-
Μισο,ΝΠ κανονιστηκε δλδ;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μισο,ΝΠ κανονιστηκε δλδ;Αφού ρε μπαγλαμά δε θα πας τι σε νοιάζει;
-
Aμα ειναι ΝΠ μου πεφτει λιγο δυσκολο παλι,αλλα αμα ειναι ΒΠ θα παω.Αρα μην ανακατευεσαι ρε μπουζουκι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aμα ειναι ΝΠ μου πεφτει λιγο δυσκολο παλι,αλλα αμα ειναι ΒΠ θα παω.Αρα μην ανακατευεσαι ρε μπουζουκι.Όπου και να είναι δε θα πας γιατί είσαι κοτάρα οπότε άσε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aμα ειναι ΝΠ μου πεφτει λιγο δυσκολο παλι,αλλα αμα ειναι ΒΠ θα παω.Αρα μην ανακατευεσαι ρε μπουζουκι.Γιατί δεν το κάνετε σε κοτέτσι για να νιώσει ο πάσχος στον φυσικό του χώρο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aμα ειναι ΝΠ μου πεφτει λιγο δυσκολο παλι,αλλα αμα ειναι ΒΠ θα παω.Αρα μην ανακατευεσαι ρε μπουζουκι.
Γιατί δεν το κάνετε σε κοτέτσι για να νιώσει ο πάσχος στον φυσικό του χώρο?
Γιατί θα έχει κόκκορα και φοβάται για τη παρθενιά του.
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όπου και να είναι δε θα πας γιατί είσαι κοτάρα οπότε άσε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
Θυμησε μου κατι,στον προηγουμενο καφε πηγες;
καλα μιλαει και το κιντ που κανονισε καφε και τελικα δεν πηγε βρισκοντας φτηνη δικιολογια... Ελεος.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν εχεις βγάλει πράσινη καρτα μπορεις να έρθεις ΝΠ.Αν δεν σου αρεσει η ορθογραφία μου.....κατσε να ξυσω το δεξι μου......αυτι....μπα δεν φτιάχνει!
μπουχαχα
Ελα μωρε τί τους θελετε τους γαυρους στην παρεα σας.
-
Παντου ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει κι ενας αρχηγος...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όπου και να είναι δε θα πας γιατί είσαι κοτάρα οπότε άσε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
Θυμησε μου κατι,στον προηγουμενο καφε πηγες;
Μπορώ να θυμηθώ σε πόσες συναντήσεις για καφέ δε πήγα. Για εσένα σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο να μπορείς να θυμηθείς τη ΜΙΑ φορά που πήγες.
-
Δε σου ηταν αρκετη;Αφου ουτε μου μιλησες,με φοβηθηκες.
-
Τσιμπάει πάντως.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε σου ηταν αρκετη;Αφου ουτε μου μιλησες,με φοβηθηκες.Ναι ρε φανταζεσαι να γυριζε πισω στο τραπεζι τοθ και να βρομουσε λαδιλα? Ξερεις τι παντοφλα θα επεφτε που βρομισε φρεσκοπλυμενα ρουχα?
-
Μπορεί κάποιος να κάνει υπεύθυνα μια ανακοίνωση για ώρα-μερος γιατί θέλουν κι αλλα μέλη να έρθουν;
ΑΝ κατάλαβα καλά είναι την Τετάρτη στις 7 στο Παλμιέ, στη Βούλα;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δε σου ηταν αρκετη;Αφου ουτε μου μιλησες,με φοβηθηκες.
Ναι ρε φανταζεσαι να γυριζε πισω στο τραπεζι τοθ και να βρομουσε λαδιλα? Ξερεις τι παντοφλα θα επεφτε που βρομισε φρεσκοπλυμενα ρουχα?
Καλα μλκ,αλλη φορα θα βαζω αλλον να μου διαβαζει τι λες να σε καταλαβαινω.
Βουλα ε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βουλα ε;Βούλα γιατι ο αγαπητος συμφορουμιτης θα μένει προς τα νότια οποτε (ειμαστε αναγκασμένοι, αν και δεν το θέλω καθόλου ) η συναντηση θα γινόταν προς τα εδώ.
Πασχάλη ο κόσμος τα καλοκαίρια πάει παραλιακά, αν δουλευει το αυτοκινητό του βεβαια γιατι θα χει ζέστη αυριο η αλήθεια είναι.
Δευτερον βόρεια ερχόμαστε συχνά πυκνά, δεν ήρθες ποτέ. Αντιθέτως την μία και μοναδική φορά που ήρθες ήταν νότια. Οποτε είπαμε να το ξανακάνουμε νοτια μηπως γουσταρεις τελικά και ντρέπεσαι να μας το πεις.
Οποτε μετα από όλα αυτα, Τετάρτη Παλμιέ στη Βουλα στις 7!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οποτε μετα από όλα αυτα, Τετάρτη Παλμιέ στη Βουλα στις 7!
πού είναι ακριβώς? εκεί στο φανάρι εισόδου προς τη Βούλα στο ύψος του νοσοκομείου?
-
Νομίζω ναι, περνάς τα Αστερια στη Γλυφαδα και θα το δεις μετά από λίγο, έχει ταμπέλα τεραστια! (εκεί που είναι το Galea το καλοκαιρινό)
-
μας δουλευεις τωρα...!
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::