-
τι ωραια ρε? που δεν εχουμε ηλιο?!
-
εγώ έχω
να σου πουλήσω λίγο;;
-
ωραία για τη καταιγίδα λέω, γουστάρω κεραυνοβολητό
ισχύει δακτύλιος???
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ο προκλητικά ειρωνικός (λέγε με lkar) επέστρεψε στα posts; Τον πήρε το μάτι μου στις ταξινομήσεις με σημερινή δημοσίευση...Τελικά μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...
Προς θεού, δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο...απεναντίας ήμουν από αυτούς που μάλλον στενοχωρήθηκε από την 3μηνη οικειοθελή αποχώρησή του από εδώ...(εξαιρουμένων βέβαια κάποιων εγκάθετων δημοσιεύσεων περί VW )Το μεροκάματο, αυτό το άτιμο το μεροκάματο σε αναγκάζει να κάνεις πράγματα που δε ( ; ) θες. Ακόμη και να γυρίζεις εκεί που έφυγες.
-
up!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο προκλητικά ειρωνικός (λέγε με lkar) επέστρεψε στα posts; Τον πήρε το μάτι μου στις ταξινομήσεις με σημερινή δημοσίευση...Τελικά μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...
Προς θεού, δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο...απεναντίας ήμουν από αυτούς που μάλλον στενοχωρήθηκε από την 3μηνη οικειοθελή αποχώρησή του από εδώ...(εξαιρουμένων βέβαια κάποιων εγκάθετων δημοσιεύσεων περί VW )Το μεροκάματο, αυτό το άτιμο το μεροκάματο σε αναγκάζει να κάνεις πράγματα που δε ( ; ) θες. Ακόμη και να γυρίζεις εκεί που έφυγες.
Να γυρίσει, αλλά με ξεκάθαρη θέση. (και όταν είναι θεσσαλονίκη την επόμενη φορά να δεχτεί να μας δει.
-
ντινε εισαι ?
-
Είμαι, αμέ, ξανά... Αλλά με ποιόν εννοείς εσύ;
-
Τι σημαίνουν τα ;
-
Ο προκλητικά ειρωνικός (λέγε με lkar)το σωστό να λέγεται!
επέστρεψε στα posts; Τον πήρε το μάτι μου στις ταξινομήσεις με σημερινή δημοσίευση...Τελικά μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...
Προς θεού, δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο...απεναντίας ήμουν από αυτούς που μάλλον στενοχωρήθηκε από την 3μηνη οικειοθελή αποχώρησή του από εδώ...(εξαιρουμένων βέβαια κάποιων εγκάθετων δημοσιεύσεων περί VW )μην ανησυχείς, δεν επέστρεψε με ένα πόστ το μήνα!
Το μεροκάματο, αυτό το άτιμο το μεροκάματο σε αναγκάζει να κάνεις πράγματα που δε ( ; ) θες. Ακόμη και να γυρίζεις εκεί που έφυγες.
ΑΥΤΟ φταίει για όλα! αφιερωμένο, 'επιστροφές-καταστροφές'
ΥΓ. Δεν πρόλαβα να γυρίσω από το νησάκι, έλιωσα πάλι!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μην ανησυχείς, δεν επέστρεψε με ένα πόστ το μήνα!
Ουδεμία ανησυχία, μιας και δεν υπάρχει λόγος.
Αλλά. Όταν αποσύρεσαι από κάπου οικειοθελώς και μετά επιστρέφεις (άραγε από ενδιαφέρον για την ενημέρωση των υπολοίπων; ) τότε το μόνο κέρδος που έχεις είναι η χαμένη αξιοπιστία σου.
ΥΓ. Δεν πρόλαβα να γυρίσω από το νησάκι, έλιωσα πάλι!
Έλιωσες;
Ξαναπήγαινε τότε να ξαναπήξης. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
up!Άστα να πάνε. Λείπει ο Πασχάλης (άτιμη forhnet ) και το θέμα πάτωσε.
-
Ήταν να πάω Γαλλία... βλακείες
Τελικά μάλλον Γερμανία.
Βρίκα Αεροπλάνο 2 άτομα με επιστροφή 502 ευρω (με του φόρους)
Αυτοκινητο για 6 μέρες 240 ευρω
Ξενοδοχειο 410 ευρώ.Σαν τιμες τι λέτε;
-
ολες οι τιμες ειναι συμπαθητικες..
αλλα δεν μας λες με ποια εταιρεια θα πεταξεις ή σε ποιο ξενοδοχειο θα μεινεις ή εστω περιοχη! αυτο διαμορφωνει τις τιμες αναλογα..
γενικα ειναι φθηνα παντως! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
up!
Άστα να πάνε. Λείπει ο Πασχάλης (άτιμη forhnet ) και το θέμα πάτωσε.
up!!!!
Απο Ιντερνετ καφε βεβαια αλλα....
-
up λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
Που ειναι ο tazio να τον βρισω;
-
ΑΠ απ.
-
pasxo πόση ώρα πλήρωσες στο νετκαφέ;;
πρέπει να τελειώνει...
-
Προς θεού, δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο...απεναντίας ήμουν από αυτούς που μάλλον στενοχωρήθηκε από την 3μηνη οικειοθελή αποχώρησή του από εδώ...(εξαιρουμένων βέβαια κάποιων εγκάθετων δημοσιεύσεων περί VW )lkar μονο στις 'ταξινομησεις' γραφει κι αυτο το κανει μονο μια φορα το μηνα απλα για να θαψει ολους - σχεδον - εκτος τα Γερμανικα.
Οποτε η αποχη ισχυει εστω και εμμεσα. -
τελικά πολλές οι δουλειές του σπιτιού όταν είσαι μόνος
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]