-
Ορίστε ρε! Διώξατε το καλύτερο παιδί!!!!
εεε Ντινε? Καλό ε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ορίστε ρε! Διώξατε το καλύτερο παιδί!!!!εεε Ντινε? Καλό ε?
Για εσένα έχω 45 gb να γράψω σε dvd, οπότε να προσέχεις. (πρέπει να το πάρω κάποια μέρα απόφαση τώρα που τέλειωσα εξεταστική, και να τα κάψω. )
-
-
... το μαμησαμε και το καφε... οι μισοι θα πανε στον νοτο, οι αλλοι μισοι στο βορρα και ορισμενοι θα πανε palmier!
-
Παιδια αποφασιστε επιτελους που θα πατε να ερθω ...
Το πολυ πολυ να τα παρω με σειρα....και να ψαχνω για παρεες -
Τελικα που +ποτε ειναι ο καφες?
-
palmier ωρα δε θυμαμαι
ημερα τεταρτη -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναι αμε!
θα μπορουσαμε να παμε στον Νοτο, π.χ.!+00 μην πάτε σ/κ εχει πολλα παιδακια!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... το μαμησαμε και το καφε... οι μισοι θα πανε στον νοτο, οι αλλοι μισοι στο βορρα και ορισμενοι θα πανε palmier!Κάτι σαν συγκέντρωση της πρωτομαγιάς.
Να πάτε εσείς οι νότιοι στο Palmier εμείς οι κεντρώοι θα πάμε στ**α **Φιλαδέλφεια. -
ΡΕ θα πάμε για καφέ ή θα γκρινιάζετε;
-
Γιατι τι εχει η γκρινια?
Εμενα μου αρεσει να γκρινιάζω!
-
Χάρη θα πας Αθήνα για καφέ;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γιατι τι εχει η γκρινια?Εμενα μου αρεσει να γκρινιάζω!
Κι εμενα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χάρη θα πας Αθήνα για καφέ;Ναι. Όχι, δεν θα κατέβω για τον καφέ, αλλά θα είμαι εκεί και λέω να δω τους φανταστικούς συμφορουμίτες.
-
Θέλω και εγώ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι τι εχει η γκρινια?
Εμενα μου αρεσει να γκρινιάζω!
Κι εμενα...
Εσενα ειναι γνωστο οτι σου αρεσει να γκρινιαζεις, δεν θα επαιρνες το μούλτιπλα αλλιως.
-
Eγω πειράζει που δεν καταλαβαινω?
-
Οχι μωρε νταξ, ελα στον καφε και θα καταλαβεις τι πάει να πει πάσχος.
Θα καταλαβεις απο ότι σου πουμε εμεις δλδ, γιατι αποκλιετια να έρθει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οχι μωρε νταξ, ελα στον καφε και θα καταλαβεις τι πάει να πει πάσχος.Θα καταλαβεις απο ότι σου πουμε εμεις δλδ, γιατι αποκλιετια να έρθει!
Εδω κατι ηθελες να πεις αλλα δεν το πετυχες...ρε μλκ,σου χω πει,κανε κατι με την ορθογραφια... Και επισης,αμα ο καφες γινει κοντα στα Φιλαδελφεια θα ερθω,αμα ειναι τπτ ΝΠ και τετοια,δεν ερχομαι γιατι δεν εχω διαβατηριο.
-
Αν εχεις βγάλει πράσινη καρτα μπορεις να έρθεις ΝΠ.
Αν δεν σου αρεσει η ορθογραφία μου.....κατσε να ξυσω το δεξι μου......αυτι....μπα δεν φτιάχνει!
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::