-
Κάτω από κατοστάρικο μην περιμένεις να βρεις κάτι της χρήσης με ασύρματο...
Κι εγώ λέω ή Fritz Box ή USR 9108. -
δυστυχως κι εγω δεν εχω καμμια προταση...
θα δουλεψω και τα 2 μαζι και θα δω μετα τι παιζει.. -
Εγώ έχω το 9108 και είναι πολύ καλό. Δεν γονατίζει με πολλά connections στο utorrent, πολύ καλό ασύρματο σήμα.
-
κωδικος πλαισιου?
τιμη? -
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
αμφοτερα ρημαδια..
καλα για το Linksys δεν το συζητω!
προς το παρον δουλευω με το airties...
σκοπος μου ειναι να δουλεψω και το linksys για το ασυρματο ή να τα στειλω ολα σε κανα γεροδιαολο και να παω να παρω ενα ρουτερ της προκοπης!!Καμία πρόταση?
Fritz box
Ακριβό!! Κάτι άλλο?
D-Link.
-
τελικα δουλευω με το linksys..
η γραμμη μου συνδεεται στα 88χχ down και 50χ στο απ..
εχω προβλημα, ομως..
πολυ συχνα, ομως, χανω τη γραμμη...
ειναι στιγμες που σα να κανει 'retrain' και αλλες που μενει κανα 10λεπτο χωρις να συνδεεται.. -
Δοκίμασες με άλλο / κοντύτερο καλώδιο τηλεφώνου;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τελικα δουλευω με το linksys..
η γραμμη μου συνδεεται στα 88χχ down και 50χ στο απ..
εχω προβλημα, ομως..
πολυ συχνα, ομως, χανω τη γραμμη...
ειναι στιγμες που σα να κανει 'retrain' και αλλες που μενει κανα 10λεπτο χωρις να συνδεεται..ποσο noise margin εχεις στο downstream?
-
αν θυμαμαι καλα και στα 2 εχω 6 db
-
κακη τιμη, γιαυτο και οι διακοπες που κανει η γραμμη σου...
παρτους τηλεφωνο ( ) και ζητα να σε κλειδωσουν σε λιγο πιο χαμηλη ταχυτητα. Αυτο θα σταματησει τις διακοπες.
attenuation ποσο εχεις?
-
δε θυμαμαι.. θα το κοιταξω στο σπιτι και θα ενημερωσω..
ειμαι πλεονεκτης.. να δοκιμασω να αλλαξω καλωδιο να δω τι θα γινει?το να τους παρω τηλεφωνο δε με σκιαζει! θα χρησιμοποιησω την φαρδυκωλιαση που με διακρινει!
-
μιας και θα το κοιταξεις, γραψε ολες τις τιμες που σου δινει το linksys, ετσι θα σου πω περισσοτερα.
αν εχεις και αλλο μοντεμ βαλτο πανω και γραψε και τις τιμες που σου δινει και εκεινο.
καλωδιο δυσκολα θα φταιει, αλλα δεν ειναι και απιθανο.
-
εχω και το airties!
το εβγαλα γιατι τρελλαθηκα.. αφου εχανε τη συνδεση, φαινοταν οτι δε θα ξανασυνδεθει ΠΟΤΕ!
παντως ευτυχως που (μεχρι στιγμης) κρατηθηκα και δεν πηγα να παρω κανενα 3Com και να αντιμετωπισω τα ιδια, γιατι θα τα εσπαγα επιτοπου και θα επικοινωνουσα με σηματα καπνου!
αααχ
καμμια at command δεν εχει να ορισω μαξιμουμ ταχυτητα συνδεσης, μη χε? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
εχω και το airties!
το εβγαλα γιατι τρελλαθηκα.. αφου εχανε τη συνδεση, φαινοταν οτι δε θα ξανασυνδεθει ΠΟΤΕ!Τέτοια μ@λ@κία είναι αυτό? Το περιμένω να έρθει και σε μένα...
-
ενδιαφερον, αλλα δε ξερω κατι τετοιο
γραψε τις τιμες που παιρνεις και θα σου πω.
-
4TF Doctor, ενω στην αρχη χαρηκα, μετα διεπιστωσα πως το linksys ειναι πιο καλο στα 'δυσκολα', χωρις να χριζεται αυτοματως το linksys καλο..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
αμφοτερα ρημαδια..
καλα για το Linksys δεν το συζητω!
προς το παρον δουλευω με το airties...
σκοπος μου ειναι να δουλεψω και το linksys για το ασυρματο ή να τα στειλω ολα σε κανα γεροδιαολο και να παω να παρω ενα ρουτερ της προκοπης!!Καμία πρόταση?
Fritz box
Ακριβό!! Κάτι άλλο?
telindus?
To δουλεψα αρκετο καιρο και μπορω να πω ειχα αριστες εντυπωσεις!
Ειναι και αρκετα φθηνα νομιζω! -
καποιο λινκ? απο που?
-
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;