-
-
Σήμερα θα έρθει κανείς στον Satriani;
-
Θα πανε κατι γνωστοί μου
Χαιρετίσματα να του δώσετε
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σήμερα θα έρθει κανείς στον Satriani;Πωλούνται τα κάτωθι:
Hλεκτρική κιθάρα Ibanez RG560 (Paul Gilbert model), χρώμα sky blue, μαγνήτες DiMarzio και licenced Floyd Rose τρέμολο.
Hλεκτρικη κιθάρα Gibson Les Paul Classic, χρώμα 'copper natural'
Ενισχυτής Marshall Valvestate 8080
Πολυεφέ Zoom 9150 χωρίς πεταλιέρα
Compressor της Boss -
Εγω που τον ειδα περυσι στην Πατρα βαρεθηκα κι επινα μπυρες...ολο μ@λ@κιες εκανε...ενα τραγουδι κανονικα δεν το επαιξε!
-
Beirut και Sophie Solomon τα σπασαν! Μουσικό πάρτυ, φοβερή ενέργεια, όμορφες μουσικές! Νομίζω πως αμφότεροι είναι καλύτεροι live απ' ότι στο cd, κάτι που δικαιολογείται και από τη φύση των οργάνων που χρησιμοποιούν. Η Solomon σίγουρα είναι και πιο jazzy ή μάλλον πιο swingy στο live. Φοβερός ο πιανίστας και ο ακκορντεονίστας που είχε μαζί της. (όχι ότι οι υπόλοιποι πήγαιναν πίσω)
Οι Calexico... ... καλούληδες ήταν, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Τους έλειπε η ζωντάνια και η ενέργεια και αυτό το 'κάτι παραπάνω' που χρειάζεται ένα live. Πολύ καλή στιγμή η εκτέλεση 2 τραγουδιών από σχεδόν όλους τους μουσικούς που έπαιξαν εκείνο το βράδυ.
Πολύ καλός και ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας (γήπεδο baseball). Σχετικά μαζεμένο, βολικό, με κερκίδες με θέα (πρώτη φορά είδα συναυλία καθιστός ) και ωραία θέα πίσω απ τη σκηνή. Πολύ καλή και η διοργάνωση, με ευγενικούς εργαζόμενους και εύκολη προσβαση σε μπύρες κλπ.
-
charmak66 ήμουν και εγώ την Τρίτη στο open air festival. Οι Beirut τρομεροί, οι Calexico ποιοτικοί αλλά τους έλειπε ενέργια όπως σωστά έγραψες. Η Solomon απ'την άλλη είχε τρομερή ενέργεια και ήταν πολύ καλή αλλά τα τραγούδια της είναι μάλλον περισσότερο για να τα ακούς καθιστός... (εγώ ήμουν στην αρένα).
Στο τέλος που έπαιξαν όλοι μαζί ήταν όντως πολύ ωραία! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Beirut και Sophie Solomon τα σπασαν! Μουσικό πάρτυ, φοβερή ενέργεια, όμορφες μουσικές! Νομίζω πως αμφότεροι είναι καλύτεροι live απ' ότι στο cd, κάτι που δικαιολογείται και από τη φύση των οργάνων που χρησιμοποιούν. Η Solomon σίγουρα είναι και πιο jazzy ή μάλλον πιο swingy στο live. Φοβερός ο πιανίστας και ο ακκορντεονίστας που είχε μαζί της. (όχι ότι οι υπόλοιποι πήγαιναν πίσω)Οι Calexico... ... καλούληδες ήταν, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Τους έλειπε η ζωντάνια και η ενέργεια και αυτό το 'κάτι παραπάνω' που χρειάζεται ένα live. Πολύ καλή στιγμή η εκτέλεση 2 τραγουδιών από σχεδόν όλους τους μουσικούς που έπαιξαν εκείνο το βράδυ.
Πολύ καλός και ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας (γήπεδο baseball). Σχετικά μαζεμένο, βολικό, με κερκίδες με θέα (πρώτη φορά είδα συναυλία καθιστός ) και ωραία θέα πίσω απ τη σκηνή. Πολύ καλή και η διοργάνωση, με ευγενικούς εργαζόμενους και εύκολη προσβαση σε μπύρες κλπ.
απλά....+1
-
-
SERGENT GARCIA 18 Ιουλίου _5
-
[quote='nEK']SERGENT GARCIA 18 Ιουλίου _5
-
-
-
Ενας απο τους χαρισματικους συνθετες της εποχης μας, ο Σταματης Σπανουδακης, θα παρουσιασει συναυλια στις 22 Ιουλιου στο αρχαιο θεατρο των Δελφων.
-
Αυρίο στο FlyBeeyond δεν θα εμφανιστούν οι Rasmus τελικά. Στην θέση τους θα παίξουν οι Μίκρο.
Για μένα καλύτερα αλλά κρίμα για τους fun του συγκροτήματος. Δεν υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή στο πρόγραμμα της αυριανής μέρας ούτε και των υπολοίπων -
Οι ΑΤΜΑ πού θα παίξουν, έχει ακούσει κανείς;
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Ενας απο τους χαρισματικους συνθετες της εποχης μας, ο Σταματης Σπανουδακης, θα παρουσιασει συναυλια στις 22 Ιουλιου στο αρχαιο θεατρο των Δελφων.Τι εχει ακουσει η μανα του τα τελευταια χρονια...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ενας απο τους χαρισματικους συνθετες της εποχης μας, ο Σταματης Σπανουδακης, θα παρουσιασει συναυλια στις 22 Ιουλιου στο αρχαιο θεατρο των Δελφων.
Τι εχει ακουσει η μανα του τα τελευταια χρονια...
Ασε..τι εχει ακουσει δε λες τιποτα...
-
Ακούστε ατυχία, να έχω προσκλήσεις για Fly Beyond Festival και να μη μπορώ να πάω λόγω Πολεμικού Ναυτικού. Να θέλω να πάω James, Air, etc. και να μη μπορώ. Τελοσπάντων προσπάθησα να τα δώσω δωρεάν σε φίλους αλλά κανείς δε μπορούσε. Όποιος απο το φόρουμ τα θέλει, δωρεάν φυσικά, ας γράψει εδώ ή επειδή σε λίγο θα φύγω ας στείλει μήνυμα στο 6944755420. Μικρή επιφύλαξη μήπως ο συνάδελφος τα έχει δώσει ήδη αλλού. Φυσικά μιλάμε πλέον για την αυριανή μέρα -τη πιο μούφα- με Pink και δε ξέρω και γω τι άλλο. Προσοχή, είναι 2 προσκλήσεις.[/u]
-
JAMES ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ
ΤΟRI AMOS ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
ΑΙR Και αυτοί πολύ καλοί απλά δεν ταιριάζαν με το κλίμα
Τους Μatisse δεν τους προλάβαμε απο την αρχή αλλάαα από όσο άκουσα μου άρεσαν πολύ, πάθος και δυναμισμός πάνω στην σκηνή. Αν άξιζε τα λεφτά του?
Φυσικά και τα άξιζε και με το παραπάνω:yahoo:
Μάνο ( cavallino ) χάρηκα που τα είπαμε
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014