα μπορουμε να βρουμε και σε πιο εγκυρα σαιτ αλλα και σε περιοδικα..........
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Kαι οι δηλωσεις των οδηγων δεν ειναι κατωχειρομενες μονο στο σαιτ σου(αλλωστε και εσυ απο καπου τα πηρες αυτα)οποτε δεν υπαρχει λογος να διαφημιζεις το σαιτ σου(ασε που δεν το ξερει και κανενας)διοτι δηλωσεις κ αλλα μπορουμε να βρουμε και σε πιο εγκυρα σαιτ αλλα και σε περιοδικα..........Δέχομαι την κριτική, αλλά οφείλεις να μου αναγνωρίσεις ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαφημισα επί τούτου το site μου. Δηλαδή δεν ξεκίνησα ποτέ thread προωθώντας το site, ούτε έκανα κανενός είδους διαφημιστική προπαγάνδα. Όταν συντρέχει λόγος βάζω τα links κυρίως για συμπληρωματικές πληροφορίες σε αυτές που θίγουν άλλοι, όπως ακριβώς έκανα και στην περίπτωση τη δική σου (ξεκίνησες το thread με κάτι σαν μίνι βιογραφία του Μίκα και απλά έγραψα το link με την πλήρη βιογραφία του ως συμπληρωματική πληροφορία, να τη διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται). Περίπου το ίδιο έκανα και στην περίπτωση του φίλου gick (link με συμπληρωματικές πληροφορίες για τον Λάουντα) με την επιπρόσθετη διαφορά ότι τον προέτρεψα (ίσως με λανθασμένο τρόπο, αλλά προσπάθησα να το κάνω χιουμοριστικά) να γράφει τις πηγές όταν κάνει quotes. Ακριβώς το ίδιο δηλαδή που μου είχε ζητηθεί και μένα (πολύ σωστά) όταν είχα ξέχασα να βάλω την πηγή σε κάτι quotes περί Βιλνέβ, που τελικά αποδείχτηκαν και μούφα.
Άλλωστε το site παραμένει ανημέρωτο σχεδόν 1 χρόνο τώρα.
-
Ο Coulthard εχει ηδη ανανεωσει το συμβολαιο του με την McLaren για το 2004...Αμφοιβολια υπαρχει στο τι θα γινει για το 2005 που εχουν αρχισει διαπραγματευσεις μεταξυ McLaren kai Juan Pablo Montoya. Αν και πιστευω πως του χρονου θα σκισει ο David οπως θα εκανε και φετος αν δεν ειχε τοσες ατυχιεσ!!! οπωτε θεμα αντικαταστασης ειναι ακομα στη σφαιρα της φαντασιας....ας περιμενουμε και θα δουμε
-
migf1 ο τροπος με τον οπιο βαζεις το λινκ ειναι σαν να λες στο αλλον οτι εχει κλεψει απο το δικο σου σαιτ(δες και στο τοπικ του LordOfTheBeers για τον Rindt)
-
migf1 ο τροπος με τον οπιο βαζεις το λινκ ειναι σαν να λες στο αλλον οτι εχει κλεψει απο το δικο σου σαιτ(δες και στο τοπικ του LordOfTheBeers για τον Rindt)Πίστευω πως το θέμα λύθηκε από την στιγμή που εξηγήθηκα στο προηγούμενο post.
-
Ο χρήστης gick έγραψε:
'ο μοναδικός τρόπος για να κατακτήσεις έναν παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 είναι να βρεθείς στο κατάλληλο μονοθέσιο τη κατάλληλη στιγμή'.O DC όντως βρέθηκε στο κατάλληλο μονοθέσιο το 98-99 αλλά Η ομάδα είχε δώσει σαφή προτεραιότητα στον Mika για την κατάκτηση του WC.
-
Ο χρήστης arisaa3 έγραψε:
'ο μοναδικός τρόπος για να κατακτήσεις έναν παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 είναι να βρεθείς στο κατάλληλο μονοθέσιο τη κατάλληλη στιγμή'.
O DC όντως βρέθηκε στο κατάλληλο μονοθέσιο το 98-99 αλλά Η ομάδα είχε δώσει σαφή προτεραιότητα στον Mika για την κατάκτηση του WC.
Aν ηταν τοσο καλος η ομαδα του δεν θα ειχε δωσει στον Mika την προτεραιοτητα. Οπως η Williams φετος που δεν εχει ουσιαστικα 1ο οδηγο. Αν ο Schumi Jr χασει μαθηματικα τον τιτλο θα υποστηριξει Montoya. Aλλα επαιζαν κ παιζουν εξισου κ οι δυο.
Απο το 98 κ μετα ποτε δεν βρεθηκε για τον David η καταλληλη στιγμη...!!! Απλα πιστευω πως δεν την βρηκε εκεινος απο μονος του!!!
-
Πεντε σελιδες δημοσιεύσεις για το προφανες: Χρυση μετριοτητα ηταν παντα ρε παιδια. Και καλα να ειναι στη σκια του Χακινεν, ο οποιος ηταν απο τους κορυφαιους σε ολα τα επιπεδα (ταχυτητα, σταθεροτητα, ηθος). Μετα τη φετινη χρονια, που -αν τρεχαν WRC- απο τη σκονη του Κιμι θα ειχει γινει κατασπρος, το συζητατε ακομα;;; Δειτε τα αποτελεσματα σε δοκιμαστικα και αγωνες και ψαξτε ποιος απο τους εξι οδηγους των τριων κορυφαιων ομαδων ειναι διαρκως εκτος εξαδας.
Ασε πια αυτη την ιστορια (οπως ηδη θιξαν πριν απο εμενα αλλοι) με τις αγγλικες εφημεριδες-καναλια-sites, και το αγριο 'σπρωξιμο' του. Υπερεκτιμημενος και ανεπαρκης για πρωταθλητης, νομιζω πως δεν θα μεινει στην ιστορια.
Οπως ολοι θα καταλαβατε τον εχω μεσα στην καρδια μου!
-
Γι'αυτο ακριβως τον σνομπαρεις...Οσα κ να λεμε ο DC ειναι ενα βημα πριν την 4η θεση στην καταταξη ολων των εποχων στους βαθμους...Ανωτερος του Hill κ αλλων πιλοτων που εχουν παρει πρωταθλημα ειναι απο τους κορυφαιους που δεν εχουν κατακτησει πρωταθλημα..Κ πολυ ατυχος...Αλλα οσα λενε για το οτι δεν προσπερναει αυτο ειναι αλλο θεμα που εχω ξανααναφερει...Εχει κανει ο MS προσπερασματα οπως αυτο στην Μαλαισια 99??Σιλβερστοουν 98??Κ πολλα αλλα...
-
Εχει κανει ο MS προσπερασματα οπως αυτο στην Μαλαισια 99??Σιλβερστοουν 98??Κ πολλα αλλα...Περιμένεις απάντηση τώρα???
-
Σιγουρα,ενα απο τα καλυτερα προσπερασματα του Michael ηταν αυτο στη Jerez το 1997!
-
Εχει κανει ο MS προσπερασματα οπως αυτο στην Μαλαισια 99??Σιλβερστοουν 98??Κ πολλα αλλα...Είχε ποτέ ο 'ακατονόμαστος', έξοδο σαν του David, κατά την είσοδο στα πιτς;
Από αυτή την άποψη, όντως ο David έχει γράψει ιστορία ... -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Εχει κανει ο MS προσπερασματα οπως αυτο στην Μαλαισια 99??Σιλβερστοουν 98??Κ πολλα αλλα...
Περιμένεις απάντηση τώρα???
Άσε Lybe μας κάλυψες... Πάντως εντάξει ένα μέτριος οδηγός είναι ο David έχουν περάσει αρκετοί τέτοιοι από τη F1 άντε και λίγο άτυχος αλλά αυτό δε δηλώνει τίποτε.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Σιγουρα,ενα απο τα καλυτερα προσπερασματα του Michael ηταν αυτο στη Jerez το 1997!Δεν ξέρω Φάνη, αν εσένα σου άρεσε, αλλά εμένα μου άρεσε περισσότερο εκείνο που είχε περάσει από την εξωτερική τον Coulthard στην πίστα της Ινδιανάπολης (στην μεγάλη δεξιά στροφή πριν αρχίσει το αργό κομμάτι της πίστας), όταν ο τελευταίος κυριολεκτικά σέρνονταν μέσα στη πίστα για να καθιστερήσει τον Γερμανό μπας και τον φτάσει ο Hakinen...
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Άσε Lybe μας κάλυψες...Κοίταξε να δεις, αν θες να γράφεις κάτι και μετά να μένει ασχολίαστο ή όλοι να συμφωνούν μαζί σου, δεν νομίζω πως είσαι στο σωστό μέρος._
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Σιγουρα,ενα απο τα καλυτερα προσπερασματα του Michael ηταν αυτο στη Jerez το 1997!
Δεν ξέρω Φάνη, αν εσένα σου άρεσε, αλλά εμένα μου άρεσε περισσότερο εκείνο που είχε περάσει από την εξωτερική τον Coulthard στην πίστα της Ινδιανάπολης (στην μεγάλη δεξιά στροφή πριν αρχίσει το αργό κομμάτι της πίστας), όταν ο τελευταίος κυριολεκτικά σέρνονταν μέσα στη πίστα για να καθιστερήσει τον Γερμανό μπας και τον φτάσει ο Hakinen...
Και εμενα μου αρεσε το προσπερασμα στο Magny-Cours το 2000 οταν ο DC περασε τον Michael ο οποιος σερνοτανε,στην Adelaide!
-
FanisF1 και εμενα μου αρεσε πολυ αυτο...Οπως κ η δικαιολογημενη χειρονομια..Κ τα προσπερασματα που ανεφερα σε Βρετανια-Μαλαισια στον ΜΣ ειναι..ακομη κ περσι εκανε φοβερα προσπερασματα ο DC που ειναι πολυ πιο τολμηρος πιλοτος απο τον ΜΣ..Οποιος τον αμφισβητει.............gvala εκτος απο το λαθος στην εξοδο των Pit το 95 ενω ηταν 1ος στην Adelaide εχει κανει κ στο Spa στον γυρο της προνθερμανσης αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα...Ηταν δειγματα απειριας...Αλλωστε κ ο ΜΣ το 92 στη Suzuka κατεστρεψε τη Benetton στο γυρο προθερμανσης των δοκιμαστικων...Κατι σαν Klien αλλα χωρις προβλημα..
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Και εμενα μου αρεσε το προσπερασμα στο Magny-Cours το 2000 οταν ο DC περασε τον Michael ο οποιος σερνοτανε,στην Adelaide!Γνωρίζεις πολύ καλά ότι σε εκείνον τον αγώνα ο Schumi άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον κινητήρα του μετά το 1ο Pit Stop του και λίγο μετά εγκατέλειψε...
Πάντως εγώ δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, για το πιο προσπέρασμα ήταν καλύτερο, αφού τα κριτήρια για τον καθένα είναι υποκειμενικά. Εγώ πάντως έχω μάθει να κρίνω εκ του αποτελέσματος. Και το αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο DC χάνει σχεδόν πάντα στη μάχη με τον εκάστοτε ομόσταυλό του. Ακόμα και αν σκεφτεί κάποιος τον αριθμό συμμετοχών του Σκωτσέζου σε Grand Prix και παράλληλα τον συγκρίνει με τον αριθμό των νικών του, θα απογοητευτεί. Και να πει κανείς ότι ο DC οδηγούσε όλα αυτά τα χρόνια κάποιο μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο να πούμε ok, αλλά αυτός είχε πολύ συχνά στη διάθεσή του ένα μονοθέσιο άξιο για νίκες...
Πιο συγκεκριμένα ο DC συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 2,87 βαθμούς ανα αγώνα, αριθμός όχι και τόσο εντυπωσιακός.
Τέλος πάντων, πιστεύω πως και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο πάνω μέρος της σελίδας είναι ενδεικτικό. -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τέλος πάντων, πιστεύω πως και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο πάνω μέρος της σελίδας είναι ενδεικτικό.
Μα τα επιτεύγματα του Coulthard δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς απολύτως. Πώς να αμφισβητήσεις κάτι που έχει γίνει;
Το πρόβλημα είναι να προσδιορίσουμε ποιά είναι αυτά ...
Γιατί δεν έχει κάνει πολλά πράγματα που να μπορούν να χαρακτηριστούν επιτεύγματα ....
Αναγνωριζετε τα επιτευγματα του David Coulthard?