-
Χρόνια του πολλά ρε γιατρε.Να τον χαίρεστε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μου άρεσε η έκπληξη που μου έκανε σήμερα το πρωί ο καλύτερος μου φίλος και νονός του γιού μου, που έκανε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μόνο για τα γενέθλια του. Ότι και να πω είναι λίγο.δεν μου αρέσει ότι τελειώσαν χθες οι 3 μέρες διακοπές που πήγα στη νότια Κρήτη.
respect στον νονο και χρονια σας πολλα!
-
Δεν μου αρέσει που είμαι impulsive buyer. Πάλι κλαίω τα ευρουδάκια μου με τις άχρηστες μ@λ@κίες που ψωνίζω από το internet.
-
Γι'αυτό φρόντισε να είναι αρκετά δύσκολο να πληρώσεις κάτι σε τέτοια αγορά ωστε όταν το αγοράσεις να είσαι σίγουρος γι'αυτό
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει που είμαι impulsive buyer. Πάλι κλαίω τα ευρουδάκια μου με τις άχρηστες μ@λ@κίες που ψωνίζω από το internet.τι πήρες εάν επιτρέπεται;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Δεν μου αρέσει που είμαι impulsive buyer. Πάλι κλαίω τα ευρουδάκια μου με τις άχρηστες μ@λ@κίες που ψωνίζω από το internet.
τι πήρες εάν επιτρέπεται;
Προφανώς τα @@ του.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
τι πήρες εάν επιτρέπεται;
Προφανώς τα @@ του.
και τα θεωρεί ...άχρηστα;
-
-
Πήρα αυτή την χαζομάρα.
Tazio, θα σε παρακαλέσω να κρατήσεις ένα άλφα επίπεδο στην συζήτηση.
(Όντως τα @ρχίδι@ μου πήρα. )
-
Πήρα αυτή την χαζομάρα. -
Πήρα αυτή την χαζομάρα.Tazio, θα σε παρακαλέσω να κρατήσεις ένα άλφα επίπεδο στην συζήτηση.
(Όντως τα @ρχίδι@ μου πήρα. )
Συγνώμη Χρήστο.
-
Το ξέρω ρε νέος, χαλάρωσε, πλάκα κάνω
-
Το ξέρω ρε νέος, χαλάρωσε, πλάκα κάνω -
.. μα κι εσυ νεροπιστολο πηρες??
-
Το ξέρω ρε νέος, χαλάρωσε, πλάκα κάνωΓιατί τον ειρωνεύεσαι ?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. μα κι εσυ νεροπιστολο πηρες??http://www.vasilikos.com.gr/index.php?MODULE=bce/application/product&ProductID=2219
-
Τι πήγε στραβα,δεν καταλαβα
-
.. μα κι εσυ νεροπιστολο πηρες??
http://www.vasilikos.com.gr/index.php?MODULE=bce/application/product&ProductID=2219
Ρε συ Χρηστο πληρωσες που πληρωσες για αυτη την αηδία, μου το δανειζεις 2 μερες που εχω κάτι εκκρεμότητες να κανονισω??
-
Να τελειώσω πρώτα με κάτι δικές μου 'εκκρεμότητες'... με ένα γείτονα που παίζει κλαρίνα κάθε μεσημέρι στην διαπασών.
Hunter τίποτα δεν πήγε στραβά, απλά το συγκεκριμένο μαραφέτι δεν μου χρειάζεται. Και ήταν πολλά λεφτά για μια τόσο παρορμητική κίνηση. Αν υπολογίσεις ότι ούτε στον κήπο μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί κάνει θόρυβο και δείχνει αληθινό (άρα μπορεί να μου κουβαλήσουν καμία αντιτρομοκρατική), καταλαβαίνεις ότι ήταν μια κακή αγορά.
-
οταν ημουν μικρος ειχα κ εγω ενα αεροβολο που πετουσε πλαστικες μπιλιες
δυστυχως μου το πηραν οι γονεις μου γιατι καθομουν στο μπαλκονι και σημαδευα τα παιδακια που παιζανε κατω και η αληθεια ειναι οτι πονουσε το μαραφετι
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]