-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ok, απλά λέω για τα ψηφιακά ποδηλάτου που σε κάποια ίσως γυρίζουν ανά 100.αφού είπαμε: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ok, απλά λέω για τα ψηφιακά ποδηλάτου που σε κάποια ίσως γυρίζουν ανά 100.
αφού είπαμε: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
ok, το κατάλαβα.
απλά είπαμε ότι δεν έχει νόημα.τέλος.
-
Το θέμα είναι ΕΝΑ: Αν το αμάξι σου είναι παλιος Σκαραβαίος, ΑΜΙ κλπ τότε το Retrotrip είναι η μόνη λύση για να παίξεις μπάλα
Αλλιως μπορείς να πηγαίνεις και με τον ημερήσιο χιλιομετρητή (αν δε σε πειράζει να μην παίζεις για πρωτιά! ) Αλλα μπορείς να είσαι πάντα αξιοπρεπής.Αν σκοπεύεις να πας σε 5-6 αγώνες την επόμενη 2ετία, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και τα 360€ σε σχέση με το υπόλοιπο κόστος για τους αγώνες σου, είναι μηδαμινό. Πες ρε παιδί μου ότι ο καθε αγώνας σου στοιχίζει 30€ παραπάνω
-
Το θέμα είναι ΕΝΑ: Αν το αμάξι σου είναι παλιος Σκαραβαίος, ΑΜΙ κλπ τότε το Retrotrip είναι η μόνη λύση για να παίξεις μπάλαΗ μόνη επιτρεπόμενη.
Αλλιώς με 20 ευρώ θα ήμουν μια χαρά....Αλλιως μπορείς να πηγαίνεις και με τον ημερήσιο χιλιομετρητή (αν δε σε πειράζει να μην παίζεις για πρωτιά! ) Αλλα μπορείς να είσαι πάντα αξιοπρεπής.
Δεν γίνεται Νάσο.
Το είδαμε στο Via appia που είχε ειδική με 300 μέτρα και εγώ αναγκαστικά κοιτούσα τη φύση και τα πουλάκια.[quote='SPITFIRE']
Αν σκοπεύεις να πας σε 5-6 αγώνες την επόμενη 2ετία, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και τα 360 -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αρκεί να βρούμε τον αντάπτορα και δεν κόψω την ντίζαΤωρα θα με τρελλάνεις?
Για πες... για πες να ακουσουν και τα παιδια στο φορουμ τι κολληματα τρωςΓια να μπει το Retro2 πρεπει να κοψεις το εξωτερικο περιβλημα της ντιζας σε ενα μηκος περιπου 5εκ και ο κ.SirGus δε θέλει να το κάνει και ψαχνει να βρει τροπους να το αποφυγει
Γιατί ρε φίλε?
Η ντίζα νομίζεις ότι είναι κάτι που δεν είναι αναλωσιμο ή αντικαταστάσιμο ή θα σε ρίξει κατηγορία στην κάρτα FIVA αν το κάνεις?Δεν σου είπαμε να τρυπήσεις τον ουρανό του αυτοκινήτου για να βάλεις κεραία η προβολέα.
Θα τρελλαθώ μαζί σου...
*Γιατί κανείς από τους΄φίλους μου ρε π**στη μου να μην είναι φυσιολογικός? *
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αλλιως μπορείς να πηγαίνεις και με τον ημερήσιο χιλιομετρητή (αν δε σε πειράζει να μην παίζεις για πρωτιά! ) Αλλα μπορείς να είσαι πάντα αξιοπρεπής.
Δεν γίνεται Νάσο.
Το είδαμε στο Via appia που είχε ειδική με 300 μέτρα και εγώ αναγκαστικά κοιτούσα τη φύση και τα πουλάκια.Αφού είπαμε, ότι για ΕΣΑΣ είναι μονοδρομος το retrotrip.
Για εκείνους που έχουν ημερήσιο είπα ότι μπορούν και να μην πάρουν όργανο
Δε με προσέχεις -
εδώ είναι Citroen αγόρι μου....αν χρειαστεί να βρω ντίζα θα ψάχνω στο ebay 10 χρόνια
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εδώ είναι Citroen αγόρι μου....αν χρειαστεί να βρω ντίζα θα ψάχνω στο ebay 10 χρόνιαTip: ντίζες φτιάχνονται εύκολα... υπάρχει το ευγενές επάγγελμα του ντιζά!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
εδώ είναι Citroen αγόρι μου....αν χρειαστεί να βρω ντίζα θα ψάχνω στο ebay 10 χρόνια
Tip: ντίζες φτιάχνονται εύκολα... υπάρχει το ευγενές επάγγελμα του ντιζά!
και το επάγγελμα του φρενά και του μηχανικού υπάρχει αλλά κάποιοι επίσης μένουν (δεν μπορούσα σόρρυ)
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
...Άσχετο... θυμάσαι που σου είπα στο γυρισμό από το ράλυ να προσέξεις μήπως και δεις τη φάρμα με το ΑΜΙ; Ε, γράψε λάθος, δεν έχει ένα ΑΜΙ μέσα, έχει 3! (το ένα στέισον και το άλλο 8 σαν το δικό σου και το τρίτο σκόρπιο_δεν μπορούσα να δω...)!
Επίσης για τον αγαπητό καπαπή, σπέσιαλ δωράκι... όλα τα εργοστασιακά service manual (από 700σελίδες το καθένα) των:108, 109, 107, 114, 115, 111, 110 stromberg manual, electrics manual, 220/8 ξεχωριστό manual κλπ κλπ... όλα εργοστασιακά και άκρως επεξηγηματικά (αυτά που πάνε στα εξουσιοδότημένα συνεργεία!)!
Σε pdf να τυπώσει όποιο θέλει!
Για να δείτε, κύριοι, ποσο αγαπημένοι είμαστε εμείς οι σερεμεντέδες.20ευρώ το κομμάτι, Βαγγέλη, μόνο για σένα!
-
ναι μου το είπαν και άλλοι για τα ami... αλλά εγώ δεν τα πρόσεξα... μέτραγα τους κόμπους στο σκοινί.
ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΛΥ?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΛΥ?Εγώ να σας δώσω φωτογροφίες, ρε παιδιά; Εσείς τρέχατε!
Θα κυκλοφορήσει cd στην επόμενη συνάντηση, man...ειδικά κάποιες (π.χ. αυτή με τον μουτζουρωμένο Νάσο σε απόγνωση πανω από το ταλαίπωρο το ΕμΤζι δεν μπαίνει... θα μου πούνε μετά ότι ρίχνω λάσπη στους Εγγλέζους! ) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Άσχετο... θυμάσαι που σου είπα στο γυρισμό από το ράλυ να προσέξεις μήπως και δεις τη φάρμα με το ΑΜΙ; Ε, γράψε λάθος, δεν έχει ένα ΑΜΙ μέσα, έχει 3! (το ένα στέισον και το άλλο 8 σαν το δικό σου και το τρίτο σκόρπιο_δεν μπορούσα να δω...)!
Επίσης για τον αγαπητό καπαπή, σπέσιαλ δωράκι... όλα τα εργοστασιακά service manual (από 700σελίδες το καθένα) των:108, 109, 107, 114, 115, 111, 110 stromberg manual, electrics manual, 220/8 ξεχωριστό manual κλπ κλπ... όλα εργοστασιακά και άκρως επεξηγηματικά (αυτά που πάνε στα εξουσιοδότημένα συνεργεία!)!
Σε pdf να τυπώσει όποιο θέλει!
Για να δείτε, κύριοι, ποσο αγαπημένοι είμαστε εμείς οι σερεμεντέδες.20ευρώ το κομμάτι, Βαγγέλη, μόνο για σένα!
Τα θέλω κι εγώ Α,έξανδρε
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εγώ να σας δώσω φωτογροφίες, ρε παιδιά; Εσείς τρέχατε!
Θα κυκλοφορήσει cd στην επόμενη συνάντηση, man...ειδικά κάποιες (π.χ. αυτή με τον μουτζουρωμένο Νάσο σε απόγνωση πανω από το ταλαίπωρο το ΕμΤζι δεν μπαίνει... θα μου πούνε μετά ότι ρίχνω λάσπη στους Εγγλέζους! )εμείς είχαμε τσάντα με φωτογραφικά?
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Τα θέλω κι εγώ Α,έξανδρεΟΚ! Αρκεί να έρχεσαι καμιά φορά από το σπίτι (με τη φόρμα και τα εργαλεία) να 'τα λέμε', βρε συ! Στο φίλο μου δε θα τα δώσω!!
(εννοείται, Χρήστο! Σε καμιά βδομαδούλα φτάνουν!!! )
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εγώ να σας δώσω φωτογροφίες, ρε παιδιά; Εσείς τρέχατε!
Θα κυκλοφορήσει cd στην επόμενη συνάντηση, man...ειδικά κάποιες (π.χ. αυτή με τον μουτζουρωμένο Νάσο σε απόγνωση πανω από το ταλαίπωρο το ΕμΤζι δεν μπαίνει... θα μου πούνε μετά ότι ρίχνω λάσπη στους Εγγλέζους! )όχι ρε συ
ποστάρισε καμμια να γελάσουμε -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Tip: ντίζες φτιάχνονται εύκολα... υπάρχει το ευγενές επάγγελμα του ντιζά!
πές τα... πες τα
-
όχι ρε συ
ποστάρισε καμμια να γελάσουμε(τα θέλει ο π%πός σου! )
-
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]