-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Και στις δυο περιπτωσεις το παιδι θα ειχε άθλιο γουστο..
Α εδω εισαι κι εσυ; Δε σε προσεξα..
Μπορεί να σε τσιγκλούσαν για να δώσεις γκαζιές, να αδειάσει το ντεπόζιτο σε χρόνο dt και να σε περάσουν σαν σταματημένο στη συνέχεια της διαδρομής...
Πλακα πλακα εφυγε μισο ντεποζιτο... Η κοπελα στα διοδια στην Κορινθο μονο το τηλεφωνο μου δε ζητησε...(νταξ,υπερβολες )της το δωσα εγω μαζι με τα 2 ευρω...
-
Και τώρα αυτή θα το δώσει σε καμμιά ''Αναής'' να σε πάρει τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Και τώρα αυτή θα το δώσει σε καμμιά ''Αναής'' να σε πάρει τηλέφωνο.Από το Παναής βγαίνει?
-
Μπα,της ειπα οτι ειναι εμπιστευτικο και μυστικο το νουμερο...οχι δεν αναφερομαι στον chrmes,στο τηλεφωνο μου..
-
άσχετο, αλλά τα διόδια ελευσίνας 2
-
[quote='dmitspan']άσχετο, αλλά τα διόδια ελευσίνας 2
-
Νομίζω ότι αγάπησα...
-
Και εγώ αγάπησα!!!
-
Μακελειο ρε,πως το λενε...Καταστροφη... Ρε συ,τι κουβαδες ειναι αυτοι; Ο αλλος ερχοταν διπλα μου να ακουσει λιγο και ο αλλος κοιταζε τις ζαντες αντι εμενα.. Ηταν και βόιδια δλδ.. Τεσπα,πεταμενα λεφτα δωσαν οι ανθρωποι,κατι πρεπει να κανουμε για τους καημενους..Λεω να αρχισουμε ερανο...
να παρουν κανα Stilo...Αμπαρθ
-
Πςςςς, αμαξάρα.
-
ήθελα να το παίξω έξυπνος και είμαι με τις σόδες τώρα
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μακελειο ρε,πως το λενε...Καταστροφη... Ρε συ,τι κουβαδες ειναι αυτοι; Ο αλλος ερχοταν διπλα μου να ακουσει λιγο και ο αλλος κοιταζε τις ζαντες αντι εμενα.. Ηταν και βόιδια δλδ.. Τεσπα,πεταμενα λεφτα δωσαν οι ανθρωποι,κατι πρεπει να κανουμε για τους καημενους..Λεω να αρχισουμε ερανο...
να παρουν κανα Stilo...Αμπαρθ
Πολυ καλη επιλογη.. Καλοριζικο..!
-
τι καλή επιλογή ρε;
-
Εσυ δεν ξερεις γι αυτο γελας...
-
Τι να ξέρω καλέ;
-
Θελω ενα κιλο γουρουνοπουλα...
-
ένα εφτακόσια είναι, να το αφήσω;
-
Αστο, και βαλε ενα κιλο..
-
Πωωω, δεν θέλω άλλο διάβασμα. Πήγε 6 σχεδόν και ακόμα δεν τέλειωσα.
-
Μαγαζιιιιιιί. Μία παγωμένη φραπεδιά και γρήγορα...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]