-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το ξερεις οτι δεν τελειωσαμε ακομα!γιατι νομιζεις οτι δε τολμαω να μπω στο msn???
-
ανετα.. στη δουλεια το εχουμε κλειστο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενταξει, βρεθηκε η ακρη
φοραω την εκδοση 7, αλλα μου κανει καποια νερα...
θα ψαξω να βρω την 6κατιη 6 κατι κυκλοφορει με το crack της.... γενικά....
-
ναι, εχω βρει τα μερη που συχναζει, απλα δεν προλαβα να περασω απο εκει μια βολτα να πω ενα 'γεια'
ελπιζω να προλαβω σημερα, μη με πει και αγενη! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμα παει στις τελευταίες σελίδες θα δίνει πως βρίσκουν το εργαλείο...
Αλήθεια εκεί μέσα στο φορουμ υπάρχει και ο χρήστης ibiza.... μήπως είσαι εσύ?
τι ειμαι βρε, 15 χρονων να ταυτιζω το username μου με αυτοκινητα?
το δεύτερο.....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναι, εχω βρει τα μερη που συχναζει, απλα δεν προλαβα να περασω απο εκει μια βολτα να πω ενα 'γεια'
ελπιζω να προλαβω σημερα, μη με πει και αγενη!αν δε τα καταφέρεις στειλε pm....
-
Πού υπάρχουν χάρτες Ελλάδας για το TomTom 6? Ψάχνω στο site του TomTom και δε βρίσκω. Γενικά, οι χάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά με συγκεκριμένο πρόγραμμα πλοήγησης, ή είναι generic? (π.χ. χάρτες για το Destinator μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο TomTom?)
-
Δυστυχώς, έχω το ίδιο πρόβλημα. Ψάχνω για χάρτες για το ΤΤ στο Ε50 αλλά το μόνο που έχω βρει είναι έναν χάρτη της Αθήνας και ένα τεράστιο χάρτη της Ανατολικής Ευρώπης που έχει μέσα και την Ελλάδα (με τρομακτικές ελλείψεις)!!
-
οι χαρτες ειναι συγκεκριμενοι για το προγραμμα πλοηγησης απ οτι εχω καταλαβει.
με 290 ευρω περιπου σε 8 ατοκες μπορεις να εχεις το p350 με την πλοηγηση που παντα ονειρευοσουν (με μνημη 2 GB για να βαζεις χαρτες) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οι χαρτες ειναι συγκεκριμενοι για το προγραμμα πλοηγησης απ οτι εχω καταλαβει.
με 290 ευρω περιπου σε 8 ατοκες μπορεις να εχεις το p350 με την πλοηγηση που παντα ονειρευοσουν (με μνημη 2 GB για να βαζεις χαρτες)Σας ευχαριστώ και τους 2. Τελικά μόλις παρήγγειλα αυτό, στα 302 ευρώ μαζί με ταχυδρομικά.
http://www.technikdirekt.de/main/en/com ... Country=gr
Ελπίζω να μην αργήσει. Έχει εγκατεστημένο tomtom 6 με χάρτη δυτικής ευρώπης. Κατά βάση το θέλω για χρήση εκτός ελλάδας, οπότε μάλλον με καλύπτει. Είναι PDA, οπότε υποθέτω ότι αν θέλω να έχω και την πλοήγηση που πάντα ονειρευόμουν στην ελλάδα μπορώ να εγκαταστήσω και κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης παράλληλα, το οποίο θα έχει ελληνικό χάρτη, σωστά;
-
εχμ... που μενεις?
-
Θεσσαλονίκη τώρα, αλλά συντομα πρόκειται να μετακινηθώ στην ελβετία για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Κυρίως για εκεί θέλω την πλοήγηση.
-
οκ! μια χαρα θα εισαι
-
Αν είναι εύκολο να με βοηθήσει κάποιος.Σκέφτομαι για GPS χωρίς να δώσω πάνω από 300 ευρώ (με 200 θα είμαι ικανοποιημένος) αλλά έχω πελαγώσει σε αυτή τη σελίδα.
link -
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Αν είναι εύκολο να με βοηθήσει κάποιος.Σκέφτομαι για GPS χωρίς να δώσω πάνω από 300 ευρώ (με 200 θα είμαι ικανοποιημένος) αλλά έχω πελαγώσει σε αυτή τη σελίδα.
linkΜε 229€ από το πλαίσιο το Mio P350 με αποστολή στο σπίτι
-
σωστος ο τσουφ!
τα λεφτα που γλυτωνεις αν δεν το παρεις απο το καταστημα, τα χωνεις σε μια καρτα μνημης και καθαριζεις
δοκιμασα και το destinator 6 εχθες..
πιο ελαφρυ, πιο γρηγορο, λιγοτερες επιλογες/ρυθμισεις..
μου αρεσε που εβρισκες/πληκτρολογουσες πιο ευκολα την πολη/οδο/αριθμο
δεν μου αρεσε γιατι εχεις λιγοτερη 'ωφελιμη' οθονη...
καποια στιγμη κολλησε και ο προσανατολισμος του χαρτη ηταν συνεχεια βορρας.. επανηλθε, ομως.. με κανα/δυο επιλογες στην αντιστοιχη ρυθμιση..
το destinator 7 μου κολλησε η πλοηγηση αφου επανηλειμμενα αρνηθηκα να ακολουθησω την πορεια που μου ειχε υποδειξει... ο χαρτης ενημερωνοταν κανονικα, η καθοδηγηση, ομως (το βελακι) ειχε μεινει το ιδιο (αριστερα για κηφησιας!)
μετα απο αρκετη ωρα επανηλθε..
Παντως, ενα C510 που ειχα δοκιμασει με διαφορετικο προγραμμα πλοηγησης, ηθελε ελαχιστο χρονο για να υπολογισει καινουρια διαδρομη.. -
Εχω εδώ και λίγο καιρό το Destinator 7 και γενικά δουλεύει χωρίς προβλήματα εκτός από κάποια χαζά:
1.Η νέα γυναικεία φωνή με εκνευρίζει! Το 'αριστερά' και το 'δεξιά' το τονίζει ΕΝΤΟΝΑ στο τελευταίο γράμμα! Πάντως είναι γενικά πιο...εχμμ...'ερεθισμένη' από εκείνη στο 6..
2. Λάθακια στην μεταγλώτιση...Θα διορθωθούν φαντάζομαι αργότερα. Πχ σε κυκλική στροφή δεν λέει 'δεύτερη έξοδο' αλλά 'δεύτερος έξοδος' αν θυμάμαι...
3. Μπερδεύεται καμιά φορά όταν η επόμενη στροφή είναι κοντά και λέει ένα 'Συνεχίστε', αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα.
4. Δεν βρήκα πως διώχνω τον ήχο των πλήκτρων!
5. Πιο όμορφο από το 6 στο GUI του!
6. Ουσιαστικά το 6 έπαψα να το χρησιμοποιώ, μιας και το 7 είναι μια χαρά. Δεν κατάφερα να δω αν έχω beta έκδοση. Εχω την 7.0.0.463. -
κι εγω αυτη εχω...
στρίψτε.. αααριστερΑ! -
εγω έχω την 7.0.0.5κατι αλλα όλες beta δεν ειναι στην εκδοση 7+ ????
-
υποτιθεται πως ναι, ειναι μπετα...
λοιπον, φιλε γρηγορη, για να απαλλαγεις απο το ενοχλητικο κλικ κλικ, πας στον φακελο που εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη π.χ. Storagecard\DestinatorApps\Destinator\UserData και κανε rename το αρχειακι clickτο βρηκα στην προσπαθεια μου να μεταφερω τα poi και τα αγαπημενα απο το 6 στο 7...
τα poi δε μου δουλεψανε....
Το πηρα αποφαση...GPS