-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
απο τον Αραβα την κορουλα
Please explain yourself and be so kind as to enlight the rest of us...
'Alonso might have rejected peace-talks vacation
A McLaren get-together on water
16/08/07 14:18Fernando Alonso has reportedly turned down an invitation to join his teammate and bosses for a vacation to calm the worsening tension that exists within McLaren.
The reigning World Champion's relationships with Britons Lewis Hamilton and Ron Dennis descended to new lows at the recent Hungarian Grand Prix, sparking speculation that the only solution might be for him to leave the team.
But coinciding with the calendar's current August break, team shareholder and co-founder Mansour Ojjeh invited all of McLaren's major players to the deck of Kogo -- his incredible 72-metre super-yacht.
Championship leader Hamilton is already on board, giving British paparazzi the opportunity last week to photograph him frolicking with Ojjeh's daughter Sara in St. Tropez.
The multi-million dollar yacht, apparently also now occupied by Team Principal Dennis, was to make its way to the Spanish waters of Menorca this week, where Alonso was touted to join the vacation.
The Spanish newspaper Marca, however, claims that the 26-year-old turned down Ojjeh's invitation -- possibly a sign that his association with his Woking-based employer is indeed untenable and irreconcilable.'
CAPSIS International
Source GMM'Formula 1 : News MCLAREN - F1-Live.com
Εάν ισχύει...είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ετσι μπράβο!Τα σπάει...! Πολύ τον πάω! Κράτα την θέση σου αγορίνα μου! Οχι εγγλεζοπουστιές!
Ετσι!
Μάλιστα... ...δε καταλαβαίνω τι σου αρέσει. Του λέει η ομάδα του...-που τον πληρώνει για να τρέξει (δεν είναι ιδιοκτησία του η McLaren)- να έρθει ουσιαστικά για να συμφιλιωθούν...και λέει όχι (έτσι λένε τουλάχιστον) κάνοντας τα πράγματα χειρότερα απ'ότι είναι και τα media να 'μιλάνε'...δυσχεραίνοντας την θέση του και κινδυνεύοντας να χαρακτηριστεί ως αντι-ομαδικός...είναι σαν να σε καλεί ο προϊστάμενός σου και να του λες όχι.
Ναι αμε, ηταν McLaren απο μικρος ο ισπανος για να ασχοληθει με το μεγαλειο της ομαδας.
Παντως ο μικρος εχει παρει απο τον Ντενις λεφτα, απο τον Αραβα την κορουλα, για να δουμε τι θα καβατζωσει απο τον Χαουγκ Μοοοοοοουτρο ο μικρος!
Κι όταν πάει στη Ferrari ( ) θα αρχίσει τις παράνομες για να έχουν να λένε στα ιταλικά μίντια.
Ο Αλόνσο δε θα έρθει στη Ferrari ποτέ μα ποτέ! Κατ'αρχάς δε ταιριάζει στο στυλ οδήγησης της. Ο Αλόνσο είναι άτσαλος και απότομος στα bridgestone και δε ταιριάζει στο οδηγικό της στυλ...άλλωστε μετά από αυτά που έκανε δείχνοντας πλήρη έλλειψη ομαδικού πνεύματος...αν η Ferrari δεν τον ήθελε 1...τώρα δε θα τον θέλει 100! Άλλωστε αν τον ήθελε...θα τον έπερνε από τη Renault πέρσι αντί να πάρει τον Κίμι.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ο Αλόνσο δε θα έρθει στη Ferrari ποτέ μα ποτέ! Κατ'αρχάς δε ταιριάζει στο στυλ οδήγησης της. Ο Αλόνσο είναι άτσαλος και απότομος στα bridgestone και δε ταιριάζει στο οδηγικό της στυλ...άλλωστε μετά από αυτά που έκανε δείχνοντας πλήρη έλλειψη ομαδικού πνεύματος...αν η Ferrari δεν τον ήθελε 1...τώρα δε θα τον θέλει 100! Άλλωστε αν τον ήθελε...θα τον έπερνε από τη Renault πέρσι αντί να πάρει τον Κίμι.Κι όμως... κάπου θυμάμαι οτι κυκλοφόρησε μια δήλωση του Μπράουν[?] που έλεγε οτι ξεκίνησαν για Φερνάντο, αλλά επειδή τον είχε ήδη προλάβει ο Ντένις πήραν τον Κίμι...
(Καλύτερα βέβαια, γιατί ούτε εγώ τον χωνεύω ) -
Μάλιστα... ...δε καταλαβαίνω τι σου αρέσει. Του λέει η ομάδα του...-που τον πληρώνει για να τρέξει (δεν είναι ιδιοκτησία του η McLaren)- να έρθει ουσιαστικά για να συμφιλιωθούν...και λέει όχι (έτσι λένε τουλάχιστον) κάνοντας τα πράγματα χειρότερα απ'ότι είναι και τα media να 'μιλάνε'...δυσχεραίνοντας την θέση του και κινδυνεύοντας να χαρακτηριστεί ως αντι-ομαδικός...είναι σαν να σε καλεί ο προϊστάμενός σου και να του λες όχι.
Δεν τον καλεί να κάνει δοκιμές αλλά να γλεντήσουν. Δικαίωμα του είναι να μην θέλει να διασκεδάζει με λούγκρ3ς. Τον πάω γιατί κρατά ανάστημα. Γιατί η Μακλάρεν από την μιά τον χ3ζει και από την άλλη τον πασαλείβει.
Ο Αλόνσο δε θα έρθει στη Ferrari ποτέ μα ποτέ! Κατ'αρχάς δε ταιριάζει στο στυλ οδήγησης της. Ο Αλόνσο είναι άτσαλος και απότομος στα bridgestone και δε ταιριάζει στο οδηγικό της στυλ...άλλωστε μετά από αυτά που έκανε δείχνοντας πλήρη έλλειψη ομαδικού πνεύματος...αν η Ferrari δεν τον ήθελε 1...τώρα δε θα τον θέλει 100! Άλλωστε αν τον ήθελε...θα τον έπερνε από τη Renault πέρσι αντί να πάρει τον Κίμι.
Nαι κουλάδι...δεν θα τον πάρουν γιατί δεν έχει ομαδικό πνεύμα...και το λέει ποιος η Φεράρι; Είχε δηλ ομαδικό πνεύμα η Φεράρι επί Σουμάχερ; Βεβαίως είχε ...βλέπε Αυστρία 2001.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κι όμως... κάπου θυμάμαι οτι κυκλοφόρησε μια δήλωση του Μπράουν[?] που έλεγε οτι ξεκίνησαν για Φερνάντο, αλλά επειδή τον είχε ήδη προλάβει ο Ντένις πήραν τον Κίμι...
(Καλύτερα βέβαια, γιατί ούτε εγώ τον χωνεύω )Δε τα πιστεύω αυτά...αν ήθελαν πραγματικά τον Αλόνσο θα τον έπερναν τέλοςςςς
Και κάτι άλλο που θυμήθηκα...ο Αλόνσο έπαψε να μοιράζεται την τηλεμετρία του με τον Hamilton...
-
frolicking with Ojjeh's daughter Sara
Wegner καμμιά φώτο...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν τον καλεί να κάνει δοκιμές αλλά να γλεντήσουν. Δικαίωμα του είναι να μην θέλει να διασκεδάζει με λούγκρες. Τον πάω γιατί κρατά ανάστημα. Γιατί η Μακλάρεν από την μιά τον χ3ζει και από την άλλη τον πασαλείβει.Αλίμονο αν σε δοκιμές έλεγε όχι...για extra-curriculum activities μιλάμε. Πόσες φόρες έπρεπε να πας σε κάποιο δείπνο ή γλέντι με την εταιρία (δε ξέρω την ηλικία σου βέβαια...) ενώ δεν ήθελες να πας αλλά απλά έπρεπε? Είναι μέσα στα πλαίσια των activities της ομάδας...πως να το κάνουμε?
Nαι κουλάδι...δεν θα τον πάρουν γιατί δεν έχει ομαδικό πνεύμα...και το λέει ποιος η Φεράρι; Είχε δηλ ομαδικό πνεύμα η Φεράρι επί Σουμάχερ; Βεβαίως είχε ...βλέπε Αυστρία 2001.
Ας μην αναλύσουμε την Αυστρία του 2001...έκρινε η ομάδα ότι έπρεπε να γίνει. Οι οδηγοί όμως είναι (και πρέπει να είναι) πάνω απ'όλα teamplayers ειδικά σε ένα άθλημα όπως τη F1 που η ομαδικότητα είναι αυτή που τη ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Μη μας τρελάνεις τώρα που θα του πούμε και μπράβο που καθυστέρησε τον ΗΑΜ και μπράβο που δε μοιράζεται τη τηλεμετρία του...και τέλος μπράβο που δε δέχεται να πάει για 2-3 μέρες με την ομάδα του διακοπές σε σκάφος!!
Μερικοί νομίζω διαφωνούν απλά για να διαφωνούν...αλλά είναι απίστευτο το μυαλό του Έλληνα πως δημιουργεί δικαιολογίες και πως θέλει πάντα να είναι σωστό(ς)...
-
Αλίμονο αν σε δοκιμές έλεγε όχι...για extra-curriculum activities μιλάμε. Πόσες φόρες έπρεπε να πας σε κάποιο δείπνο ή γλέντι με την εταιρία (δε ξέρω την ηλικία σου βέβαια...) ενώ δεν ήθελες να πας αλλά απλά έπρεπε? Είναι μέσα στα πλαίσια των activities της ομάδας...πως να το κάνουμε?
Δεν είναι επίσημο event που διαφημίζει τον σπόνσορα ή κάτι άλλο ...αλλά ένα ταξιδάκι. Δεν θέλει να πάει. Δικαίωμά του.
Ας μην αναλύσουμε την Αυστρία του 2001...έκρινε η ομάδα ότι έπρεπε να γίνει. Οι οδηγοί όμως είναι (και πρέπει να είναι) πάνω απ'όλα teamplayers ειδικά σε ένα άθλημα όπως τη F1 που η ομαδικότητα είναι αυτή που τη ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Μη μας τρελάνεις τώρα που θα του πούμε και μπράβο που καθυστέρησε τον ΗΑΜ και μπράβο που δε μοιράζεται τη τηλεμετρία του...και τέλος μπράβο που δε δέχεται να πάει για 2-3 μέρες με την ομάδα του διακοπές σε σκάφος!!
Ποια ομαδικότητα μωρέ; ΘΑ μας τρελάνεις; Να σου θυμίσω ένα ζευγάρι; Προστ-Σένα. Ελεος δηλ...με την ομαδικότητα. Τα της Αυστρίας δεν σε συμφέρουν για αυτό κοίτα την ομάδα σου.
Μερικοί νομίζω διαφωνούν απλά για να διαφωνούν...αλλά είναι απίστευτο το μυαλό του Έλληνα πως δημιουργεί δικαιολογίες και πως θέλει πάντα να είναι σωστό(ς)...
Συμφωνώ...σώνει κ καλά να διαφωνήσεις για να μας πεις τι; Οτι ο Αλόνσος είναι απαράδεκτος. Εάν έτσι πρέπει να είναι...τον προτιμώ από το να χασκογελάει σαν τον άλλο λες κ δεν συμβαίνει τίποτα. Οδηγοί είναι όχι ηθοποιοί.
-
Δε τα πιστεύω αυτά...αν ήθελαν πραγματικά τον Αλόνσο θα τον έπερναν τέλοςςςς
Και κάτι άλλο που θυμήθηκα...ο Αλόνσο έπαψε να μοιράζεται την τηλεμετρία του με τον Hamilton...
Ναι δεν θέλανε αυτόν που τους έκλεισε το μαγαζί 2 φορές ως παγκόσμιος πρωταθλητης θέλανε τον wannabe...και wannabe για άλλη μια χρονιά.
-
Συγνώμη που ενοχλώ αλλά Αυστρία 2002.
Το 2001 κέρδισε ο κακομοίρης ο DC.Σχετικά με τον Alonso, θεωρώ ότι είναι ο διάδοχος του Prost. Όπως και στην περίπτωση του Γάλλου αν και πολυπρωταθλητής η ιστορία θα δείξει ότι δεν είναι κάτι φοβερό σαν οδηγός και πολύ περισσότερο σαν άνθρωπος.
Αν έχει τα oo που είχε ο MS να κάνει ότι έκανε και αυτός. Δηλαδή να στήσει ο ίδιος το θιασό του όπως θέλει και να φέρει κάποιον περιοδεύοντα ηθοποιό (Barrichello) για 2ο ρόλο.
Για το 2008 θα είναι σίγουρα Massa-Raikkonen; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν είναι επίσημο event που διαφημίζει τον σπόνσορα ή κάτι άλλο ...αλλά ένα ταξιδάκι. Δεν θέλει να πάει. Δικαίωμά του.Δε φαίνεται λοιπόν να καταλαβαίνεις την ιδιαιτερότητα τέτοιων 'ταξιδιών' όταν έχει προηγηθεί διαχασμός μέσα στην ομάδα...και τελικά αυτός που ξεκίνησε όλο το θέμα να συνεχίζει να μη δείχνει θέληση συμφιλίωσης.
Ποια ομαδικότητα μωρέ; ΘΑ μας τρελάνεις; Να σου θυμίσω ένα ζευγάρι; Προστ-Σένα. Ελεος δηλ...με την ομαδικότητα. Τα της Αυστρίας δεν σε συμφέρουν για αυτό κοίτα την ομάδα σου.
Καταρχάς get your story straight...στην Αυστρία του 2002 έγινε η 'τράμπα'.
Άντε πάλι αυτός ο 'ποδοσφαιρικός' οπαδισμός. Κουβέντα κάνουμε...δεν έχω ούτε μετοχές στη Ferrari ούτε στη McLaren και ας σφαχτούνε...ούτε με ενδιαφέρει. Οπαδός του σπορ είμαι (μάλιστα του μοναδικού σπορ) και υποστηρίζω τη Ferrari χρόνια τώρα...αλλά σαφώς και κατακρίνω λάθος αποφάσεις...αλλά δεν είναι του παρόντος να το συζητήσουμε. Σου είπα έτσι έκρινε η ομάδα και όχι ο οδηγός. Κατάλαβες το μέγεθος της μ@λ@κί@ς του Αλόνσο? Καθηστέρησε επίτηδες και 'βρώμικα' τον teamate του και τώρα τι...πρέπει να του πούμε και μπράβο? Τονίζοντας πιό ιδανικό? Το πόσο μ@λ@κ@ς μπορείς να γίνεις?
Συμφωνώ...σώνει κ καλά να διαφωνήσεις για να μας πεις τι; Οτι ο Αλόνσος είναι απαράδεκτος. Εάν έτσι πρέπει να είναι...τον προτιμώ από το να χασκογελάει σαν τον άλλο λες κ δεν συμβαίνει τίποτα. Οδηγοί είναι όχι ηθοποιοί.
Για σένα μιλάω που δε μπορείς να δεχθείς τα στοιχειώδη ιδανικά ενός σωστού οδηγού εντός και εκτός πίστας. Δε χρειάζεται να είσαι μόνο 'τιμόνι'...υπάρχουν και άλλα αρκετά σημαντικά πράγματα.
Τον κάλεσε και ο Μάσσα σε charity kart-race...να δούμε και εκεί τι θα πει...
Ναι δεν θέλανε αυτόν που τους έκλεισε το μαγαζί 2 φορές ως παγκόσμιος πρωταθλητης θέλανε τον wannabe...και wannabe για άλλη μια χρονιά.
Σου εξήγησα γιατί δε τον θέλανε τον Ισπανό!
Δε ταιριάζει ούτε με το πνεύμα της ομάδας...ούτε με το οδηγικό της στυλ. Άλλωστε μη ξεχνάς ότι ο Κίμι είχε κάνει και Sauber με τα τότε μοτέρ Ferrari.
-
Δε φαίνεται λοιπόν να καταλαβαίνεις την ιδιαιτερότητα τέτοιων 'ταξιδιών' όταν έχει προηγηθεί διαχασμός μέσα στην ομάδα...και τελικά αυτός που ξεκίνησε όλο το θέμα να συνεχίζει να μη δείχνει θέληση να συμφιλίωσης.
ΔΕΝ θέλει να συμφιλιωθεί. Αισθάνεται προδομένος. Λογικό δεν είναι να μην θέλει να πάει ταξίδι με αυτούς που δεν συμπαθεί και να λένε τα ΜΜΕ ότι τα βρήκανε; Μα δεν θέλει να τα βρουν.
Καταρχάς get your story straight...στην Αυστρία του 2002 έγινε η 'τράμπα'.
Στο προηγούμενο ποστ σου δεν με διόρθωσες οπότε άσε το υφάκι...από τον πάνω το είδες-θυμήθηκες.
Άντε πάλι αυτός ο 'ποδοσφαιρικός' οπαδισμός. Κουβέντα κάνουμε...δεν έχω ούτε μετοχές στη Ferrari ούτε στη McLaren και ας σφαχτούνε...ούτε με ενδιαφέρει. Οπαδός του σπορ είμαι (μάλιστα του μοναδικού σπορ) και υποστηρίζω τη Ferrari χρόνια τώρα...αλλά σαφώς και κατακρίνω λάθος αποφάσεις...αλλά δεν είναι του παρόντος να το συζητήσουμε. Σου είπα έτσι έκρινε η ομάδα και όχι ο οδηγός. Κατάλαβες το μέγεθος της μ@λ@κί@ς του Αλόνσο? Καθηστέρησε επίτηδες και 'βρώμικα' τον teamate του και τώρα τι...πρέπει να του πούμε και μπράβο? Τονίζοντας πιό ιδανικό? Το πόσο μ@λ@κ@ς μπορείς να γίνεις?
Θα αφήσεις τους χαρακτηρισμούς όταν συζητάμε. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις μην συζητάς μαζί μου... Για τα περι μαλακίας του Αλόνσο...δηλ εσύ τα έβαλες στην ζυγαριά και είδες ότι αυτό που έγινε το 2002 στην Αυστρία είναι λιγότερο κακό. Μάλιστα...! Βλέπω βέβαια ότι έντεχνα δεν αναφέρεις ότι στην ουσία σε αυτήν την ενέργεια τον εξώθησε η συμπεριφορά του Χαμιλτον...και επισήμως η ομάδα που τόσο πια εξυμνείς ανέφερε να κάνει αυτό που έκανε...ξέρω ψιλά γράμματα.
Για σένα μιλάω που δε μπορείς να δεχθείς τα στοιχειώδη ιδανικά ενός σωστού οδηγού εντός και εκτός πίστας. Δε χρειάζεται να είσαι μόνο 'τιμόνι'...υπάρχουν και άλλα αρκετά σημαντικά πράγματα.
Σοβαρά για μένα το λες; Τι λε ρε παιδί μου;....δηλ εσύ να κάνεις λάθος αποκλείεται. Είσαι η τράπεζα της γνώσης και της αξιοπιστίας ε;
Τα στοιχειώδη ιδανικά...όπως λέμε του Σουμάχερ; Του Χάμιλτον; Του Σένα; Ολοι άσπρες περιστέρες ξέρω. Που ζεις;Σου εξήγησα γιατί δε τον θέλανε τον Ισπανό!
Δε ταιριάζει ούτε με το πνεύμα της ομάδας...ούτε με το οδηγικό της στυλ. Άλλωστε μη ξεχνάς ότι ο Κίμι ήρθε από την Sauber με τα τότε μοτέρ Ferrari.
τα θες κ τα λες; Μιλάμε για οδηγούς παγκόσμιας κλάσης. Δηλ ο Αλόνσο που είναι 2ος φέτος με Μακλάρεν και Μερκ μοτέρ είναι θαύμα ε; Ξέρω τα γαλλικά Ρενό...δεν μετράνε.
edit: από την Μακλάρεν Μερτσέντες δεν ήρθε; Hταν κάποτε στην Σάουμπερ αλλά έχει περάσει τόσος καιρός που το μοτέρ έχει αλλάξει 7-8 σπεκς.
Θέλω να δω τι θα κάνεις και τι θα λες εάν ποτέ έρθει ο Αλόνσος στην Φεράρι...όπως τότε στις αρχές στις δοκιμές εξέλιξης ...που άλλα έλεγες και διαψεύστηκες βεβαίως βεβαίως....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΔΕΝ θέλει να συμφιλιωθεί. Αισθάνεται προδομένος. Λογικό δεν είναι να μην θέλει να πάει ταξίδι με αυτούς που δεν συμπαθεί και να λένε τα ΜΜΕ ότι τα βρήκανε; Μα δεν θέλει να τα βρουν.Ε είσαι απίστευτος...χωράνε αισθηματισμοί και εγωισμοί όταν τρέχεις για την ομάδα σου? Ας δείξει στη πίστα τι αξίζει...αλλά ξέχασα...δε μπορεί...τον έχει 'ταχτοποιήσει' ο μικρός...και η πίεση είναι μεγάλη. Είναι όπως αυτό που είχα διαβάσει ότι ο Αλόνσο αντιδρά έτσι επειδή η πίεση από τον Hamilton είναι μεγάλη.
Στο προηγούμενο ποστ σου δεν με διόρθωσες οπότε άσε το υφάκι...από τον πάνω το είδες-θυμήθηκες.
Μετά είδα το ποστ του Eddie...μόλις απάντησες...ξεκίνησα να απαντώ.
Θα αφήσεις τους χαρακτηρισμούς όταν συζητάμε. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις μην συζητάς μαζί μου... Για τα περι μαλακίας του Αλόνσο...δηλ εσύ τα έβαλες στην ζυγαριά και είδες ότι αυτό που έγινε το 2002 στην Αυστρία είναι λιγότερο κακό. Μάλιστα...! Βλέπω βέβαια ότι έντεχνα δεν αναφέρεις ότι στην ουσία σε αυτήν την ενέργεια τον εξώθησε η συμπεριφορά του Χαμιλτον...και επισήμως η ομάδα που τόσο πια εξυμνείς ανέφερε να κάνει αυτό που έκανε...ξέρω ψιλά γράμματα.
Ποιούς χαρακτηρισμούς? Για οπαδισμό μίλησα...δε σε κακοχαρακτήρισα. Μα γιατί τα συγκρίνεις? Είναι δύο εντελώς διαφορετικά σκηνικά. Η συζήτηση μας είναι για τον Αλόνσο...και όχι για το αν η στρατηγική της Αυστρίας είναι χειρότερη ή καλύτερη. Άλλωστε ΔΕ συγκρίνονται! Το ένα το έκανε η ομάδα...και το άλλο ο οδηγός εις βάρος ΚΑΙ της ομάδας του...αλλά ΚΑΙ του teamate του. Άρα έκρινα για το ποιός έκανε το μεγαλύτερο κακό...γιατί η Ferrari τελικά (αν και λάθος της) απλά τους άλλαξε θέση και πήραν και οι δύο βαθμούς αλλά και η ομάδα (αν θυμάμαι καλά η ποινή ήταν μόνο χρηματική)...ενώ τελικά η McLaren βγήκε η μεγάλη χαμένη από τη χαζομάρα του Αλόνσο που έφαγε ποινή με μηδενισμό πόντων για τον αγώνα της Ουγγαρίας.
Σοβαρά για μένα το λες; Τι λε ρε παιδί μου;....δηλ εσύ να κάνεις λάθος αποκλείεται. Είσαι η τράπεζα της γνώσης και της αξιοπιστίας ε;
Τα στοιχειώδη ιδανικά...όπως λέμε του Σουμάχερ; Του Χάμιλτον; Ολοι άσπρες περιστέρες ξέρω.Μάλλον εσύ τώρα καταφεύγεις σε χαρακτηρισμούς.
Ο Michael πήρε και κάμποσα πρωταθλήματα τουλάχιστον...ο Αλόνσο όμως...θα χάσει κι αυτό...από τον 'μικρό' και νέο του teamate όπως φαίνεται!
τα θες κ τα λες; Μιλάμε για οδηγούς παγκόσμιας κλάσης. Δηλ ο Αλόνσο που είναι 2ος φέτος με Μακλάρεν και Μερκ μοτέρ είναι θαύμα ε; Ξέρω τα γαλλικά Ρενό...δεν μετράνε.
Θέλω να δω τι θα κάνεις και τι θα λες εάν ποτέ έρθει ο Αλόνσος στην Φεράρι...όπως τότε στις αρχές στις δοκιμές εξέλιξης ...που άλλα έλεγες και διαψεύστηκες βεβαίως βεβαίως....
Μα ΔΕ με ενδιαφέρει ο Αλόνσο! Πως αλλιώς να σου το πω? Η Ferrari με ενδιαφέρει και το τι είναι καλό για αυτή πλέον. Πέρσι είχα τον οδηγό μου...τον Michael...πλέον έχω τη Ferrari. Πάλι θα τον κράζω...και πάλι θα τα 'χώνω' έτσι και συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά του...γιατί σίγουρα είναι καλός οδηγός...αλλά πρέπει να είσαι παραπάνω από καλός οδηγός πολλές φορές.
Σου εξήγησα για το θέμα των ελαστικών...και απορώ πως δε το δέχεσαι...το έχω διαβάσει σε αρκετά άρθρα και παρατηρήσεις ακόμα και των ίδιων των οδηγών...ότι μερικοί δε μπορούν να προσαρμοστούν στα bridgestone. Αν και η 'αποτυχία' της Ferrari έγκειται περισσότερη στην άσχημη αξιοπιστία της...παρά οτιδήποτε άλλο.
Στις δοκιμές εξέλιξης είχα πει για τη Ferrari ότι θα είναι καλύτερη και ότι ο Μάσσα στην αρχή της σεζόν θα είναι καλύτερος...αλλά ο Κίμι θα μάθει με τον καιρό. Στην Αυστραλία (και αρχή της σεζόν) νικήσαμε. Δε καταλαβαίνω συνεπώς τι εννοείς! Η Ferrari έχει χάσει vital βαθμούς επειδή είχε και κάποια προβλήματα αξιοπιστίας, απαράδεκτο για την ομάδα. Είχα πει μάλιστα ότι ο Hamilton θα είναι ένα κλικ καλύτερος από τον Αλόνσο αν δε κάνω λάθος ή κάτι παρόμοιο...γιατί θυμάμαι τον πινιν να λέει 'και ποιος θα το πάρει...ο Hamilton?' Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
-
Ρε παιδια κ το 2001 ειχαν αλλαξει θεσεις με τον ιδιο τροπο απλα για την 2η θεση με τον DC 1ο κ οχι για την νικη...Η ουσια ειναι η ιδια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
edit: από την Μακλάρεν Μερτσέντες δεν ήρθε; Hταν κάποτε στην Σάουμπερ αλλά έχει περάσει τόσος καιρός που το μοτέρ έχει αλλάξει 7-8 σπεκς.Έχει περάσει από τη Sauber εννοώ...αφού καταλαβαίνεις τι λέω!
Τον έχει δει η Ferrari...έχει τρέξει με Sauber...και να δε κάνω λάθος είχε και bridgestone τότε η Sauber. To θέμα είναι ότι αν ήθελε τον Αλόνσο η Ferrari (ειδικά η Ferrari με τόσο μεγάλο budget που πλήρωνε τον Michael) θα τον έπαιρνε!!
-
Ο Schnaider λεει οτι αν χρειαστει θα ξανααγορασει την Spyker κ παλι σε Midland αν τελικα οντως πουλησει η Spyker...
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Ο Schnaider λεει οτι αν χρειαστει θα ξανααγορασει την Spyker κ παλι σε Midland αν τελικα οντως πουλησει η Spyker...5 ομάδες είναι η F1...από εκεί και πέρα το (+οικονομικό) χάος...δυστυχώς.
Νικο120άϊ ...βαριέμαι...i give up.
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Ρε παιδια κ το 2001 ειχαν αλλαξει θεσεις με τον ιδιο τροπο απλα για την 2η θεση με τον DC 1ο κ οχι για την νικη...Η ουσια ειναι η ιδια...Η ουσία είναι ότι ΜΕΤΑ απαγορεύτηκαν τα team-orders...και από τότε ΔΕΝ έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο...αντίθετα με τη Renault (το 2006 στη Κίνα με Fisi & Alonso).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο Schnaider λεει οτι αν χρειαστει θα ξανααγορασει την Spyker κ παλι σε Midland αν τελικα οντως πουλησει η Spyker...
5 ομάδες είναι η F1...από εκεί και πέρα το (+οικονομικό) χάος...δυστυχώς.
Νικο120άϊ ...βαριέμαι...i give up.
ΟΚ...nice talkin' to you though...
-
Δλδ πριν επιτρεποντουσαν???Δεν ειχε γινει θεμα το 99 στο Hockenheim???To 2000 στο Montreal????
F1 Διάφορα νέα - Αύγουστος 2007