-
Άουτς!
Περαστικά! -
Εγώ περιμένω πως και πως να πάρω την άδεια μου...
France... σου έρχομαιιιιιι
-
Παλιό τραυμα στον ώμο (πειραγμένος τένοντας), το οποίο υποτροπίασε όταν έδειξα λίγο υπερβάλοντα ζήλο στις ρακέτες χτες με αποτέλεσμα να ξεκουμπώσει ο ώμος μου και να τον τοποθετήσω κάνοντας την αντίθετη κίνηση.
Η μαλακία αυτή πονάει, αλλά πιο πολύ εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να βρω τρόπο να το βολέψω για να το ξεκουράσω και επιπλέον θα πρέπει να είμαι πολύυυυυ προσεκτικός στο τι κινήσεις θα κάνω τις επόμενες μέρες.
Το χειρότερο είναι οτι ουσιαστικά δεν παίρνει θερραπεία, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το 'δέσω' σταδιακά με γυμναστική για να προστατευτεί έτσι ο σύνδεσμος.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το χειρότερο είναι οτι ουσιαστικά δεν παίρνει θερραπεία, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το 'δέσω' σταδιακά με γυμναστική για να προστατευτεί έτσι ο σύνδεσμος.Φιλος μου με το ιδιο προβλημα,εκανε μια μικρη εγχειρησουλα κι απο τοτε ολα μια χαρα.Μαλιστα εισα και σε βιντεο την εγχειρηση κι ειχε γελιο.. Ακομα και σε 5Χ5 του ειχε φυγει ο ωμος και προσπαθουσαμε σιγα σιγα να τον επαναφερουμε στη σωστη θεση.Περαστικα να ειναι..
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
drdinoΓια πε για πε
Ήρθε (οριστικά) η δικιά μου από γερμανία (εράσμους), και βγήκαμε για ποτάκι... ψιλοπερίεργη φάση, αμηχανία, σαν ξενέρωμα... τι να πω, θα δείξει...
-
για πε για πε
-
Τζίζους, είμαι μέντιουμ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
drdino
Για πε για πε
Ήρθε (οριστικά) η δικιά μου από γερμανία (εράσμους), και βγήκαμε για ποτάκι... ψιλοπερίεργη φάση, αμηχανία, σαν ξενέρωμα... τι να πω, θα δείξει...
Μπας και ήρθε η ώρα για να την κάνεις εσύ για εράσμους ;
Αντί να χαρεί που σε βλέπει μετά από τόσο καιρό.. είναι ψιλοκρύα η φάση;Ούρτ από εδώ (που λέει και ο πάσχος)
Αλλά θα μου πεις… όποιος είναι έξω από των χορό, πολλά τραγούδια λέει…
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τζίζους, είμαι μέντιουμ.ΨΟ ΦΗ ΣΑ
-
Βασικά και οι δύο ήμασταν έτσι...
-
Αμχ…. Οκέικ…
Τι να σε πω ρε καρντάση… μπας και τόσο καιρό ήσουν μαζί της τώρα που έλειπε απλά για να μην είσαι μόνος; Το ίδιο και αυτή;
Και τώρα που επέστρεψε βγήκε το φως από το τούνελ ;
Για κοίτα λίγο πιο βαθιά στον εαυτό σου…
-
Έλα ντε... όταν έφυγε ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου και για εκείνη (όσο μπορώ να είμαι, έτσι;)... τώρα λίγο μπερδεγουέι η φάση... γμσ τα, και τετάρτη την κάνουμε για νησί. Θα δούμε πιστεύω...
-
με το σεξ, όλα ισιώνουν
-
-
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ... Βι βιλ σι... Ρε χρήστο, τώρα που σε πέτυχα, το GT έχει τα ίδια φρένα με το GTI; Αν ναι, έχουν και την ίδια τρόμπα/σερβο;
-
drdino
Πού με το καλό πάτε διακοπούλες;
-
Την τετάρτη Θανάση!
-
Τι κάνεις Γιάννη... κουκιά σπέρνω...
ΠΟΥ με το καλό πάτε διακοπούλες; επαναλαμβάνω...
-
σόρρυ, είμαι λίγο αλλού. Αστυπάλαια.
-
με εχει πιασει φαγουρα τοσο καιρο αξυριστος πρεπει να ξυριστω
και αλλο ενα κομματακι γιατι φτιαχνω ατμοσφαιρα
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]