-
Οχι και δε με αφορα τι κανεις 5+ χρονια αλλα τι εκανες επι του προκειμενου, απέναντί μου. Κι εγω διαφωνω καθετα με πολλα απ' οσα γραφεις, αλλα δεν τα χαρακτηρισα 'μπουρδες'.
Οσο για την καζουρα, εφοσον την υιοθετεις, πρεπει και να τη δεχεσαι.
-
ειρηνη παιδες
-
Αμην,αφου ξερουμε ποιος ειναι ισοβιος πρωταθλητης..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι και δε με αφορα τι κανεις 5+ χρονια αλλα τι εκανες επι του προκειμενου, απέναντί μου. Κι εγω διαφωνω καθετα με πολλα απ' οσα γραφεις, αλλα δεν τα χαρακτηρισα 'μπουρδες'.Οσο για την καζουρα, εφοσον την υιοθετεις, πρεπει και να τη δεχεσαι.
Εννοειται οτι δεν συμφωνουμε,εννοειται επισης οτι και για σενα ισχυει η ιδια συμπεριφορα προς το προσωπο μου,δηλαδη πρεπει κ εσυ να μαθεις να δεχεσαι και να σεβεσαι την αποψη του αλλου....
Ειδες ποσο ευκολο ειναι ?Καταληγουμε ομως πουθενα ?
Οσο για τη καζουρα φυσικα κ τη δεχομαι...Αλλοι δεν την δεχονται...
-
Εντάξει Χρήστο...δεν μιλάς όμως σε κάποιον που 'γνώρισες' χθες!!!...
-
Κατσε ρε Νικο... Τι ακριβως ειπα εγω;
Σε ποιο ποστ ακριβως αναφερεσαι, για να καταλαβω δλδ.....Ποτε δε σε σεβαστηκα εγω ρε συ Bagus; Σε ποια αποστροφη του λογου ακριβως;
Για να καταλαβω ρε παιδια...
-
Ρε συ...εννοώ για το ότι παρεξηγήθηκες!....Πλάκα γίνεται εδώ.....γιατί, αν αυτά που λέμε τα εννοούμε χρήζουμε άμεσης ιατρικής βοήθειας!!!
-
ΟΚ
-
Χρηστο εγω θα περιμενω στην επομενη συναντηση τον bagus να ερθει και να κατσει αναμεσα μας.. Θα καλοπερασει..
-
ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΟΜΙΚΟΥ
(ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2007)
-
Ειμαι σιγουρος οτι αν μιλαγαμε απο κοντα θα ηταν εντελως διαφορετικο το κλιμα....
Τεσπα για να ελαφρυνω το κλιμα...
-Δεσμευομαι ενωπιον φορουμ οτι αν ο Καστιγιο παει Ρεαλ εγω θα γινω Μπαρτσα.....
Ακου εκει Ρεαλ.....
-
Τραβελμαν λαθος τοπικ,μη μας πικαρεις κι αλλο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Χρηστο εγω θα περιμενω στην επομενη συναντηση τον bagus να ερθει και να κατσει αναμεσα μας.. Θα καλοπερασει..Αν ειναι και ο Ρενταρμυς θα φερω το G3 μαζι μου.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Χρηστο εγω θα περιμενω στην επομενη συναντηση τον bagus να ερθει και να κατσει αναμεσα μας.. Θα καλοπερασει..
Αν ειναι και ο Ρενταρμυς θα φερω το G3 μαζι μου.....
Μπα...ο Χρηστος βεβαια ειναι σιωπηλος τυπος δε μιλαει πολυ... Οποτε θα χεις να κανεις μαζι μου...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπα...ο Χρηστος βεβαια ειναι σιωπηλος τυπος δε μιλαει πολυ... Οποτε θα χεις να κανεις μαζι μου...
γιατι ρε, θα'ρθεις???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι αν μιλαγαμε απο κοντα θα ηταν εντελως διαφορετικο το κλιμα....Τεσπα για να ελαφρυνω το κλιμα...
Ακου εκει Ρεαλ.....
Κράτα μια πισινή...κι εγω έτσι την πάτησα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι αν μιλαγαμε απο κοντα θα ηταν εντελως διαφορετικο το κλιμα....
Τεσπα για να ελαφρυνω το κλιμα...
Ακου εκει Ρεαλ.....
Κράτα μια πισινή...κι εγω έτσι την πάτησα!!!
πως φαινεται η εμπειρια...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι ρε, θα'ρθεις???
Καλο.Θα ρθω να δεις πως ειναι να ανοιγεις νιτρα.Μπλε φλογα εχεις δει;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπα...ο Χρηστος βεβαια ειναι σιωπηλος τυπος δε μιλαει πολυ... -
...που πρέπει να την δίνουμε στους νέους!!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]