-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
:lol:
Για ακόμα μια φορά..ωραία ήταν...
Σχετικά με τα δώρα των Βορείων....Ναχτιρντίνε δεν το περίμενα από σένα ( )...από τον άλλο περιμένω τα πάντα (άμοιρε Αδη!!! )...
Παρεπιμπτόντως....ΔΕΝ έφαγα!!!
Στους απόντες και οι kamil, Pai Mei...
Όχι απλά ωραία πάρα πολύ ωραία ήταν
Χαίρομαι που άρεσε τόσο πολύ το δώρο μας
Οι λουκουμάδες και το καρπούζι στο τέλος όλα τα λεφτά...Αν το ήξερα από την αρχή θα ακολουθούσα το παράδειγμα του pResident και δεν θα έτρωγα κι εγώΛουκουμαδες....
Εγω, ο Οβελιξ και ο Hellenic Tifosi τσακισαμε 3 πιατελες....
Δεν ξερω αν προλαβαν τα παιδια να δοκιμασουν....αμέ
κούκ έπρεπε να δώσεις τη μελιτζάνα στα παιδιά μέσα να την κάνουν μια τηγανιά
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η νεμεσις του πρακτορα παρακολουθει τη κατασταση, καταγραφει περιστατικα και θα ενεργησει τη καταλληλη στιγμη..
κολλητε να ετοιμαζεσαι για μπαν-ακια εσυ....
ωχ ξεφυγε η παυλα...
Tα έχεις παίξει εσύ....για κάνε μια βόλτα στο in.gr έχει ένα ενδιαφέρον link μου το έστειλε ο αιδεσιμώτατος. Νομίζω σε αφορά
Πρόεδρε τώρα που μου θύμισες τον 'Κοσμά' ξέρω τι θα σου φέρω την επόμενη φορά που θα κατέβω Αθήνα...Εννοείται σε Montreal Blau Metallik περιτύλιγμα -
το ειδα αλλα εγω το στειλα στον φανκυ ψηλε....
χου ρε!
-
Εντάξει θεόρατε... Έχεις αυτογνωσία πάντως
-
θα μας περασουν για φτωχομπινεδες κατω...ευτυχως πηγε και ο ντινος και ειχαμε λιγο κλαση..
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
:lol:
Για ακόμα μια φορά..ωραία ήταν...
Σχετικά με τα δώρα των Βορείων....Ναχτιρντίνε δεν το περίμενα από σένα ( )...από τον άλλο περιμένω τα πάντα (άμοιρε Αδη!!! )...
Παρεπιμπτόντως....ΔΕΝ έφαγα!!!
Στους απόντες και οι kamil, Pai Mei...
Όχι απλά ωραία πάρα πολύ ωραία ήταν
Χαίρομαι που άρεσε τόσο πολύ το δώρο μας
Οι λουκουμάδες και το καρπούζι στο τέλος όλα τα λεφτά...Αν το ήξερα από την αρχή θα ακολουθούσα το παράδειγμα του pResident και δεν θα έτρωγα κι εγώΛουκουμαδες....
Εγω, ο Οβελιξ και ο Hellenic Tifosi τσακισαμε 3 πιατελες....
Δεν ξερω αν προλαβαν τα παιδια να δοκιμασουν....αμέ
κούκ έπρεπε να δώσεις τη μελιτζάνα στα παιδιά μέσα να την κάνουν μια τηγανιά
Den λεω για σας.....
Για τον Οβελιξ και τον Τιφοζι λεω..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
κακίες
ιδεα σου.....
Tιποτα μωρε....
Απλα οπως καθομασταν και λεγαμε για αυτοκινητα....
Πεταγεται και παει να φυγει...
Ε δεν αντεξα....'ΟΠΑ... Παιδες, αλλαξτε συζητιση.... Βαρεθηκε η κοπελα! Πιαστε κανα θεμα απο το Κοσμοπολιταν....'
Ελπιζω να μη μου κραταει κακια.....
Δεν μπορεσα.....
Δεν αντεξα....Καλα.... Γενικα χτες μονο εμενα ακουγα....
Αλλα δεν ειναι θεμα....καλα ρε μ@@@α εχει σκεφτει οτι θα επρεπε να σου δινει προμηθεια το εν λογο περιοδικο με την διαφημηση που του ΚΑΝΕΙΣ?
Εισπρατω σε ειδος....
Ξερεις ποσες γενιες τσολια εχει μεγαλωσει αυτο το περιοδικο;;;;
....Εγω ξερωΤωρα που το σκεφτομαι....
Funis... Πλακα εκανα χθες... Απλα ηταν** το πρωτο που μου ρθε στο μυαλο **εκεινη την στιγμη....Αφηστε την μαυρογατα υσηχη ρε μια χαρα ειναι αρκει να παει σε κανα εξορκιστη να τη διαβασουν!
Για τους υπολοιπους που με ειπαν κουλό, εκει που πετάχτηκε απλα ηταν θαυμξα που το ειδα....και οσο και να αγαπαω τα ζωα, αγαπαω πιο πολυ το τομαρι μου, ώστε να διακυνδηνευα τοσο αποτομη αλλαγη πορειας με ενα τεραστιο στηθαιο που εχει η κυπρου!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αφηστε την μαυρογατα υσηχη ρε μια χαρα ειναι αρκει να παει σε κανα εξορκιστη να τη διαβασουν!
Για τους υπολοιπους που με ειπαν κουλό, εκει που πετάχτηκε απλα ηταν θαυμξα που το ειδα....και οσο και να αγαπαω τα ζωα, αγαπαω πιο πολυ το τομαρι μου, ώστε να διακυνδηνευα τοσο αποτομη αλλαγη πορειας με ενα τεραστιο στηθαιο που εχει η κυπρου!
Εγω απεφυγα 2 συνεχομενα σημερα.....
Πεταχτυκε το ενα... Λεω 'παει..... θα σκασει στο καρτερ το καημενο' και πεταγεται και δευτερο πισω του.... 'μα καλα... ποτε ξαναγυρησε;;;;'
Και τελικα δεν τα ακουμπησα! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα μας περασουν για φτωχομπινεδες κατω...ευτυχως πηγε και ο ντινος και ειχαμε λιγο κλαση..Είσαστε μακράν μπροστά ρεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
-
και που να δεις τι ερχεται..
μειντ ιν λιτοβιλατζ..
-
Ο χρήστης nikolai έγραψε:
Ωραία ήταν, το φαγητό καλό, ο χαβαλές σούπερ, οι λουκουμάδες όλα τα λεφτά. Η corolla στρίβει τελικά?
ΥΓ που ήταν το Ολύμπιο ρεμάλι?
ειχε δουλεια (ειπε)
ναι καλά
Είχα δουλειά ρε. 23:15 έφυγα.
Καλυψώ ΧΧ :: 19/7/07-20:30 :: Transformers!!!!... :-)