-
Την έκανε και να δούμε αν θα μπορέσει να τερματίσει πλέον αφού το αυτοκίνητο είναι σε άσχημη κατάσταση... Έχει χάσει θέση και από τον Hirvonen και μένει να δούμε αν θα καθυστερήσουν τον Mikko στο τελευταίο service για να περάσει ο ψηλός, αν βέβαια φτάσει μέχρι εκεί.
-
Άρχοντας ο Loeb στην Γερμανία για 6η φορά!
Άνθρωπος του αγώνα ο Duval με το βάθρο του και τα 20 δευτ.
Ζορίστηκε ο ψηλός βλέποντας τα 5 δευτ της διαφοράς, πίεσε και έκανε το πρώτο σοβαρό λάθος για φέτος. Οι 11 βάθμοί που θα ήταν διαφορά ίσως εξανεμιστούν αν δεν φτάσει στο SP. Περιμένουμε....
-
απίστευτο....
-
Έφτασε στο service αλλά σε τι θέση τερμάτισε? Ο Μικκο έφαγε ποινή για να του δώσει το βάθρο?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έφτασε στο service αλλά σε τι θέση τερμάτισε? Ο Μικκο έφαγε ποινή για να του δώσει το βάθρο?Στην έξοδο από το service θα φανεί αν θα τον καθυστερήσουν... Παρότι θέλω να το πάρει ο Gronholm, δεν μου αρέσουν τέτοιες τακτικές καθυστέρησης του 2ου οδηγού.Καλύτερα να τερματίσει με την αξία του 4ος και να παλέψει στα επόμενα.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Έφτασε στο service αλλά σε τι θέση τερμάτισε? Ο Μικκο έφαγε ποινή για να του δώσει το βάθρο?
Στην έξοδο από το service θα φανεί αν θα τον καθυστερήσουν... Παρότι θέλω να το πάρει ο Gronholm, δεν μου αρέσουν τέτοιες τακτικές καθυστέρησης του 2ου οδηγού.Καλύτερα να τερματίσει με την αξία του 4ος και να παλέψει στα επόμενα.
Σ'αυτό συμφωνώ! Στους 6 αγώνες που μένουν πολλά μπορεί να γίνουν. Η Γερμανία μας κρατούσε τις μεγάλες συγκινήσεις στο τέλος....
-
Μόλις άκουσα ότι δε θα υπάρξει καμία ποινή στον Χίρβονεν άρα καμία εντολή από την ομάδα για ρύθμιση του αποτελέσματος...Αυτό είναι και το σωστό..Άλλωστε παλεύουν για το πρωτάθλημα οδηγών και θα το πάρει αυτός που πρέπει χωρίς εξωτερικές εντολές. Φανταστικός αγώνας παντως και φαίνεται ότι το υπόλοιπο πρωτάθλημα θα είναι δραματικό.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στην έξοδο από το service θα φανεί αν θα τον καθυστερήσουν... Παρότι θέλω να το πάρει ο Gronholm, δεν μου αρέσουν τέτοιες τακτικές καθυστέρησης του 2ου οδηγού.Καλύτερα να τερματίσει με την αξία του 4ος και να παλέψει στα επόμενα.
Σ'αυτό συμφωνώ! Στους 6 αγώνες που μένουν πολλά μπορεί να γίνουν. Η Γερμανία μας κρατούσε τις μεγάλες συγκινήσεις στο τέλος....
Δεν θα υπάρξουν team orders... Mikko 3ος, Marcus 4ος. Όπως τερμάτισαν. Συγχαρητήρια στον Wilson για την απόφαση.
-
8 οι βαθμοί της διαφοράς δηλαδή και πάμε για ΝΖ.
Ίσως αυτοί οι 3 πόντοι κρίνουν και το πρωτάθλημα.ΥΓ Μπράβο και στο rally.gr για την ενημέρωση ειδική προς ειδική. Ούτε στο Ακρόπολις δεν το έκανε αυτό....
-
Αν τελικά χαθεί ο τίτλος για 2 βαθμούς πχ (πολύ περισσότερο για 1) πόσες μούτζες θα ρίξει στον καθρέφτη του ο Malcolm τόσο για τη Νορβηγία όσο και για τώρα. Κυρίως για τη Νορβηγία μου έχει μείνει η απορία. Γιατί άλλο να είσαι McLaren στην F1 πχ που παίρνεις τίτλους και αφήνεις τους οδηγούς σου και άλλο Ford στα ράλυ που έχεις να δεις πρωτάθλημα οδηγών από τότε που το ΠΑΣΟΚ δεν είχε κερδίσει ακόμα εκλογές (πολύυυυς καιρός).
-
Μπράβο στον Wilson!!!! Να μην ξεχνάμε ότι σε τέτοιες εξόφθαλμες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, η FIA μπορεί και να τιμωρήσει τις ομάδες...
οπότε μπορεί και όποιος πάειγια τα πολλά να χάσει και τα λίγα.... -
Α ρε Μάρκους...
Αν υποθέσουμε πως οι 2 ασφάλτινοι αγώνες είναι καθαρά του Γάλλου και ο Μάρκους θα προσπαθήσει απλά να κόψει τη διαφορά...Το πρωτάθλημα θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα. -
Που ειναι οι φανς του Gro ειπαμε;
-
For better and for worse....
-
Έτσι!!!!
και πάει λέγοντας...Μαζί του σε κάθε περίπτωση
-
Ψηλός all the way!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Που ειναι οι φανς του Gro ειπαμε;ΣΦΙΡΙΖΕ ΟΣΟ ΘΕΣ!
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΨΗΛΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!
FORD UBER ALLES!
ΑΠΟ GRONHOLM ΜΕΧΡΙ MERKSTEIJN!
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
Που ειναι οι φανς του Gro ειπαμε;
ΣΦΙΡΙΖΕ ΟΣΟ ΘΕΣ!
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΨΗΛΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!
FORD UBER ALLES!
ΑΠΟ GRONHOLM ΜΕΧΡΙ MERKSTEIJN!
Ευτυχως παντως που η Αυστραλια δεν συμπεριλαμβανεται φετος στο προγραμμα!
-
Εδώ είμαστε ρε εγκάθετε
Ψηλός 4eva!
Αν πιάσω στα χέρια μου αυτή την αγελάδα...
-
Τις 33 νίκες έφτασε πλέον ο Loeb και να δούμε πού θα σταματήσει... Πάντως τα Ford ήταν πολύ δυνατά στην άσφαλτο, και μπορεί ο ψηλός να παλέψει με τον Sordo (αν δεν παρουσιάσει πάλι μηχανικά προβλήματα η C4 του Ισπανού ) στα υπόλοιπα ασφάλτινα. Μοιρασμένες είναι οι ελπίδες για τον τίτλο.
Είναι κρίμα πάντως που οδηγοί σαν τον Duval είναι εκτός WRC. Μια εμφάνιση έκανε ο άνθρωπος και πλέον έγινε περιζήτητος από όλες τις ομάδες για τους υπόλοιπους ασφάλτινους αγώνες... Δεν ξέρανε τις δυνατότητες του Βέλγου; Εντάξει ο χαρακτήρας του είναι αυτός, δεν ξέρει και Αγγλικά, αλλά οι ικανότητες του είναι τεράστιες.Έκπληξη από τη Subaru και τους καταπληκτικούς χρόνους του Atkinson. Κι εκεί που νομίζαμε πως ήταν τυχαία η εμφάνιση στο Monte λόγω και της ιδιαιτερότητας του αγώνα, ήρθε η επιβεβαίωση στη Γερμανία ότι κάτι έχει αλλάξει στους μπλε σε σχέση με την άσφαλτο. Μακάρι να υπάρχει και συνέχεια.
Μπράβο και στον Kopecky που συνεχίζει να βελτιώνεται, ενώ μπράβο και στον Henning που έγραψε ικανοποιητικούς χρόνους σε σχέση με προηγούμενες ασφάλτινες εμφανίσεις του.
WRC 2007 - 10ος ΓΥΡΟΣ Ράλλυ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ