-
Καταρχην γεια σας ειναι το πρωτο μου θεμα στο φορουμ. Διαβαζω εδω και καιρο το φορουμ και πηρα την αποφαση να γραψω με αφορμη το εξης:
Ειδα σε ενα ξενο μπλογκ το οποιο και θα σας πω μολις θυμηθω ποιο ειναι οτι ετοιμαζουν να δημιουργησουν ενα βιβλιο ( σε ηλεκτρονικη μορφη, δηλαδη προφανως θα το κατεβαζεις απο το ιντερνετ ) το οποιο θα βγαινει καθε χρονο και θα περιεχει τα μοντελα που παραγονται σε ολο τον κοσμο. Ολες τις μαρκες ακομα και αυτοκινητα που παραγονται για πολυ λιγο κοσμο ( εδινε παραδειγμα το Caparo T1, ειλικρινα πρωτη φορα το ακουσα )Δηλαδη αν υπαρχει αυτοκινητο που παραγεται στο Τατζικισταν θα υπαρχει μεσα εκει. Με φωτογραφιες του καθε μοντελου, χαρακτηριστικα κλπ κλπ. Μου ακουστηκε ενδιαφερον και για αυτο πηρα το θαρρος να γραψω για αυτο το θεμα.
Θα ηθελα να ακουσω και τις δικες σας γνωμες..
Ας βαλω και ενα poll για το θεμα..
-
Καταρχην γεια σας ειναι το πρωτο μου θεμα στο φορουμ. Διαβαζω εδω και καιρο το φορουμ και πηρα την αποφαση να γραψω με αφορμη το εξης:
Ειδα σε ενα ξενο μπλογκ το οποιο και θα σας πω μολις θυμηθω ποιο ειναι οτι ετοιμαζουν να δημιουργησουν ενα βιβλιο ( σε ηλεκτρονικη μορφη, δηλαδη προφανως θα το κατεβαζεις απο το ιντερνετ ) το οποιο θα βγαινει καθε χρονο και θα περιεχει τα μοντελα που παραγονται σε ολο τον κοσμο. Ολες τις μαρκες ακομα και αυτοκινητα που παραγονται για πολυ λιγο κοσμο ( εδινε παραδειγμα το Caparo T1, ειλικρινα πρωτη φορα το ακουσα )Δηλαδη αν υπαρχει αυτοκινητο που παραγεται στο Τατζικισταν θα υπαρχει μεσα εκει. Με φωτογραφιες του καθε μοντελου, χαρακτηριστικα κλπ κλπ. Μου ακουστηκε ενδιαφερον και για αυτο πηρα το θαρρος να γραψω για αυτο το θεμα.
-
-
Τί εννοεις θα βγαινει καθε χρονο; Γιατι απλα να μην ανανεωνεται οταν βγαινει ενα καινουργιο μοντελο και να μπαινει κι αυτο στη λιστα με ολα του τα τεχνικα χαρακτηριστικα κλπ κλπ.
-
Και ενα ξεχωριστο βιβλιο για οοοολο το group vag με ολες τις εκδοσεις κινητηρων.
-
Αυτο καταλαβα απο το αρθρο. Παντως εχεις δικιο σε αυτο που λες. Ισως εγω να μην καταλαβα καλα. Πρεπει να το ξαναβρω το μπλογκ να το δουν ολοι. Μου φανηκε ενδιαφερον παντως γιατι πες οτι σου πεφτει το λαχειο. Να μην ξερεις πιο supercar να αγορασεις? Προχθες εμαθα το Wiesmann MF 3 το οποιο με εντυπωσιασε. Μπορω να πω οτι αν μου βρισκονταν 130.000 ευρω μαλλον αυτο θα επαιρνα..
-
Ο χρήστης Cantalejo έγραψε:
Αυτο καταλαβα απο το αρθρο. Παντως εχεις δικιο σε αυτο που λες. Ισως εγω να μην καταλαβα καλα. Πρεπει να το ξαναβρω το μπλογκ να το δουν ολοι. Μου φανηκε ενδιαφερον παντως γιατι πες οτι σου πεφτει το λαχειο. Να μην ξερεις πιο supercar να αγορασεις? Προχθες εμαθα το Wiesmann MF 3 το οποιο με εντυπωσιασε. Μπορω να πω οτι αν μου βρισκονταν 130.000 ευρω μαλλον αυτο θα επαιρνα..Μάλλον δεν είχες πάει στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ελληνικό
-
Caparo Τ1 ειχα τρακαρει ενα στη Τουμπα προχθες.Η τετοιο η Fiat coupe ηταν,μπορει και να κανω λαθος
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Caparo Τ1 ειχα τρακαρει ενα στη Τουμπα προχθες.Η τετοιο η Fiat coupe ηταν,μπορει και να κανω λαθος -
Petros, μλν θα πρεπει να περασω μια βολτα απο την εκθεση αυτοκινητου στο ελληνικο...
-
Θα ανεβάσω αύριο φωτό
-
Τέτοιο βιβλίο έβγαινε παλιά (δεκαετία 60) και είχε ΟΛΑ τα αυτοκίνητα της χρονιάς
-
ένα αντίστοιχο έβγαζε το AMS (Auto Catalog) και δεν ξέρω αν τα είχε ΟΛΑ ΟΛΑ αλλά είχε πολλά... Βγαίνει άραγε ακόμα;
-
Παντως εαν ειναι τοσο ενδιαφερον οσο ακουγεται πιστευω οτι αξιζει.. Στο κατω κατω βρε παιδι μου μπορει να φυγεις μεταναστης στην Βραζιλια. Να μην ξερεις ποιες μαρκες κυκλοφορουν?
-
Το βιβλίο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο στην Ελβετία με ευκαιρία την έκθεση της Γενεύης.
Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ:
http://www.revueautomobile.ch/page_32.htmlΕίναι τα λεγόμενα catalogue και είναι διαθέσιμες και παλιές εκδώσεις.
-
Κάτι αντίστοιχο βγαίνει κάθε χρόνο στην Ιταλία (και το είδα και στη Γερμανία).Αν το θέλει κανείς να του το φέρω(12/9 επιστρέφω).
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Κάτι αντίστοιχο βγαίνει κάθε χρόνο στην Ιταλία (και το είδα και στη Γερμανία).Αν το θέλει κανείς να του το φέρω(12/9 επιστρέφω).Πώς λέγεται το βιβλίο; Έχει μόνο τα μοντέλα που κυκλοφορούνε εν έτει 2007; Σε βιβλιοπωλείο το έχεις δει ή και σε περίπτερα;
-
Όνομα δεν θυμάμαι και δυστυχώς δεν είμαι σπίτι για να δω αυτό που είχα αγοράσει πριν από 2 χρόνια.Σε περίπτερο το είδα σίγουρα αρχές Αυγούστου και αύριο που κατεβαίνω κάτω μπορεί να το αγοράσω.
Τι θα λεγατε για αυτο?