-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Δλδ πριν επιτρεποντουσαν???Δεν ειχε γινει θεμα το 99 στο Hockenheim???To 2000 στο Montreal????To 99 στο Hockenheim δεν έτρεχε καν ο Schumacher στη Ferrari...άρα να πει η Ferrari να περάσει ο Σάλο τον Irvine...ή το αντίθετο???
Το 2000 στο Montreal τι έγινε? Δε θυμάμαι...πάνε και 7 χρόνια βλέπεις...
-
O Salo αφησε τον Irvine κ μετα βγηκε μονος κ δηλωσε οτι το μετανοιωσε κ αν ερχοταν στην ιδια θεση δεν θα ακολουθουσε team orders...Δεν ειχε την ευκαιρια βλεπεις να νικησει ξανα...K το 2000 στον Καναδα ενω ειχε προβλημα στα φρενα o MS ο RB ηταν πισω επι 10 γυρους κ απλα καθοταν πισω ενω πριν τον φτασει ηταν 2 secs πιο γρηγορος...Επισης 99 Μαλαισια...Ο MS απλα κερδισε για τον Irvine...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Συγνώμη που ενοχλώ αλλά Αυστρία 2002.
Το 2001 κέρδισε ο κακομοίρης ο DC.Σχετικά με τον Alonso, θεωρώ ότι είναι ο διάδοχος του Prost. Όπως και στην περίπτωση του Γάλλου αν και πολυπρωταθλητής η ιστορία θα δείξει ότι δεν είναι κάτι φοβερό σαν οδηγός και πολύ περισσότερο σαν άνθρωπος.
Αν έχει τα oo που είχε ο MS να κάνει ότι έκανε και αυτός. Δηλαδή να στήσει ο ίδιος το θιασό του όπως θέλει και να φέρει κάποιον περιοδεύοντα ηθοποιό (Barrichello) για 2ο ρόλο.
Για το 2008 θα είναι σίγουρα Massa-Raikkonen;μπααα ο Αλόνσο ειναι εκρηκτικός
Θα ελεγα ότι μοιάζει περισσότερο με τον Piquet
η τον Lauda οπως λεει και ο Ron Denis -
Ο MS απλα κερδισε για τον Irvine...
Θες να πεις απλά έπαιξε καρπαζιές με τις McLaren για να κερδίσει άνετα ο Irvine.
@vengas Όσα in car πλάνα έχω δει από τον Alonso έχω παρατηρήσει ότι το TC είναι πολλές περισσότερες φορές αναμμένο σε σχέση με άλλους κορυφαίους οδηγούς. Από του χρόνου που (αν δεν κάνω λάθος ξανακαταργείται) να σε δω τάτα μου που λένε και στο χωριό μου...ΥΓ: τις τελευταίες μέρες έχω λιώσει στο youtube να βλέπω ανασκοπήσεις παλιών αγώνων από το 88, 89 κλπ. Νομίζω για όλους εμάς τους νεότερους (20 sth) είναι πολύ καλό να δούμε πρώτο χέρι κάποιες καταστάσεις για να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις.
Ένα έχω να πω: Mansell - Ferrari RULEZ!!!!!!! Από τις θεαματικότερες νίκες στην F1. -
[@vengas Όσα in car πλάνα έχω δει από τον Alonso έχω παρατηρήσει ότι το TC είναι πολλές περισσότερες φορές αναμμένο σε σχέση με άλλους κορυφαίους οδηγούς. Από του χρόνου που (αν δεν κάνω λάθος ξανακαταργείται) να σε δω τάτα μου που λένε και στο χωριό μου...ναι και γω ανησυχω για το πως θα τα παει χωρίς το traction control.
Αλλά αφού στη βροχή που δεν πρεπει να κανει κανεις εντονες κινήσεις αυτός κάνει και τα πάει καλύτερα από τους αλλους γιατί να μην βρει τροπο να τα πάει καλά και χωρίς το traction?o Xamilton πάντως χρησιμοποιεί ελαχιστο traction control
-
Ξαναδιάβασε τι γράφεις και θα δεις τον προβληματισμό μου. Στην βροχή όπως είπες οδηγεί με έντονες κινήσεις και δεν έχει πρόβλημα. Μήπως επειδή τον σώζει το TC;
Όντως για τον Hamilton το έχω παρατηρήσει όπως και για τον Raikonen (λιγότερες φορές σε σχέση με τον Massa). -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για τα περι μαλακίας του Αλόνσο...δηλ εσύ τα έβαλες στην ζυγαριά και είδες ότι αυτό που έγινε το 2002 στην Αυστρία είναι λιγότερο κακό. Μάλιστα...! Βλέπω βέβαια ότι έντεχνα δεν αναφέρεις ότι στην ουσία σε αυτήν την ενέργεια τον εξώθησε η συμπεριφορά του Χαμιλτον...και επισήμως η ομάδα που τόσο πια εξυμνείς ανέφερε να κάνει αυτό που έκανε...ξέρω ψιλά γράμματα.Πιστέυω ότι ο Nikos120i δεν αναφέρετε στο θέμα της Αυστρίας γιατί είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Μήπως ξέχασε κανείς το φετινό Μονακό ;
Πάντως ο Ισπανός θα πρέπει να μάθει να είναι πιο επικοινωνιακός. Αυτό θέλουν και οι μεγάλες ομάδες και για αυτό δε θέλει τον Ισπανό η Φερράρι. Η Φερράρι είναι μια ομάδα που πιστεύει πολύ στις σχέσεις των ανθρώπων της. -
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Μήπως ξέχασε κανείς το φετινό Μονακό ;Να ξεχασει τι απο το Μονακο, το οτι ο Ισπανος πηγαινε ηρεμα για τον τερματισμο και τον εφτασε ο φυγομυαλος που αδικηθηκε επειδη ξεκαθαρα θα περναγε απο πανω;;
Οι μεγαλες ομαδες το μονο που θελουν ειναι οδηγους νικητες και επαγγελματιες στις υποχρεωσεις τους. Ολα τα αλλα επονται. Οσο για τη Φεραρι, πιστευει οντως στις ανθρωπινες σχεσεις συγκεκριμενα μεχρι προσφατα πιστευε οτι η σχεση Σουμαχερ με τους ομοσταυλους του ηταν σχεση πιτσερ και κατσερ
-
Ε ναι....οι σχέσεις είναι πάνω από όλα στην Ferrari...
γιατί εάν κέρδιζε ο Μπαρικέλο...πάει θα το κλείναμε το μαγαζί. Αν μπορείς διανοήσου να μιλήσεις ...το ίδιο βράδι θα είχες φύγει.
-
Briatore buys QPR
A matter of days after the west London football club denied the story, it now appears certain that Renault boss Flavio Briatore has bought Queens Park Rangers.
http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/ ... 1413.shtml
( Η Queens Park Rangers παιζει στη δευτερη τη ταξη κατηγορια τησ Αγγλιας δλδ στη Championship και τυγχανει να ειναι να ειναι η αγαπημενη μου ομαδα ελεω championship/football manager!Mas εσωσε!!!)
-
μας νοιάζει;;
-
οχι!
Αλλα σιγουρα ανηκει στα νεα του Αυγουστου...
Οπως και με το ποια πηδιεται ο Lewis... -
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
οχι!
Αλλα σιγουρα ανηκει στα νεα του Αυγουστου...
Οπως και με το ποια πηδιεται ο Lewis...F1 Διάφορα Νέα....όχι F1 Διάφορα Κους Κους ...ούτε F1 Διάφορες Επιχειρηματικές κινήσεις άσχετες με το σπορ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε ναι....οι σχέσεις είναι πάνω από όλα στην Ferrari...γιατί εάν κέρδιζε ο Μπαρικέλο...πάει θα το κλείναμε το μαγαζί. Αν μπορείς διανοήσου να μιλήσεις ...το ίδιο βράδι θα είχες φύγει.
Αυτό γιατί ο καθένας ήξερε(και ξέρει) πια είναι η δουλειά του μεσα στην ομάδα και τι πρέπει να κάνει. Όταν λοιπόν είναι ξεκαθαρισμένα πιο το πρόβλημα. Το ίδιο (μάλλον) ήθελε να κάνει και η Μακλάρεν στο Μονακό. 'Αλλο τώρα που βρέθηκε ξαφνικά εν μεσο καταιγίδας(σχέσεις πιλότων της) .
-
'Don't lose cool, Weber tells Alonso
''I would have expected him to keep his cool''
20/08/07 11:14Michael Schumacher's manager says Fernando Alonso has reacted badly to the situation at McLaren this season.
Willi Weber, who oversaw his seven time title winning charge's ultra-successful career at Jordan, Benetton and Ferrari, said Schumacher always acted correctly despite some fierce rivalries with team-mates - albeit with number one status.
'Of course you always have your different views, **but unlike Alonso, Michael always acted correctly.
'He simply showed who was the better one, and he certainly never thought of leaving the team if he was pushed hard.'**
Referring to Alonso, who narrowly beat Ferrari's Schumacher to the 2006 title, Weber said he 'cannot understand' the Spaniard's behaviour alongside rookie championship leader Lewis Hamilton this year.
'I would have expected him to keep his cool and just smile and shift up another gear. But instead he loses his head and behaves the way he did in Hungary,' Weber told the German Sunday newspaper Bild am Sonntag.
'And because of his behaviour his image suffers, which is actually the worse thing that can happen.'
Weber said he would advise Alonso to put his head down now and do his talking on the track.
And he 'must get the team on his side and under no circumstances close himself off to them'.
'The fact that Hamilton does so well should not hurt his pride but instead stimulate him,' Weber said.
'If I was Alonso's manager I would not be talking to other teams right now. Changing teams for him would be idiotic. He has the fastest car - what else does he want?'
E.A.
Source GMM'http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/ ... 1446.shtml
-
ναι καλά
ας ειχε ο Σουμάχερ εναν ταχυτατο Λούη στην ιδια ομάδα με ισα δικαιωματα(αλλά με τη βοήθεια από τη FIA)
να δούμε τι θα εκανε -
όλοι έχουν άποψη... ...μένει τώρα να μας πει την γνώμη της και η Ναόμι Κάμπελ...
-
http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/ ... 2913.shtml
Τι λέγαμε για το TC; Αρχίσαν τα 'μικρά' και έχουν αντιρρήσεις. Robert αγόρι μου δεν είχες καταλάβει ότι βαριόμασταν τόσα χρόνια να βλέπουμε ένα μάτσο μαντράχαλους να παίζουν playstation;
-
ωραια που φευγει το tc
θα δούμε θεαμα.παντως δεν ειναι σιγουρο οτι η ταχυτητα του Αλόνσο θα πέσει
το 2001 με την Μινάρντι(πριν την Ισπανία του 2001) στους 4 αγωνες που ετρεχε ειχε εξαιρετικές επιδοσεις, στην Αυστραλια τερματισε 12ος.
μόνο στην Ιμολα εγκατελειψε πατησε παραπάνω σε ένα κερμπ λόγω υποστροφής και εκτιναχθηκε εξω από την ασφαλτο της πίστας
αλλά και μετα που μπήκε το tc μέσα στη χρονιά ειχε εξοδους αφού η Μινάρντι σαν αυτοκίνητο ήταν....
πάντως δεν παρουσιαστηκαν αλλαγες στην ταχύτητα του πριν και μετα το tc -
http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/070820102913.shtmlΤι λέγαμε για το TC; Αρχίσαν τα 'μικρά' και έχουν αντιρρήσεις. Robert αγόρι μου δεν είχες καταλάβει ότι βαριόμασταν τόσα χρόνια να βλέπουμε ένα μάτσο μαντράχαλους να παίζουν playstation;
...που'σαι ρε Michael να τους δείξεις πως γίνεται σωστά!!! Θα πέσει πολύ γέλιο του χρόνου...μα ΠΑΡΑ πολύ...ειδικά στη βροχή. Ίσως ο DC τα πάει ανέλπιστα καλά
Ο Willi Webber πάντως δεν είναι o οποιοσδήποτε και εκφράζει ξεκάθαρα την άποψή του από manager-point-of-view.
F1 Διάφορα νέα - Αύγουστος 2007